Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Nechce se mi to tady číst celý, ale už si někdo dělal srandu z tý zlý vagny na screenu?
-
Zadna omalovanka nema sanci pokorit trh. Chce to uplne jiny styl grafiky vic realnejsi bez priteplenych xichtu a ruznych pandicku a podobnych sracek. Proste neco noveho, TERA by na tom byla dobre nebyt ze si sami tou grafikou nasrali na hlavu.
-
Já to nepsal!
-
No, ehm, jako fanousek TES serie musim rict, ze me tohle tedy vubec nenadchlo. Chtel bych propracovany a realisticky bojovy system z pohledu prvni osoby. Ale chapu, ze to bych chtel asi moc. Klikani na ikonky na hotbaru uz mam fakt po krk.
-
Ba naopak!
-
trololapka už je zase plná? vyměnit.
-
Hero engine? Stacilo v swtoru... *1*
-
Od rádobyvtipných prupovídek přecházíš do otevřeného osočování. Blbej den?
-
Hudbou zase vykradli Morrowind :D jako u Skyrimu !
-
Bude to sratchka nejvyššího kalibru a až tomu Grygar napaří desítku, tak se budu za břicho popadat, jací jsou ti bethesdroni blbečci... *2*
Hlavně doufám, že pak napochoduje do podcastu a bude (opět) spamovat svá moudra o tom, jaká je Gothic krávovina, která se nedá ovládat. Enjoy your truth, baby! *5* -
Veru... starý dobrý L2, ale časy sa zmenili. Vývojári už nie sú schopní hry optimalizovať na také veľké bitky. Dokonca ani GW2, čo má na PvP, ala Castle Siege, založenú tretinu hry to nedokáže.
-
Hero Engine.. hnuj jak po stránce technické, tak po stránce vzhledové, TES serii mám velice rád, ale tohle.. vůbec to nepůsobí jako TES, jediné co mě hřeje vůči TES serii u srdce je to, že to dělá Zenimax a odehrává se před x lety před Skyrimem... takže Bethesda snad bude kutit další Fallout a poté další TES...
-
Stejně je to celosvětový článek od nějakého trolla, který nemá rád Bethesdu *15*
-
to zas ne, sou tam, videl sem tam tu zlatou zbroj co meli straze ve Vivecu, a styl nejakejch hradeb s texturama co my hned pripoměl Oblej nebo Skyrim...
jako uz od TES3 sem si rikal, ze coop by to fakt posunul, ci nejakej multiplayer...
ale tohle? esi to má bejt vyslyšení komunity, tak asi uz neumej ani poslouchat pepíci z Bethesdy...
to už 1000x líp zní STALKER MMO!!!! I když me to taky da se rict sklamalo, oproti STALKER 2, stejne se nato este dost tesim -
kde vidíš modely a textury z TES? Ani ty tam totiž nejsou *15*
-
Fallout? Poď von!
-
protože smrdí
-
boha jeho, takže vykrádačka wowu (debilbího) a modelama a texturama z TES,no velkej BS, to vám povím, evidentní fail. Bethesda si zaslouzi zas padnout nahubu, Fallout 3 BS, SKYRIM BS atd...
-
V tém poslední větě máš pravdu, ale uchází ti fakt, že Skyrim/Oblivion apod, tedy slušně vypadající hry, se dají hrát na 6+ let starém PC a s prstem v nose je utáhne i notebook za 10k.
-
Celkem prdеl. První MMO o kterem se vyloženě mluvi jako o failu ještě než vyšlo. Všechny měly naději a lide stale věřili v přichod "wow-killera", tomuhle ale skoro nikdo neda ani šanci.
BTW, proč je prdеl zakazane slovo? *7*