Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak todle bude brutální kravina... nic proti, ale todle je fakt blbost. Z obrazku je to jasne muzeme se klidne vsadit, uvidite ze mam pravdu, když zo bude klon wow, s tím ať jdou do anusu :)
  • V jedné pvp zoně až příliš.
  • kostejnesmrtelny
    Same here.
  • Jsem wowchudák, ale TES mám taky rád...takže asi schizofrenik *7*
  • Hairy_Ass
    Záleží na tom, jestli se Bethesda nerozhodne prostě jen pár let přiživovat na MMOčku...
  • Hairy_Ass
    No, podle toho originálního preview, co tady někdo postoval, jsem pochopil, že Imperiálové budou mít zbytky bývalého Druhého Impéria, které by se v té době mělo nacházet v období tzv. Interregna, takže je dost možné, že zpočátku budou Imperiálové nehratelnou rasou a přidají se do hry až v některém datadisku (což je samozřejmě pitomost, ale v MMO se tohle občas stává).
  • Ringwraith
    Nebo doufají, že je ke hře přivede ten lore.

To už doufali i BioWare u SWtOR...
  • smejki
    pak nemíří na hráče TES a spoléhají, že ti se dál budou držet singlu. Taky možnost.
  • Jak to tak čtu, nevidim v tom nic, co by mě chytlo. Postavit to jen na tom, že to je TES asi nebude stačit a všechno ostatní je prostě generickej mix.
    Nejde o to, co všechno je okopírováno z WoW, DAoC a EQ, ale spíš že neni vidět žádná věc, kterou by se hra od nich odlišovala.
  • zatím mi to připadá jako model "uděláme to postaru, moc inovací, to by nemuselo vydělávat..." věta "hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry, která má stejné ovládací mechanismy, ale zároveň bude lákat i hráče Skyrimu" mi přijde trošku postavená na hlavu... pokud je hra dobrá, může to být úplně něco jiného než kdykdo předtím udělal a lidi ji budou hrát... ano, kdysi jsem WOW hrál a ano, bavilo mě to, ale dneska bych rád trochu svěží vítr do týhle zatuchlosti... holt to chce asi čekat na jinej titul...
  • Naprostej nezajem.

Tyhle wow klony sou jeden jako druhej a oni cekaj, ze to jeste bude nekoho bavit?

Po zklamani z tORu uz do podobny hry proste nepudu.
  • Uplne by mi stacilo coop mode pro 2 hrace do Skyrimu nebo Oblivionu.
  • rancor1223
    Nepsal tu včera někdo: "Kdy se ozvou první hlasy říkající WoW klon? *1*"
  • 200 lidí je jako hodně?
  • Ringwraith
    Tomu se říká smůla.

Asi nedokážou pořádně přenést TES gameplay do MMO. Moc bych se tomu nedivil, když pracují s Hero Enginem.

A nebo nevěří, že by se MMO s takovým gameplayem chytlo.
  • Co to proboha je? Kam se podel graficky styl TESu? Doufal jsem, ze TES MMO se bude brat trochu vazne a nepujde tim plastickym vzhledem soucasnych onlinovek...Sakra, ja nechci drzet plastovy zakulaceny mecik a stit z pravidelneho kolecka, v TESu chci poradnej ozobanej kovovej buchar, kterej bude postava svirat az ji ruce budou modrat!:D
  • smejki
    Ono je celkem jedno, koho všechno kopírují. Důležité je, že s TES to bude mít společný jen lore, který, doufejme, nepopřou (s čímž u Falloutu ale rozhodně neměli problém, takže je to stále otázka).
  • smejki
    pokud je trh přesycený, pak to nejsou "snadné prachy" *3*
  • Oj, tak jestli to bude v teto grafice (*8*) co je na obrazcich tak asi bye bye vsechny hry a ahoj ES! *1*
  • Možno to bude skvelé a prekoná to všetky TES a aj WOW

That was joke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit