Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Tak krásný svět měli ve Skyrimu... a oni s tím udělají tohle...
Betu vyzkouším ale vidím to bledě. Kua měli udělat radši pořádný COOP do Skyrimu, kde by šlo companiona nahradit kamarádem! -
No, nevím. Mě osobně přijde, že to bude akorát trošku přeleštěná kopie některého nynějšího MMO. Ale, mě to může být v podstatě jedno, protože mě MMO nijak neberou, jen mě mrzí, že to pravděpodobně znamená konec celkem oblíbené série her, u které jsem si toho dost užil, protože když sem zahrnou všechny země Tamrielu, kde se asi bude odehrávat další dobrodružství?
-
Ty si dobrý exot. Od Areny má každá hlavní TES hra (nevím jak to bylo u těch dvou vedlejšáků) hlavní hudební motiv založený na stejné melodii, která je upravená. Je to prostě jejich styl. Stejně jako hrdina začínající jako vězeň. Jsem v dobrém rozmaru, tak tady máš video, které tě příjemnou formou seznámí s hlavními motivy mladíče: http://www.youtube.com/watch?v=adlIBRAy6uM&list=PL5157FED8241C3FAB&index=38&feature=plpp_video
-
Další SP TES hra bude na 100 %. Na MMO pracuje naprosto odlišný tým a navíc na té hře pracuje už dost dlouhou dobu. Určitě se na ní dělalo při vývoji Skyrimu.
-
lištu mohli klidně mít, ale kdyby alespoň ponechali ten FPS aspekt a nutnost míření myší... :/
-
ta kvetina vyzera ako pixa ;)
-
s takovymhle přístupem přecházet rozhodně nebudou...
-
endgame ve wow je prostě příšernej, resp. v podstatě neexistuje.
-
je kvalitní, to je ten problém...
-
aha aha, ok diky za upresneni.
Nicméně to nic nemění na faktu, že trh je přesycen, chce to něco inovativního. Neříkám že to bude špatný, ale ZATÍM to působí jako kopírka WoW. -
Jak se slusne rekne blbec? Nebo jsem jen nepochopil verzi trolleni? :)
Zahrej si ultimu online a pochopis ze to jde jinak a PvP je pak daleko akcnejsi nez tabtab klik s cooldownem. -
'Hnusny stupidni WOW zmrvilo cely RPG online zanr' mi stacilo,dalej som necital,musi to byt kvalitny nazor :)
-
Hnusny stupidni WOW zmrvilo cely RPG online zanr. Pokud to bude tak jak pisou - tedy pro facebookove TABTAB ikon klik deti, tak je to dalsi MMO mrtvola uz pri vydani.
Veci jako vlastni domy jsou moc tezke. Ultima je mela, Daoc je mel,... Samozrejme o vlastnich rasach, vlastnich kouzlech, atd si muzeme nechat taky zdat.
Vysledek je WOW po sto prve nyni ve verzi s TES lore. Neco jako SWOW Tor s SW lore. Atd.. atd.. atd..
Kdy uz se konecne tyhle velke herni korporace probudi, ze v tomhle klikacim maximalne orezanem WOW konceptu (ktery nekterym vyhovuje) je misto max pro jedno MMO ve fantasy a jedno MMO ve scifi. Kazde dalsi MMO tohoto typu bude pristipkar na okraji zajmu s par sty tisici nerdy dane serie a ne "The New MMO King" a uz v zadnem pripade nic pro mou generaci 30+. -
nebral bych to az tak doslova. kazdy kdo kdy hral treba tady tak oblibene wowko vi, ze naklikavat spelly na liste je ten nejorsi mozny zpusob, jak takovou hru hrat :) a proto to vetsina hracu kazde "typicke" MMO hry nedela ;)
-
cele me to pripada jako na rychlo splacany kockopes. nejspis, kdyz prohrali spor o fallout mmo, tak rychle prisli s elder scrolls :D na druhou stranu uz od dob areny a daggerfallu :) si tento svet o MMO primo rika. jen uz by vyvojari meli pochopit, ze pokud chteji pretahnout hrace z wow, nebo zaujmout nove hrace, tak musi prijit s necim co bude vic jak jen kopie
-
Jo, aha. V tom internetovém těsnopisu se mnohdy nevyznám. *3*
-
Extremne nudny trailer,nudny tisickrat videny concept hry,zjednodusovani(vytvorit domy v MMO je pry velmi slozite:p)... Co me na tom ma nalakat?
-
Dělal. A prý si máš otevřít encyklopedii a podívat se že to vypadá uplně jinak :-D
-
Vuáááu. Něco tak omšelýho jsem už notnou chvíli neviděl. Kalkulačka friendly HW requirements a klikání na lištu se skilly. Vuáááu.
"hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry"
Přeloženo do češtiny - musí být stejná. Howno musí! Nemusí! Tohle zpátečnický myšlení se vám vymstí. -
Já nevím. Kdyby udělali něco jedinečného:)MMO je spousta, osobně mě zajaly MMO LOTR online a EVE online. Obojí totiž nabízejí něco, co ostatní MMO ne. Ale v tomto případě vidím bohužel "klon" současných MMO.