Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Vuáááu. Něco tak omšelýho jsem už notnou chvíli neviděl. Kalkulačka friendly HW requirements a klikání na lištu se skilly. Vuáááu.
"hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry"
Přeloženo do češtiny - musí být stejná. Howno musí! Nemusí! Tohle zpátečnický myšlení se vám vymstí. -
-
s takovymhle přístupem přecházet rozhodně nebudou...
-
nebral bych to az tak doslova. kazdy kdo kdy hral treba tady tak oblibene wowko vi, ze naklikavat spelly na liste je ten nejorsi mozny zpusob, jak takovou hru hrat :) a proto to vetsina hracu kazde "typicke" MMO hry nedela ;)
-
-
lištu mohli klidně mít, ale kdyby alespoň ponechali ten FPS aspekt a nutnost míření myší... :/
-
-
-
Extremne nudny trailer,nudny tisickrat videny concept hry,zjednodusovani(vytvorit domy v MMO je pry velmi slozite:p)... Co me na tom ma nalakat?
-
cele me to pripada jako na rychlo splacany kockopes. nejspis, kdyz prohrali spor o fallout mmo, tak rychle prisli s elder scrolls :D na druhou stranu uz od dob areny a daggerfallu :) si tento svet o MMO primo rika. jen uz by vyvojari meli pochopit, ze pokud chteji pretahnout hrace z wow, nebo zaujmout nove hrace, tak musi prijit s necim co bude vic jak jen kopie
-
-
to že tam budou nějaké podobné prvky, které lze najít třeba ve WOW, ještě neznamená, že to bude kopie WOW. To je snad jasné, ne? U MMO někdy stačí i drobnost, aby MMO prosperovalo či naopak neuspělo.
-
-
Ackoli spousta lidi tady vykrikuje, ze hra bude "epic fail", tak pravda je, ze okopirujou vsechny funkcni veci z ostatnich MMO a hra bude prumerna. Vydela dost, aby to vedeni zaplnilo pupky penezma, ale pro zkusenejsi hrace to bude herni pohroma.
-
Co to je za k*ndu na tom main obrázku *1*
-
-
nalistuj si nekdy anatomicky atlas nebo otevri p.rno stranky protože takhle to nevypada
-
To je velice vzácná odrůda stromu zv. vulva maximalis.
-
-
Ted jeste cekam na RISEN MMO a j bude vymalovano, TES serie se definitivne znicila
-
Postoval jsem to už pod první článek, ale polívčičku si přihřeju ještě jednou... a o půlnoci to mohli někteří minout.
http://archive.foolz.us/v/thread/138247515/#138247515
Diskuze přímo o scanech z Game Informeru.
http://imgur.com/a/fO9Ty
Samotné scany, které nějaký filuta dal na net.
- info už je stejně venku, tak proč je nepostnout
- angličtináři si informace můžou přečíst z první ruky -
Takže klasika, i zvedání level capu v datadisku asi hru nemine, takže nebudu hrát. Zůstanu u single TESu. Snad jednou udělají další pokračování po Skyrimu, pokud nezkrachují s MMO :)
Ale třeba bude mít úspěch, ale to by zas asi už nedělali ty singlovky a rozvijeli TES v tom MMOcku. -
Velký fanda série jsem byl do Morrowindu, pak došlo k srážce s MMORPG (i WoWko, hanebně, hanebně), a nějak mi ten čas plyne. Skyrim stále jen v plánu (viděl / hrál), mám info o zabugovanosti, ačkoliv to asi není skutečná překážka. Co chci říct je, že možnost být ve světě “The Elder Scrolls“ online mě nadchlo. Z některých příspěvků mám pocit, jako by šlo s joystickem nad obrázkem nevydané hry psát návod. *12*
-
-
no.. se prostě nediv, podobných epických překonavatelů a wowkillerů tu už bylo.. naposledy SWTOR... a výsledek? Bah...Tohle je totiž úplně to samý, sází to prostě na obrovskou fanouškovskou základnu.
-
-
Bah..to je strasne zajimave. Kdo kde kdy tvrdil,ze SWTOR chce byt WoWkillerem(nemyslim nazor par nerd fanousku,ale seriozni vyjadreni). To same se ptam o tehle hre. Kde,kdo, kdy?
Nic takoveho neexistuje. Jsou to jen sny(pro me nepochopitelne-masovost znamena mnohdy pro hrace nevyhodu) par lidi na forech. Ne realita.
-
-
-
njn jak sem psal v komentari u bleskovky - wowlike grindovacka co ma pramalo spolecnyho s TES :P
-
-
Ty si nedáš pokoj... *1* Můžeš mi nějak objasnit prosimtě, jak to teda je s tím WoW a grindováním v jedný větě? Já jsem vždycky měl za to, že jeho fenomenální úspěch právě vyšel z toho, že WoW omezil grindování na relativní minimum.
Ale možná jenom nevíš, co to slovo znamená *5* -
-
Já teda taky nevím, co grind znamená (asi), ale WoW mě začal nudit po 20 lvl (někam jsem přišel a všechny úkoly byly na způsob jdi na místo A, zabij X věcí B a vrať se zpět).
Bavil by mě SWTOR (nemám čas), tam aspoň ty questy mají význam v herním světě, ale ve WoWu mi to tak nepřišlo. A jako Inquisitor jsem prováděl výslech, což byl úplně skvělej quest *3* . -
-
No a grind je v podstatě to co jsi napsal, akorát bez toho "všechny úkoly", "X" a "vrať se zpět". Čili vyběhnout na pole a začít tam skládat jednu potvoru za druhou (a 502. za 501.) bez děje, čistě jenom pro exp. Mechanický opakování činnosti až do zblbnutí.
-
-
nech ho bejt... von je blbej
-
-