Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Chlapci v Bethesdě to určitě nějak zdůvodní. V té době to byla pěkná divočina, řekl bych, že spojenectví vznikala a zanikala velmi svižně. Klidně by se to mohlo brát jako reakce na sílící moc Aldmeri Dominion. Ono je to jedno, stejně dostanou všichni na budku od The Daggerfall Covenant. Co neumlátíme my, orkové, s redguardama, to bretoni podplatí *1*
-
Jo, taky jsem na to koukal. Jen mi stále nejde do hlavy to spojenectví Argonianů s Dunmery. *4*
-
V tom pripade se dabel moc nesnazi. Dobrych MMORPG je mene nez safranu *2*
-
Oslň mě znalostmi a napiš kde mám chyby a jak mám chápat Marekanův příspěvek. TES online se odehrává v době prvního Aldmeri Dominion, tj. na sklonku druhé éry. Oblivionská krize napomohla založení druhého Aldmeri Dominion. Ať koumám jak koumám, pořád mi vychází, že první Aldmeri Dominion mělo smlouvu s Elsweyrskou konfederací.
-
No, já teda doufám, že máš pravdu. Navíc, zapomínám, že tam klidně můžou hodit i vstup do nějakého nového světa těch daedrických princů jako byl třeba Oblivion nebo Shivering Isles.
-
Jeho příspěvek není chaotický, má pravdu ten chlapec...chce to dostudovat lore (bez urážky) *3*
-
autoři jsou trošičku naivní *1* ... tak hodně štěstí s výrobou dalšího MMO bullshitu a sraním na svoji nejslavnější značku.. upřímně gratuluju
-
http://i.imgur.com/gw3N1.jpg
LOL. nevím, jestli je to oficiální art, nebo si to vymyslel ten Game Informer, ale já měl zato, že mezi Skyrimem a Morrowindem je jen jedna věc - hranice *1* -
Velký fanda série jsem byl do Morrowindu, pak došlo k srážce s MMORPG (i WoWko, hanebně, hanebně), a nějak mi ten čas plyne. Skyrim stále jen v plánu (viděl / hrál), mám info o zabugovanosti, ačkoliv to asi není skutečná překážka. Co chci říct je, že možnost být ve světě “The Elder Scrolls“ online mě nadchlo. Z některých příspěvků mám pocit, jako by šlo s joystickem nad obrázkem nevydané hry psát návod. *12*
-
Dobré MMORPG je dílo ďáblovo... Nikdy víc! *8*
-
Historie sice popsaná je, ale ne vždy do detailů. Spousta záznamů je nejasná nebo neúplná. První Aldmeri Dominion s Khajiitama skutečně spolupracovalo. Se vší úctou, ty máš strach o lore ale sám ve svém příspěvku dáváš lore celkem zabrat. Nevím proč do toho motáš oblivionskou krizi a co znamená věta "navíc thallmor (!) ze Skyrimu do třetího věku" nechápu. Ono vůbec celý tvůj příspěvek je dosti chaotický.
-
Ac jsem Skyrim nehral a Oblivion me nenadchnul, tak Morrowind jsem si sveho casu celkem uzival a ikdyz nejsem nejaky extra fanousek, TES MMO sem docela s chuti ocekaval. Je teda pro me dost zklamani jakym stylem ho pojali a cekal jsem spise neco na zpusob Mortal Online, akorat ve vic fungujicim, znamem a "zivem" svete. Skoda.
-
To je blbost, je to hodne otazka optimalizace a sikovnosti. Videl si ArcheAge? Jede na CryEnginu 3, vypada hezky a co sem zkousel a cetl, tak bezi v pohode. A to je zatim beta ;)
-
Ale i hodně let před arenou je Lore už defakto napsaný a z velký části známý. Sem zvědavej jak se jim to do toho podaří zakomponovat... Navíc ty aliance... Dunmeři s Argonianama a s Nordama, to je něco jako dát k sobě psa, kočku a myš ( Války s Nordama před vytvořením prvního koncilu, klasickej Dunmerskej šovinismus a odvěký otrokářství zaměřený primárně na Argoniany a Khajity... ), stejně jako Redguardy a Orky, kdy redguardi v hystorii sice Orsinium několikrát vyplenili, ale že by se s nima spojovali... Navíc Thallmor ze Skyrimu do třetího věku.. jak proboha přemluvili Khajity, který v tý době ještě neměli ani vytvořenej kmenovej svaz z dob oblivionu aby se k nim přidali je mi záhadou... Možná ty Bormeři s Altmerama, ale to je tak jedinná logická aliance, přičemž se též asi dávnej thallmor musel hoodně snažit, oprotože ve druhym věku něbyla žádná Oblivionská krize, která by položila Tamriel na kolena...
-
WoWko se odehrává po Warcraftu III, kdežto TES MMO se odehrává hodně let před Arénou. Zakomponování do lore nebude problém.
-
Průzkum pochopitelne delaji, jenze v Americe a pravdepodobne na Facebooku mezi lidmi, co hraji farmville a wow.
-
Jen to řekni...udělali z toho blbinu...kde se sakra vzali Pandy? A k online TES...prosím nee
-
Jzs... Tak doufám že to nedopadne jako WoWko... Kdyby se radši Bethesďáci zaměřily na pořádný DCL a nějakej dobrej datadisk do Skyrimu, a opravily tu hromadu chyb a nedodělků co tam nasekali a teď to za ně dělaj hráči... místo šaškování s MMORPG... TES sou tradičně Single a nevidim důvod proč to měnit. Navíc si nedokážu představit, jak chtěj to MMORPG zakomponovat do Lore... To dopadne jako WoWko, kdy z Warcraftu udělali... no nechci řikat co... *16*
-
Já bych řekl, že čtenáři Games.cz rozhodně neodpovídají prototypu klasického hráče videoher...
-
Jednu věc mi vysvetlete. Oni nedelaji marketingový pruzkum, ze nevedi co hraci chteji a co nechteji? Protože je zrejmy ze dalsi klon wowka nikdo nechce. Nebo jsou nekde tam evnku jiní hráči než my tady?? *8* Jde prece o biznis a takhle si sami hazeji klacky pod nohy.