Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :S
  • Jdu do toho, připomíná mi to WoW systém!
  • ta kvetina vyzera ako pixa ;)
  • nevite nekdo zda jinde ma tahle hra taky tak negativní ohlasy jako tady?
    • Na Bethesda forum je pár zatvrzelých fanoušků (či podplacených), kteří okamžitě reagují proti těm negativním názorům (kterých je samozřejmě mnohem víc).
    • Trol.diskuzni
      Pokud vím z příspěvků od některých více zasvěcených (Ringwraith např.), tak velká míra skepse se šíří napříč herní komunitou celosvětově... Ale to samozřejmě o ničem nevypovídá, zatím se toho o hře ví docela málo, spíše se spekuluje.
      • Pokud jsou informace v clanku pravdive,pak se toho vi docela dost.
        • Trol.diskuzni
          Pokud jsou pravdivé ovšem... Spekulací na fórech je ještě víc, než co je uvedeno v článku.
  • Trol.diskuzni
    To Ringwraith:

Tak z téhle hry bude tak maximálně TES-killer... *5*
    • Ringwraith
      Hmm.

Spíš mě zaráží, jak všichni opakují, že je to jen copypaste WoW.
      Protože když si přečteš originální článek, tak featury gameplaye velmi připomínají to, čím se hráče snaží nalákat Guild Wars 2.

Jednoduchá matika přitom naznačuje, že spousta lidí buď:
      A. Nevidí za grafiku a soudí, že cartoonová grafika = automaticky WoW.
      B. Nepřímo či nevědomky soudí, že GW2 je taky jen opentlená kopírka WoW.
      - WoW jsem nikdy nehrál, ale GW2 se mi líbilo, takže osobně to soudit nemůžu, ale GW2 fandové se pořád dušují, že GW2 je úplně jiné jak WoW...
      • smejki
        Ono je celkem jedno, koho všechno kopírují. Důležité je, že s TES to bude mít společný jen lore, který, doufejme, nepopřou (s čímž u Falloutu ale rozhodně neměli problém, takže je to stále otázka).
        • Ringwraith
          Tomu se říká smůla.

Asi nedokážou pořádně přenést TES gameplay do MMO. Moc bych se tomu nedivil, když pracují s Hero Enginem.

A nebo nevěří, že by se MMO s takovým gameplayem chytlo.
          • smejki
            avp, Cahir: žádná magie. TES příběh jako takový vlastně moc nemá nemá. Má jen nahozený setting a v něm rozházené desítky lineárních příběhů mizivého významu a jeden ještě lineárnější označený jako main quest (říkám tomu multilinearita). TES není příběhová hra, ale to, co se v ní všechno vypráví sleduje vždy stejnou formuli. Proto uvozovky.
            • Cahir
              Yep. To bude asi onen důvod, proč mě to tak s*re...
          • smejki
            pak nemíří na hráče TES a spoléhají, že ti se dál budou držet singlu. Taky možnost.
            • Shaker
              Ringwraith, smejki: jako jo no...
            • Cahir
              avp8: To bude nějaké skryté sdělení...
            • Hezky si dal uvozovky k "příběhu".
            • smejki
              SW je ale pouze lore. TES je mnohem svázanější a obalené velkou spoustou prvků, které ho definují - lore, herní styl, world design, level design, struktura "příběhu"

dej dohromady světelné meče, vesmír a řekni jednou za hodinu Obi-wan a máš SW
              osekej TES jen na lore a máš anonymní silně generický fantasy svět #451
            • Ringwraith
              Nebo doufají, že je ke hře přivede ten lore.

To už doufali i BioWare u SWtOR...
  • Makres
    Teď je otázkou, jestli bude placená nebo ty zpropadené mikrotransakce. Jinak snad tam bude něco, co není v jiných MMORPG.
  • Cahir
    Jestli je to zasazené do minulosti, nic nebrání Toddovi přijít za tři roky s dalším SP dílem. Navíc to dělá jin tým ne?
    • Hairy_Ass
      Záleží na tom, jestli se Bethesda nerozhodne prostě jen pár let přiživovat na MMOčku...
    • smejki
      tak tak, jsou to oddělená studia. Nicméně Bethesda teď nejspíš dělá na Fallout 4, takže další TES bude až tak za 4 roky. Do té doby bude jen TES MMO. Promyšlené načasování.
    • Ringwraith
      Jo dělá to Zenimax Online Studios.
  • Možno to bude skvelé a prekoná to všetky TES a aj WOW

That was joke
  • lool wow je nejlepší pvp co jsem kdy hrál, jasne ze kdyz používate kouzla a schopnosti tak to musíte mít na action baru, prece nebudete chodit do menu. A jasne ze abilita musí mit cooldown, prece nebudete spamovat v pvp nejakou specialni abilitu? a pak je to jen o vyladeni cooldownu *1*
    tak nevim proč tady každy breci. Third person je jasna volba, mate o bojisti lepší prehled *16*
    • Jak se slusne rekne blbec? Nebo jsem jen nepochopil verzi trolleni? :)
      Zahrej si ultimu online a pochopis ze to jde jinak a PvP je pak daleko akcnejsi nez tabtab klik s cooldownem.
    • Hairy_Ass
      Zalez!
  • už skyrim byl při vydání fail, ještě chtějí udělat další wow klon s pozamykanýma lokacema a neoptimalizovanou grafikou, jen ať se jim to posere, zřejmě chtějí vydělat jen na jménu
    • To dělaj už dávno s TES a nyni Fallout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit