Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Smůla je, že tvůrci nejsou schopni propašovat do hry nápaditější příběh...jinak jsou události popisované v knihách ve hře velice zajímavé. Třeba zmizení Dwemerů nebo vzestup Tibera Septima.
-
Já teda taky nevím, co grind znamená (asi), ale WoW mě začal nudit po 20 lvl (někam jsem přišel a všechny úkoly byly na způsob jdi na místo A, zabij X věcí B a vrať se zpět).
Bavil by mě SWTOR (nemám čas), tam aspoň ty questy mají význam v herním světě, ale ve WoWu mi to tak nepřišlo. A jako Inquisitor jsem prováděl výslech, což byl úplně skvělej quest *3* . -
nalistuj si nekdy anatomicky atlas nebo otevri p.rno stranky protože takhle to nevypada
-
z toho ale nekoukaj dollary a tim padem mame smulu
-
Ringwraith, smejki: jako jo no...
-
Taky si nemyslím, že lore TES je natolik zajímavé, aby bylo použto k něčemu jinému než jen jako kulisa k SP hře. Je to naprosto průměrný svět. Bethesda má v rukávu asi jiná esa...
-
Vždy jsem chtel TES mmo, ale tohle je opravdu zklamání.
Ale třeba to nakonec bude nečim skvělí co mě udrží hrát, zatim težko říct.
Nicméně jestli to bude tak jak si to po tomhle clanku predstavuju tak krátce po vydání ( možná hned ) z toho bude Free to play. -
protoze je jednodussi s*at do uz vykopany latryny nez si stavet vlastni splachovaci zachod... Tohle je fakt asi prvni hra u ktery uplne vidim, ze pujde ke dnu jeste pred vydanim.
-
To je velice vzácná odrůda stromu zv. vulva maximalis.
-
ja hraju wow, mam lvl 85 warrior full epic gear a jsem rad že tahle hra bude mit stejny principy, protože je to dokonala hra a uz nic noveho se neda vymyslet. first person pohled je kravina protože je to neprehledne (nemate oci vzadu), kdyz hrajete third person vidite co se deje za vama.
-
nech ho bejt... von je blbej
-
noooo, s tim san andreas to neni az tak dobry, obcas to laguje fakt paradne a nejlip se zabiji, kdyz kolem sebe behate se dvema sapikama a sprejujete... rozhodne je to narocnejsi, ale je pravda, ze tohle neni TES...
-
To je samozřejmě kravina, co jsi napsal. To mám jako hrát něco, co mi nevyhovuje jenom proto, že to má pár sympatickejch změn oproti jinak mnohem lepší hře? A tu původní zavrhnout?
Navíc zapomínáš na ten hlavní motor, kterej pohání MMO - komunita a "sociální" vazby. To je hlavní důvod, proč jen tak nepřejdeš z jednoho MMO na druhý. -
Proboha, ať je boj raději jako v Dungeon and Dragons online než jako ve WoW !!!
-
Jsem docela překvapen. Od společnosti jako je Zenimax, jenž ráda bere pod křídla týmy s nezvyklými či zajímavými a jinak vybočujícími projekty, bych čekal něco jiného než klon WoW. Docela mě to ovšem mrzí, Elder Scrolls svět je, ačkoliv fanoušci mohou říkat něco jiného (já sám jsem hrál Morrowind, Oblivion a Skyrim, ten ovšem pouze chvíli, nebavil mě), skvělý pro vytvoření MMO. Spousta lore, zajímavá historie (nejeden hráč by se rád podíval k Akavirům, Eiliidům (či jak se ti pradávní elfové jmenují)) a už jen to, jak jsou obvyklé díly koncipovány tomu všemu jen přidává.
-
Beru i Skyrimllout, jsem nadšený fanboy. :)))
-
Co to je za k*ndu na tom main obrázku *1*
-
No, pokud přizvou Obsidian, tak určitě *1* . Nebo zase dostaneme Skyrimllout.
-
Proč bych hrál nějakou Elder Scrolls hru kvůli tomu, že se to hraje jak WoW. *15*
-
Dům v MMO nemůže být zase tak těžký. Stačí se podívat na Ultimu Online, kde domy fungují naprosto v pořádku. Dále různé WoW free servery (např. An....A), kde se dá pořídit Guild House (ať už ve formě domu na zemi, nebo vzducholodě na nebi). Stačí si jen nechat určité místo na mapě tak nějak volné, přesně pro ony domy. Alespoň ty guildovní domy by se udělat určitě daly moci.
Pokud jsi neslyšel o hře Mortal Online, která vypadá tak, jak si lidé Elder Scrolls MMO představují, tak se podívej na internet (na yt je pár videí). Hra po vydání ovšem zklamala kvůli obrovské spoustě bugů a nedodělků.