Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Naprostej nezajem.
Tyhle wow klony sou jeden jako druhej a oni cekaj, ze to jeste bude nekoho bavit?
Po zklamani z tORu uz do podobny hry proste nepudu. -
zni to jako pekna sra*ka
zda se, ze nejakej manazer v zenimaxu mel "genialni" napad typu "udelame levny MMO a pojmenujem to Elder Scrolls at casuals ze skyrimu vedej, co prihodit do kosiku, az si pudou do walmartu pro chipsy a colu"
jedno vim jiste - neprodelaj, bohuzel -
A jak já doufal že ty boje budou z pohledu první osoby a bez klikání na hotbar, stejně jako v singlu, bohužel marně... *9*
Tím u mě zájem o tuto hru skončil, připomíná to WOW systém...*13*
A nechápu proč s tímto stylem boje mají problém (latence), vždyť i již ve starším GTA San Andreas se můžete v Multiplayeru (který je ke všemu neoficiální) prát/ bojovat s jakýmkoliv jiným hráčem, bez problémů v reálném čase.. *6* -
-
noooo, s tim san andreas to neni az tak dobry, obcas to laguje fakt paradne a nejlip se zabiji, kdyz kolem sebe behate se dvema sapikama a sprejujete... rozhodne je to narocnejsi, ale je pravda, ze tohle neni TES...
-
-
Neco z trochu jineho soudku
Pred chvili jsem si procital diskuzi na jednych nejmenovanych bulvarnich spratelenych wow strankach (sprateleny server s tiscali), kde prave diskutovali nad situaci ohledne TES MMO serie a zaujala me tam veta cituji "bude TESMMO dalsi wowkiller v poradi ? Tak se tomu vsichni vesele smali, prej dalsi wowkiller ... hlavne nejakovy snakeplisken, takove jedna lamka, ktera se smeje porad a vlastne ani chudak nevi cemu se smeje.
Nicmene oni si vsichni wow chudaci vubec neuvedomuji, ze nejvetsi wowkiller hry WoW je vlastne WoWko samo o sobe, ktere samo sebe pozira a nici ...
O to vice se me mrzi, ze i timto smerem se zaradila serie TES, ktera se vlastne odstrelila a zazdila pro mnoho hracu hned ze startu ... -
-
Ač asi dostaneš mínuska kvůli kecům jako "wow chudáci", tak obecně s tebou souhlasím.
WoW se zabije jenom sám tím, jaký další obsah tam přibude a jaká bude jeho kvalita.
V minulosti jsme tu měli WoW with gimmicks jako WAR a Rift a WoW určitě nezabili. I když Rift pořád má velmi slušnou hráčskou základnu a osobně bych si ho vybral před WoWem, chtít jedno z nich hrát.
Do budoucna máš TERu, která bude mít určitě slušnou hráčskou základnu, ale WoW neohrozí a ani s ním, ani s GW2, nesoutěží.
GW2 bude mít obrovskou hráčskou základnu, ale určitě ne na úkor ostatních MMO.
Jo a ještě The Secret World. Ten je hrozně málo hypovanej, aby udělal nějakou díru do světa. -
-
No minuska ignoruji stejne jako wowchudaky, nema smysl diskutovat s nekym kdo ma na ocich klapky ze :-)
-
-
Jsem wowchudák, ale TES mám taky rád...takže asi schizofrenik *7*
-
-
Same here.
-
-
-
-
-
Na Elder Scrolls MMO jsem se těšil hlavně proto, že jsem čekal boje z pohledu první osoby jako to bylo v jeho předchozích hrách.
Proč proboha nezůstali věrni tradici, ale dělají další Copy&Paste toho co tu už bylo stokrát?
Na tohle se jim lidi vyserou, koupí si to pár lidí na základě značky a pak ta hra zdechne. -
-
protoze je jednodussi s*at do uz vykopany latryny nez si stavet vlastni splachovaci zachod... Tohle je fakt asi prvni hra u ktery uplne vidim, ze pujde ke dnu jeste pred vydanim.
-
-
Co to proboha je? Kam se podel graficky styl TESu? Doufal jsem, ze TES MMO se bude brat trochu vazne a nepujde tim plastickym vzhledem soucasnych onlinovek...Sakra, ja nechci drzet plastovy zakulaceny mecik a stit z pravidelneho kolecka, v TESu chci poradnej ozobanej kovovej buchar, kterej bude postava svirat az ji ruce budou modrat!:D
-
Uplne by mi stacilo coop mode pro 2 hrace do Skyrimu nebo Oblivionu.
-
-
z toho ale nekoukaj dollary a tim padem mame smulu
-
-
Zapomínáte, že hráči sami si vybrali tuto degradaci bez inovací, a to jen hraním wowka a odmítáním jiných onlinovek, které měly v sobě sebemenší změny...v každé onlinovce jen nadávají "bleeee to není wowko, jdu zpět do wowka...a nebo bleeee to je jako wowko, jdu zpět do wowka"....a to je leta. Hlavně všichni to chtějí mít jednoduché, jakmile je něco složitější než pro pětileté dítě, opět to skončí!
Změna bude probíhat pomalu....teď tu máme Teru, očekávaný guild wars 2 a zajímavě vypadající secret world...uvidíme jak ty dopadnou. -
-
Tak zatial na Guild Wars 2 mozem povedat ze boje su na tom dost ine ako u ostatnych MMO (vynimajuc EVE samozrejme). Ale neviem ci to bolo len kvoli bete alebo GW2 jednoducho nema "questy" na hlavny pribeh? Vsade to bol len samy event, ktory sa dokonca opakoval niekolko minut potom ako skoncil. Tak uvidime dalej... Inak s tebou suhlasim, komunita u tychto hier je dnes velmi zla...
-
To je samozřejmě kravina, co jsi napsal. To mám jako hrát něco, co mi nevyhovuje jenom proto, že to má pár sympatickejch změn oproti jinak mnohem lepší hře? A tu původní zavrhnout?
Navíc zapomínáš na ten hlavní motor, kterej pohání MMO - komunita a "sociální" vazby. To je hlavní důvod, proč jen tak nepřejdeš z jednoho MMO na druhý.
-
-
Nechce se mi to tady číst celý, ale už si někdo dělal srandu z tý zlý vagny na screenu?
-
-
Dělal. A prý si máš otevřít encyklopedii a podívat se že to vypadá uplně jinak :-D
-
-
Myslel sem aspoň že to bude jenom přenesení do MMO světa což by mi tolik nevadilo že by zůstalo stejné ovládání, stejnej bojovej systém. To by se prosadili. Takhle udělali další WoW klon kterejch je tisíce. A prej do hry zabudovávaj i herní mechanizmi z GW2(nevím co je na tom pravdy). Bude to epic fail tomu věřte. Měli radši do hry dát coop MP. *11*
-
-
No, podle me by moc prevedeni Skyrim mechanik do MMO nefungovalo. Musely by se prekopat veskery ability atp..., jinak by to bylo strasne nevybalancovany. Na druhou stranu souhlasim, ze lepsi by pro me bylo pridani COOP a sladeni obtiznosti v klasickym Skyrimu. =)
-
S tím COOPem to je skvělej nápad. Protože je fajn mít při sobě parťáka/y když jde člověk přepadnout nějakou tu pevnost, vyrabovat podzemí atd. a upřímně, třeba ve skyrimu se mi i ulevilo když mi parťák umřel, protože dělal takový voloviny (to je ta umělá inteligence), že sem občas měl chuť ho zastřelit sám. *4*
-
Napadá mě jedno slovo - zklamání
-
Soudě podle komentu jsou epic fail spíš tvoje myšlenkové pochody.
-