Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
To zas bude katastrofa...
-
-
*1*
-
-
P.S. Ebonheart pack - dunmeři, argoniáni a nordové? Tři rasy, které se ve hře navzájem nejvíce nesnáší. No zajímavé *4* .
Z traileru se mi líbila jenom hudba, jinak je to nuda. -
Proč bych hrál nějakou Elder Scrolls hru kvůli tomu, že se to hraje jak WoW. *15*
-
-
Taky si nemyslím, že lore TES je natolik zajímavé, aby bylo použto k něčemu jinému než jen jako kulisa k SP hře. Je to naprosto průměrný svět. Bethesda má v rukávu asi jiná esa...
-
-
Smůla je, že tvůrci nejsou schopni propašovat do hry nápaditější příběh...jinak jsou události popisované v knihách ve hře velice zajímavé. Třeba zmizení Dwemerů nebo vzestup Tibera Septima.
-
-
dwemeři <3
-
-
A? http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dwemer
-
-
Jo, aha. V tom internetovém těsnopisu se mnohdy nevyznám. *3*
-
<3 = ♥
dwemeři <3 = mám rád dwemery
-
-
-
-
-
-
Jsem docela překvapen. Od společnosti jako je Zenimax, jenž ráda bere pod křídla týmy s nezvyklými či zajímavými a jinak vybočujícími projekty, bych čekal něco jiného než klon WoW. Docela mě to ovšem mrzí, Elder Scrolls svět je, ačkoliv fanoušci mohou říkat něco jiného (já sám jsem hrál Morrowind, Oblivion a Skyrim, ten ovšem pouze chvíli, nebavil mě), skvělý pro vytvoření MMO. Spousta lore, zajímavá historie (nejeden hráč by se rád podíval k Akavirům, Eiliidům (či jak se ti pradávní elfové jmenují)) a už jen to, jak jsou obvyklé díly koncipovány tomu všemu jen přidává.
-
Jo jasne, jen to vsechno nas*** do MMO a na gamepady. To bude tim slunickem..
-
Tahleta barvičkovatá komiksová grafika mi nevadí do tý chvíle, než jí začnou cpát někam, kde nemá co dělat. Tohle fakt nechci...
-
No, nevím. Mě osobně přijde, že to bude akorát trošku přeleštěná kopie některého nynějšího MMO. Ale, mě to může být v podstatě jedno, protože mě MMO nijak neberou, jen mě mrzí, že to pravděpodobně znamená konec celkem oblíbené série her, u které jsem si toho dost užil, protože když sem zahrnou všechny země Tamrielu, kde se asi bude odehrávat další dobrodružství?
-
-
O konci TES série nebyla nikdy ani řeč a TES VI podle mě skoro na 100 % jednou vyjde. A kde se bude odehrávat další dobrodružství? No přeci v Tamrielu. Nezapomeň, že se dobrodružství neumísťuje pouze místně ale i časově, takže to může být kterákoli provincie v jakémkoli čase. MMO se tak může odehrávat v jednom čase a SP hry v jiném čase. Jak to tak vypadá, MMO jde do minulosti a SP hry spíše míří do budoucích časů.
-
-
No, já teda doufám, že máš pravdu. Navíc, zapomínám, že tam klidně můžou hodit i vstup do nějakého nového světa těch daedrických princů jako byl třeba Oblivion nebo Shivering Isles.
-
-
-
Tak krásný svět měli ve Skyrimu... a oni s tím udělají tohle...
Betu vyzkouším ale vidím to bledě. Kua měli udělat radši pořádný COOP do Skyrimu, kde by šlo companiona nahradit kamarádem! -
-
http://www.coop.cz/
Do každého města ve Skyrimu jednu prodejnu a za companiona mít prodavačku vis. http://www.coop.cz/magazin/2_2008/img/dsc_2754.jpg *3* -
-
Nebuď tak kousavý *15*
-
-
Omlouvám se, jen mi to při tom "COOP" nedalo. *15*
-
-
-
-
Jednu věc mi vysvetlete. Oni nedelaji marketingový pruzkum, ze nevedi co hraci chteji a co nechteji? Protože je zrejmy ze dalsi klon wowka nikdo nechce. Nebo jsou nekde tam evnku jiní hráči než my tady?? *8* Jde prece o biznis a takhle si sami hazeji klacky pod nohy.
-
-
Průzkum pochopitelne delaji, jenze v Americe a pravdepodobne na Facebooku mezi lidmi, co hraji farmville a wow.
-
Já bych řekl, že čtenáři Games.cz rozhodně neodpovídají prototypu klasického hráče videoher...
-
-
SW:TOR prinieslo nadabované príbehové linky.
GW2 má plno vylepšení a nových nápadov.
TERA má medzi MMORPG nový, akčný bojový systém.
Ale čo také výnimočné a nové nám toto MMO má priniesť ? Teda okrem TES sveta ? -
-
SWTOR nebyla prvni MMO, ktera mela nadabovane pribehove linky. Sice je to prvni hra, ktera mela nadabovane vse, ale osobne nepotrebuju 100x poslouchat vetu, at ji donesu 5 prasecich ocasku.
-
-
?
Jedna věc je mít mluvící hlavy a jedna věc "cinematické" rozhovory, ve kterých postavy "hrajou".
-
-
No dabování bych za nějaký extra přínos nepovažoval. Je to jen ukázka peněz, nic víc. Ale máš pravdu, zatím asi většinu lidí ESO neoslnilo zveřejněnými informacemi *3*
-
ved ako sa pise v clanku, su to len zlomky informacii....nejake zakladne info....novinky a tahaky si nechaju na neskor
-