Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
tak tak, jsou to oddělená studia. Nicméně Bethesda teď nejspíš dělá na Fallout 4, takže další TES bude až tak za 4 roky. Do té doby bude jen TES MMO. Promyšlené načasování.
-
Jo dělá to Zenimax Online Studios.
-
Do mmo lore se nehodi, tak je treba je vysoupnout :-)))
-
To jako nejde udělat grafiku, která by brala v potaz "realismus" posledních TES dílů a přitom neházela barvama jak na Matějské, aby to rozhodili ostatní. Něco jako Age of Conan?
-
Dobre jsi to napsal trh je presyceny temahle sra*kama, ale vidina snadnych penez je holt vetsi a klapky na ocich jim zustanou jeste dlouho.
-
Hmm.
Spíš mě zaráží, jak všichni opakují, že je to jen copypaste WoW.
Protože když si přečteš originální článek, tak featury gameplaye velmi připomínají to, čím se hráče snaží nalákat Guild Wars 2.
Jednoduchá matika přitom naznačuje, že spousta lidí buď:
A. Nevidí za grafiku a soudí, že cartoonová grafika = automaticky WoW.
B. Nepřímo či nevědomky soudí, že GW2 je taky jen opentlená kopírka WoW.
- WoW jsem nikdy nehrál, ale GW2 se mi líbilo, takže osobně to soudit nemůžu, ale GW2 fandové se pořád dušují, že GW2 je úplně jiné jak WoW... -
Strany budou tři. Tou první je Ebonheart Pact, ve které budou nordové, dunmeři a argoniani. Druhou stranou je Aldmeri Dominion, kterou budou zastupovat altmeři, bosmerové a moji oblíbení khajitové. Posledním členem do party jsou drsní hoši z The Daggerfall Covenant - bretoni, redguardi a orkové.
Kde jsou imperiálové? In between? O_o -
No minuska ignoruji stejne jako wowchudaky, nema smysl diskutovat s nekym kdo ma na ocich klapky ze :-)
-
Jestli je to zasazené do minulosti, nic nebrání Toddovi přijít za tři roky s dalším SP dílem. Navíc to dělá jin tým ne?
-
Bethesda a Zenimax OS jsou plně oddělená studia, takže nevidím důvod pro konec singlTESů.
-
To Ringwraith:
Tak z téhle hry bude tak maximálně TES-killer... *5* -
Na Elder Scrolls MMO jsem se těšil hlavně proto, že jsem čekal boje z pohledu první osoby jako to bylo v jeho předchozích hrách.
Proč proboha nezůstali věrni tradici, ale dělají další Copy&Paste toho co tu už bylo stokrát?
Na tohle se jim lidi vyserou, koupí si to pár lidí na základě značky a pak ta hra zdechne. -
Ty si nedáš pokoj... *1* Můžeš mi nějak objasnit prosimtě, jak to teda je s tím WoW a grindováním v jedný větě? Já jsem vždycky měl za to, že jeho fenomenální úspěch právě vyšel z toho, že WoW omezil grindování na relativní minimum.
Ale možná jenom nevíš, co to slovo znamená *5* -
A jen tak pro úplnost - studio dostalo na vývoj té hry cca 300megavočí. To jen abyste měli představu o tom, kolik to asi koštovalo. Zřejmě neprojeli všecko, ale desetinka to taky nebude.
-
U MMORPG her nemůžete čekat nabušenou grafiku, na jakou jste zvyklí ze single player her. Online hry jsou dělány, aby je hrálo co nejvíce lidí, tím pádem musí udělat grafiku tak, aby si je zahráli i lidé se slabšími stroji.
-
Tak do tohohle hnusu si taky kopnu...k TES jsem nastoupil až u Morrowindu, ale i tak jsem si tam vzdyčky přál multi v pravidlech a způsobu SP. Udělat jen další řadový wow MMO je zase zklamání a vystřízlivění. Přál bych jim, aby na tom pořádně prodělali.
-
Asi takhle:
Jestli se jim to MMO chytne, tak upadnou jejich singl hry+už žádný další dlouho nebudou vyvíjet.
Jestli se to nechytne tak budou platit prachy za udrzby serverů dlouho, dokud jim nedojde že takhle to nepujde. Budou ve ztrátě a buď udělaj poradnou singl hru, nebo to daj na free2play, nebo krachnou. Nechápu, proč tyhle hry dělaj omg. Vždyť je tím trh naprosto přesycenej. Maj přijít s něčím novým, a né, oni udělaj WoWcopy hru... moc prostě tohle... -
*11*
-
Ač asi dostaneš mínuska kvůli kecům jako "wow chudáci", tak obecně s tebou souhlasím.
WoW se zabije jenom sám tím, jaký další obsah tam přibude a jaká bude jeho kvalita.
V minulosti jsme tu měli WoW with gimmicks jako WAR a Rift a WoW určitě nezabili. I když Rift pořád má velmi slušnou hráčskou základnu a osobně bych si ho vybral před WoWem, chtít jedno z nich hrát.
Do budoucna máš TERu, která bude mít určitě slušnou hráčskou základnu, ale WoW neohrozí a ani s ním, ani s GW2, nesoutěží.
GW2 bude mít obrovskou hráčskou základnu, ale určitě ne na úkor ostatních MMO.
Jo a ještě The Secret World. Ten je hrozně málo hypovanej, aby udělal nějakou díru do světa. -
LOL. Takže další tvůrčí strategie založená na mantře: "Copy dat shit!"