Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
No co jsem to tak přečet, tak to vypadá jako MMO ze světa Elder Scrolls. Ale už ne jako Elder Scrolls hra.
Rozdíl tam bohužel je. -
No, ehm, jako fanousek TES serie musim rict, ze me tohle tedy vubec nenadchlo. Chtel bych propracovany a realisticky bojovy system z pohledu prvni osoby. Ale chapu, ze to bych chtel asi moc. Klikani na ikonky na hotbaru uz mam fakt po krk.
-
http://i.imgur.com/gw3N1.jpg
LOL. nevím, jestli je to oficiální art, nebo si to vymyslel ten Game Informer, ale já měl zato, že mezi Skyrimem a Morrowindem je jen jedna věc - hranice *1* -
-
Pravděpodobně se tím myslí všechno, co bylo ve Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu. Tedy to "in between" je jen Oblivion.
Jo, je to nešťastně zvolená formulace. -
-
nesedí to nijak - herně, časově ani geograficky
-
-
-
Obavam se ze potreti recyklovany Morrowind theme v teaseru to nezachrání.
-
zatím mi to připadá jako model "uděláme to postaru, moc inovací, to by nemuselo vydělávat..." věta "hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry, která má stejné ovládací mechanismy, ale zároveň bude lákat i hráče Skyrimu" mi přijde trošku postavená na hlavu... pokud je hra dobrá, může to být úplně něco jiného než kdykdo předtím udělal a lidi ji budou hrát... ano, kdysi jsem WOW hrál a ano, bavilo mě to, ale dneska bych rád trochu svěží vítr do týhle zatuchlosti... holt to chce asi čekat na jinej titul...
-
Zni to strasne a tuctove. Me osobne dostala treba veta : ''Jo a taky zapomeňte na vlastní dům. To je prý těžké do MMO implementovat.''
Jestli jsou informace v clanku pravda,pak me Bethesda nezklamala. cekal jsem ze to bude co nejjednodussi a hloupe. -
Bude to sratchka nejvyššího kalibru a až tomu Grygar napaří desítku, tak se budu za břicho popadat, jací jsou ti bethesdroni blbečci... *2*
Hlavně doufám, že pak napochoduje do podcastu a bude (opět) spamovat svá moudra o tom, jaká je Gothic krávovina, která se nedá ovládat. Enjoy your truth, baby! *5* -
-
trololapka už je zase plná? vyměnit.
-
Od rádobyvtipných prupovídek přecházíš do otevřeného osočování. Blbej den?
-
-
Ba naopak!
-
-
-
Jzs... Tak doufám že to nedopadne jako WoWko... Kdyby se radši Bethesďáci zaměřily na pořádný DCL a nějakej dobrej datadisk do Skyrimu, a opravily tu hromadu chyb a nedodělků co tam nasekali a teď to za ně dělaj hráči... místo šaškování s MMORPG... TES sou tradičně Single a nevidim důvod proč to měnit. Navíc si nedokážu představit, jak chtěj to MMORPG zakomponovat do Lore... To dopadne jako WoWko, kdy z Warcraftu udělali... no nechci řikat co... *16*
-
-
WoWko se odehrává po Warcraftu III, kdežto TES MMO se odehrává hodně let před Arénou. Zakomponování do lore nebude problém.
-
-
Ale i hodně let před arenou je Lore už defakto napsaný a z velký části známý. Sem zvědavej jak se jim to do toho podaří zakomponovat... Navíc ty aliance... Dunmeři s Argonianama a s Nordama, to je něco jako dát k sobě psa, kočku a myš ( Války s Nordama před vytvořením prvního koncilu, klasickej Dunmerskej šovinismus a odvěký otrokářství zaměřený primárně na Argoniany a Khajity... ), stejně jako Redguardy a Orky, kdy redguardi v hystorii sice Orsinium několikrát vyplenili, ale že by se s nima spojovali... Navíc Thallmor ze Skyrimu do třetího věku.. jak proboha přemluvili Khajity, který v tý době ještě neměli ani vytvořenej kmenovej svaz z dob oblivionu aby se k nim přidali je mi záhadou... Možná ty Bormeři s Altmerama, ale to je tak jedinná logická aliance, přičemž se též asi dávnej thallmor musel hoodně snažit, oprotože ve druhym věku něbyla žádná Oblivionská krize, která by položila Tamriel na kolena...
-
-
Historie sice popsaná je, ale ne vždy do detailů. Spousta záznamů je nejasná nebo neúplná. První Aldmeri Dominion s Khajiitama skutečně spolupracovalo. Se vší úctou, ty máš strach o lore ale sám ve svém příspěvku dáváš lore celkem zabrat. Nevím proč do toho motáš oblivionskou krizi a co znamená věta "navíc thallmor (!) ze Skyrimu do třetího věku" nechápu. Ono vůbec celý tvůj příspěvek je dosti chaotický.
-
-
Přepsal sem se, sry, ne třetího ale druhýho.
Jinak neboj se, vim o prvnim Altmeri Dominion, proto taky vidim Isles a Vallewood jako jedinnou rozumnou alianci z těch v článku zmíněnejch. Khajiti se mi nezdaj, protože v tý době něco jako jednotnej Elsewyrskej svaz neexistoval, a zkoušet se spojit s nima by bylo asi něco ve stylu pokušet se najednou spojit se všema kmenama co žily v severní americe před příchodem Evropanů... -
-
Marekan: tož jak toho Aldmeri Dominion dosáhlo taky nevím. Ale jsou to ku*vy proradné ( *1* ), takže já se ničemu nedivím. A o jejich spojení jsou dostupné záznamy. Není to nic, co by si Bethesda v rychlosti vycucala z prstu, aby měla nějaké strany.
-
A ještě pro doplění, otázkou nemířim na nikoho z vás, to vědět nemůžete, ale spíš tak hypoteticky na Bethesdu. S kym proboha při tvorbě ebonheartského paktu jednali při jednání s Argonianama ? Opomenu to, že se tyhle tři rasy bytostně nesnášej, ale Nordi maj svýho Velkokrále, Dunmery v té době pojil ještě jakš takš u moci stojící Tribunal ( i když zlatý věk Tribunalu už byl v té době tuším minulostí, pokud ne opravte mě ), ale Argoniani... Argoniani maj svoje Histy, o kterejch ale ostatní rasy nevědi zhola nic, a je to to jediný co pojí jinak nesourodé kmeny Argonianů a dokáže je spojit kvůli nějakému společnému cíli. Hist je když to vemu velmi zhruba něco ve stylu Enta, a podobnou maj i povahu, pokud nikdo neohrožuje jejich bažiny, jsou v klidu a nikdo o nich věky neví, dění kolem jim může bejt srdečn ukradený a pokud si vspomínám, tak jedinej podrobnější popis Hist byl v jednom z Tales of acient Dwemers nebo tak nějak. Kdyby s nimi někdy někdo jednal, vědělo by se toho o nich trochu víc než jen to, že se blbě hledaj, a to že je tu jedna legenda, že na místě pokáceného Hist háje jsou za soumraku občas vidět stíny dávno mrtvých Hist...
-
Ano, jako provincie, ale ne jako jednotná země. Ve čtvrtym věku se přidali k dominiu hlavně kvůli chytrosti altmerů, kdy využili zmizení dvou Tamrielskejch měsíců, který jsou pro Khajity posvátný, a jejich opětovný návrat přiřkli své magii, takže je Khajiti brali jako něco jako zachránce. Nedovedu si dobře představit, jak by Altmeři přesvědčily Ty jednotlivý královstvíčka, proložené spoustou kmenů, kdy jednota je to poslední co jim hrozilo, aby se k nim přidali a fungovali jako spojenci. Jako reálný bych viděl, kdyby se k nim přidala část, ale rozhodně ne celej Elsevyr.
-
OK. Provincie Elsweyr vznikla 2E 309, takže Aldmeri Dominion už mělo s kým jednat.
-
-
Jeho příspěvek není chaotický, má pravdu ten chlapec...chce to dostudovat lore (bez urážky) *3*
-
-
Oslň mě znalostmi a napiš kde mám chyby a jak mám chápat Marekanův příspěvek. TES online se odehrává v době prvního Aldmeri Dominion, tj. na sklonku druhé éry. Oblivionská krize napomohla založení druhého Aldmeri Dominion. Ať koumám jak koumám, pořád mi vychází, že první Aldmeri Dominion mělo smlouvu s Elsweyrskou konfederací.
-
-
-
-
-
Jen to řekni...udělali z toho blbinu...kde se sakra vzali Pandy? A k online TES...prosím nee
-
-
Proboha, ať je boj raději jako v Dungeon and Dragons online než jako ve WoW !!!
-
Dobré MMORPG je dílo ďáblovo... Nikdy víc! *8*
-
-
V tom pripade se dabel moc nesnazi. Dobrych MMORPG je mene nez safranu *2*
-