Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdu do toho, připomíná mi to WoW systém!
  • No, podle me by moc prevedeni Skyrim mechanik do MMO nefungovalo. Musely by se prekopat veskery ability atp..., jinak by to bylo strasne nevybalancovany. Na druhou stranu souhlasim, ze lepsi by pro me bylo pridani COOP a sladeni obtiznosti v klasickym Skyrimu. =)
  • Makres
    Teď je otázkou, jestli bude placená nebo ty zpropadené mikrotransakce. Jinak snad tam bude něco, co není v jiných MMORPG.
  • Další instance a fáze, ach ne.
  • smejki
    ještě důležitější je, že se nikdy nikomu nepodařilo tyhle značky překonat nebo dohnat tím, že by je jeden zkopíroval.
  • Mě třeba mrzí, že DUST nebude na PC, ale koncept EVE+Dust je skvělej. Jak bude fungovat ve skutečnosti se uvidí.
  • Trol.diskuzni
    Která internetová diskuze není mlácením prázdné slámy? *4*
  • Tak nějak si říkám jestli tyhle diskuze nejsou mlácením prázdný slámy.Zatím stejně víme celkem prd,tak co si z toho dělat těžkou hlavu.Až bude víc informací. . . .
  • Dust je na PS3.
  • Nejuspesnejsi neznamena nejkvalitnejsi. Ve vsech odvetvich.
    Ja se taky nedivim ze nechteji riskovat(jsou i vyjimky jako treba Funcom a jejich hry,nebo treba CCP-ktera jako jedina na svete se odvazila zkusit spojit dve herni platformy ,dve hry v jeden svet. EVE na pc a DUST xbox). Ale pro nas hrace je to spatne. Dokud to budem kupovat,nic se nezmeni.
  • Zajímavý je, že SWTOR odliv nikdo nepotvrdil. Ale tak to je jedno. A WoW má myslím pořád zhruba 10.5M předplatitelů, takže minimálně těch 10.5M lidí to asi baví.
  • I to je mozny. Ale co cisla dokazuji vubec nema vliv na to co me bavi. Mozna jsem mel napsat spis lidi s podobnym nazorem jako ja, wowka jsme si uzili, nejakych Beckovych f2p her okolo taky, ted je cas na neco novyho.

e: I kdyz, ten odliv hracu po Cata, odliv z WH, f2p Conan f2p Aion, ted odliv ze SWtoru atd. me moc nepresvedcuje o tom ze to lidi bavi (placeny).
  • MrSanta
    Marekan: tož jak toho Aldmeri Dominion dosáhlo taky nevím. Ale jsou to ku*vy proradné ( *1* ), takže já se ničemu nedivím. A o jejich spojení jsou dostupné záznamy. Není to nic, co by si Bethesda v rychlosti vycucala z prstu, aby měla nějaké strany.
  • Můžeš si myslet, co chceš, ale fakta jsou jasná a dokazují pravý opak. *3*
  • WH online, Conana i SWtor jsem hral. Vsechny 3 byly slabsi kopie wowka odehravajici se v jinych svetech. Mozna byly v nejakych detailech lepsi jak wow, ale porad to byly 1 2 3 1 2 3 cvakacky. A ja si mylsim ze tohle uz lidi moc nebere, takovych her je a bylo spousta.
  • A ještě pro doplění, otázkou nemířim na nikoho z vás, to vědět nemůžete, ale spíš tak hypoteticky na Bethesdu. S kym proboha při tvorbě ebonheartského paktu jednali při jednání s Argonianama ? Opomenu to, že se tyhle tři rasy bytostně nesnášej, ale Nordi maj svýho Velkokrále, Dunmery v té době pojil ještě jakš takš u moci stojící Tribunal ( i když zlatý věk Tribunalu už byl v té době tuším minulostí, pokud ne opravte mě ), ale Argoniani... Argoniani maj svoje Histy, o kterejch ale ostatní rasy nevědi zhola nic, a je to to jediný co pojí jinak nesourodé kmeny Argonianů a dokáže je spojit kvůli nějakému společnému cíli. Hist je když to vemu velmi zhruba něco ve stylu Enta, a podobnou maj i povahu, pokud nikdo neohrožuje jejich bažiny, jsou v klidu a nikdo o nich věky neví, dění kolem jim může bejt srdečn ukradený a pokud si vspomínám, tak jedinej podrobnější popis Hist byl v jednom z Tales of acient Dwemers nebo tak nějak. Kdyby s nimi někdy někdo jednal, vědělo by se toho o nich trochu víc než jen to, že se blbě hledaj, a to že je tu jedna legenda, že na místě pokáceného Hist háje jsou za soumraku občas vidět stíny dávno mrtvých Hist...
  • Ano, jako provincie, ale ne jako jednotná země. Ve čtvrtym věku se přidali k dominiu hlavně kvůli chytrosti altmerů, kdy využili zmizení dvou Tamrielskejch měsíců, který jsou pro Khajity posvátný, a jejich opětovný návrat přiřkli své magii, takže je Khajiti brali jako něco jako zachránce. Nedovedu si dobře představit, jak by Altmeři přesvědčily Ty jednotlivý královstvíčka, proložené spoustou kmenů, kdy jednota je to poslední co jim hrozilo, aby se k nim přidali a fungovali jako spojenci. Jako reálný bych viděl, kdyby se k nim přidala část, ale rozhodně ne celej Elsevyr.
  • hráči nechteji inovace, ktera strategie, fps, mmo je nejuspesnejsi? starcraft, cod, wow. všude žadne inovace, tak se ani nedivim že nechteji riskovat. predtim treba vysel inovativni age of conan nebo warhammer online a nikdo to nehrál, tak mate co jste chteli *7*
  • Zběžně jsem se na ty mody díval a očividně toho vylepšují celkem dost (včetně grafiky, opravují questy atd...).
  • Na Bethesda forum je pár zatvrzelých fanoušků (či podplacených), kteří okamžitě reagují proti těm negativním názorům (kterých je samozřejmě mnohem víc).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit