Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
To čeho jsem se obával se naplnilo. MMO redukuje šanci další SP hry a zároveň MMO bude clonem WoW, což mi na TES absolutně nesedí. Situace prohra - prohra *7*
-
Len skoda, ze s touto hrou nema Howard a jeho Bethesda Game Studio nic spolocne, vsak ;)
-
Bylo naprosto zřejmé, že to bude MMO tak trochu ala WOW. O tom jsem vůbec nepochyboval. Bethesda rozhodně není žádnou revoluční společností a nečekal jsem, že by byl "realtimový boj". A podle mých zkušeností skoro buďme rádi. Prakticky všechna MMO slušně lagují a kdyby byl boj realtime, bylo by to nezřídka asi docela frustrující. Ale škoda to je, to se přiznávám.
Jsou tu důležitější věci, než je ten boj. Např. kvalita questů, systém odměn za questy, systém pvp, způsob levelování (120 hodin do max úrovně? to je dost slabé) atd. atd.
V co velmi doufám já, aby nebyla kvalita gearu naprosto zásadní složkou hry. Ale bohužel, myslím si, že v tomto bude TES MMO prostě jen dalším MMO a opět tu bude hrát velkou roli, jaký budete mít gear. -
Takú grafiko ako TES online prekusnem ešte v stratégii, napr Spellforce III ...
-
Pamätáte ešte celkom dobré RPG GODS: Lands of Infinity? Tá grafika mi to ihneď pripomenula: http://www.sector.sk/video/3183/gods-lands-of-infinity.htm . Ešte, že Dark Souls a ak na PC bude Dragon Dogma majú ten európsky real vzhľad. Z RPG robia WoW len taký fukot, Amaroun, DIII, Daggerdale ....
-
Ta kvetina na tom uvodnim fotu, vlastne vypovida vse podstatne o teto hre.
-
Pokud je pravda alespon z casti to co je napsano v tomto clanku, tak tahle hra pro me osobne vlastne skoncila drive nez zacala, dekuji Howarde ale strc si to treba tam ... no vsak vis kam.
-
Ono záleží, jak to nakonec dopadne. Pokud to bude více než obyčejné MMO, tak to beru. Ale jestli ne, není důvod tuto hru vynechat.