Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přepsal sem se, sry, ne třetího ale druhýho.
    Jinak neboj se, vim o prvnim Altmeri Dominion, proto taky vidim Isles a Vallewood jako jedinnou rozumnou alianci z těch v článku zmíněnejch. Khajiti se mi nezdaj, protože v tý době něco jako jednotnej Elsewyrskej svaz neexistoval, a zkoušet se spojit s nima by bylo asi něco ve stylu pokušet se najednou spojit se všema kmenama co žily v severní americe před příchodem Evropanů...
  • smejki
    nesedí to nijak - herně, časově ani geograficky
  • Jo jasne, jen to vsechno nas*** do MMO a na gamepady. To bude tim slunickem..
  • Bah..to je strasne zajimave. Kdo kde kdy tvrdil,ze SWTOR chce byt WoWkillerem(nemyslim nazor par nerd fanousku,ale seriozni vyjadreni). To same se ptam o tehle hre. Kde,kdo, kdy?
    Nic takoveho neexistuje. Jsou to jen sny(pro me nepochopitelne-masovost znamena mnohdy pro hrace nevyhodu) par lidi na forech. Ne realita.
  • To je modů... *3*

Škoda, že na tenhle typ her je potřeba strašně moc času *10*
  • Ringwraith
    Jj, z TES MMO si všichni teprv naděláme do gatí.
  • Ringwraith
    Začni kde sám chceš. Jo, mody asi budou nutný.

Na: http://www.somethingfornobody.com/2011/morrowind-modding-guide/
  • Trol.diskuzni
    Počkej na TES MMO, to bude teprv šleha!
  • Hairy_Ass
    V češtině je hodně na http://morrowind.bonusweb.cz/, a samozřejmě na tamním foru.
  • Díky moc. Mám všechny moderní TES hry, jenom jsem se k nim nikdy nedostal. Ale ok, začnu od Morrowindu (+ předpokládám hromadou modů).
  • Ringwraith
    Asi bych začal od Morrowindu.

Arena a Daggerfall můžou být těžké na skousnutí. A příběhy jsou v zásadě samostatné, jen na sebe občas odkazují.

Jinak asi nejzajímavější věc na TES lore je CHIM:
    http://s1.zetaboards.com/TESFU/topic/2694183/1/

Ani byc se nedivil, kdyby o tom spousta TES hráčů neměla ani páru.
  • MrSanta
    Jestli vládneš angličtinou, tak toto je ultimátní stránka pro lore: http://www.uesp.net/ . V češtině nevím. Hry na sebe v podstatě nenavazují, většinou se dají informace o předchozích událostech zjistit z knich v každé hře. Příběh jako takový je vždy uzavřený. Pouze některé hlavní události logicky ovlivňují to, jak vypadá svět v další hře. Doporučuji začít minimálně od Morrowindu (tj. třetí TES), jestli se nebojíš starých her tak to vem od Areny. Arena i Daggerfall jsou nyní volně stažitelné.
  • Mohl by mi někdo poradit, kde se dá najít lore? Jsem fanoušek propracovaných herních světů, ale TES mi nikdy moc propracovaný nepřišel (nikdy jsem ho moc nehrál, takže to bude možná tím).

Případně od jakého dílu začít hrát, jestli na sebe nějak navazují atd...
  • MrSanta
    Ač jsem kovaný singlista, tak se obávám, že neodolám a minimálně na ten klasický jeden měsíc "zdarma" to prubnu. A samozřejmě za Orka. Toho vždy dávám jako prvního. Rasu pro další průchody už volím podle nálady. Akorát za "zvířecí" rasy jsem nehrál.
  • MrSanta
    Kecy, pivo bude pořád pivo.
  • no.. se prostě nediv, podobných epických překonavatelů a wowkillerů tu už bylo.. naposledy SWTOR... a výsledek? Bah...Tohle je totiž úplně to samý, sází to prostě na obrovskou fanouškovskou základnu.
  • Trol.diskuzni
    Vše, co jsme dobře znali, již nebude existovat... Bude to KONEC.
  • MrSanta
    A na to si přišel jak? Snad nepatříš k těm id*otům, co si myslí, že konec kalendáře znamená konec světa?
  • Hairy_Ass
    Tohle MMO hrát určitě nebudu, ale kdyby jo, tak by vznikl problém, protože ve všech TES hrách jsem hrál za "místního". V Morru za Dunmera, v Oblivionu za Císařského, ve Skyrimu za Norda a v Daggerfallu za Bretonce. No, vzhledem k tomu, že moje nejoblíbenější národy jsou Dunmeři a Nordové, tak bych hrál za Ebonheart Pact, ale jenom na RP serveru.
  • Ringwraith
    Pravděpodobně se tím myslí všechno, co bylo ve Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu. Tedy to "in between" je jen Oblivion.

Jo, je to nešťastně zvolená formulace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit