Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ach jo, zatím nejsem velmi nadšen. Přesněji nejsem nadšen vůbec. Žádný svobodný průzkum otevřeného světa a místo volného vývoje postavy hráčské třídy. Asi sice neodolám a jednou to proběhnu s tradičním orkem legionářem - mlátičem, ale na nějaké dlouhodobé hraní to nevidím. Ale co, v roce 2016 tu bude další single TES hra a to se zase vyřádím.
    • Trol.diskuzni
      LOL, chlape, svět končí 21. 12. 2012...
      • MrSanta
        A na to si přišel jak? Snad nepatříš k těm id*otům, co si myslí, že konec kalendáře znamená konec světa?
        • Trol.diskuzni
          Vše, co jsme dobře znali, již nebude existovat... Bude to KONEC.
          • MrSanta
            Kecy, pivo bude pořád pivo.
  • Co na tom má fanoušky serie přitáhnout? WOW systém? Tento pokus se dá zatím popsat jediným slovem. Trapné.
  • mirekdusinojc
    Co k tomu dodat? Možná jen krásně dvojsmyslné wow!

EDIT: Nu tak i přeci jen něco víc. První věc je, že Bethesda to mohla chytnout za stejný konec jako CCP a konečně přinést náročné MMORPG a vymanit se tak z balastu kopírujícího WoWko. Bohužel zisk je zisk, jde o to, jestli cílit na publikum, u kterého je dost pravděpodobné, že se vrátí ke své jediné lásce, a nebo na publikum, které je sice méně početné, ale za to je u něj zaručena právě ta stálost. A druhou věcí, která mě mrzí možná ještě víc, je děj, který, ač jako MMOčko, hra bude muset mít. Tohle samozřejmě nezasáhne pouze hráče MMOčka, jelikož je dosti pravděpodobné, že se příběh bude stále rozmělňovat a nastavovat, jako se tomu děje u WoWka, ale zárověň i hráče, kteří se MMOčku vyhnou obloukem. Protože je nepravděpodobné, že by se události v MMOčku neodráželi ve světě offline her.
    • MrSanta
      MMO se odehrává na sklonku druhé éry, takže na události v single hrách nebude mít žádný význam. Maximálně se můžou některé události z MMO objevit v knihách v SP hrách.
      • mirekdusinojc
        Ok, to byl chytrý tah, tak alespoň, že tak.
  • christianus
    Ac jsem Skyrim nehral a Oblivion me nenadchnul, tak Morrowind jsem si sveho casu celkem uzival a ikdyz nejsem nejaky extra fanousek, TES MMO sem docela s chuti ocekaval. Je teda pro me dost zklamani jakym stylem ho pojali a cekal jsem spise neco na zpusob Mortal Online, akorat ve vic fungujicim, znamem a "zivem" svete. Skoda.
  • hráči nechteji inovace, ktera strategie, fps, mmo je nejuspesnejsi? starcraft, cod, wow. všude žadne inovace, tak se ani nedivim že nechteji riskovat. predtim treba vysel inovativni age of conan nebo warhammer online a nikdo to nehrál, tak mate co jste chteli *7*
    • smejki
      ještě důležitější je, že se nikdy nikomu nepodařilo tyhle značky překonat nebo dohnat tím, že by je jeden zkopíroval.
    • Nejuspesnejsi neznamena nejkvalitnejsi. Ve vsech odvetvich.
      Ja se taky nedivim ze nechteji riskovat(jsou i vyjimky jako treba Funcom a jejich hry,nebo treba CCP-ktera jako jedina na svete se odvazila zkusit spojit dve herni platformy ,dve hry v jeden svet. EVE na pc a DUST xbox). Ale pro nas hrace je to spatne. Dokud to budem kupovat,nic se nezmeni.
      • Mě třeba mrzí, že DUST nebude na PC, ale koncept EVE+Dust je skvělej. Jak bude fungovat ve skutečnosti se uvidí.
      • Dust je na PS3.
    • WH online, Conana i SWtor jsem hral. Vsechny 3 byly slabsi kopie wowka odehravajici se v jinych svetech. Mozna byly v nejakych detailech lepsi jak wow, ale porad to byly 1 2 3 1 2 3 cvakacky. A ja si mylsim ze tohle uz lidi moc nebere, takovych her je a bylo spousta.
      • Můžeš si myslet, co chceš, ale fakta jsou jasná a dokazují pravý opak. *3*
        • I to je mozny. Ale co cisla dokazuji vubec nema vliv na to co me bavi. Mozna jsem mel napsat spis lidi s podobnym nazorem jako ja, wowka jsme si uzili, nejakych Beckovych f2p her okolo taky, ted je cas na neco novyho.

e: I kdyz, ten odliv hracu po Cata, odliv z WH, f2p Conan f2p Aion, ted odliv ze SWtoru atd. me moc nepresvedcuje o tom ze to lidi bavi (placeny).
          • Zajímavý je, že SWTOR odliv nikdo nepotvrdil. Ale tak to je jedno. A WoW má myslím pořád zhruba 10.5M předplatitelů, takže minimálně těch 10.5M lidí to asi baví.
  • spoock
    čekal jsem to v 1st person, tohle není Elder Scrolls, snad Bethesda bude i nadále věrna SP
  • jindra.veliky
    uvodni obrazek jak z Arkham Assylum..to bude hrozna hra *12* *12*
  • Může mi někdo poradit stránku, kde je nějaký slovníček těch prapodivných slov, které používají MMO RPG hráči? Googlil sem, ale zatím bezvýsledně. Samozřejmě v češtině. Výrazy jako "lore", "grind" apod. jsou pro mě španělská vesnice :-)
    • Ringwraith
      Lore není MMO terrmín. Lore znamená celkový svět dané hry/knihy/filmu/čehokoliv. Prostě příběh jednotlivých her, jejich background, knížky, co v TES najdeš, co ti poví postavy... prostě všechno. A taky jak to celé do sebe zapadá. Takže kdyby se ve fantasy hře objevily najednou samopaly, tak je to porušení lore.

Grind je činnost, co dělají točící se ozubená kolečka. U MMO to znamená hlavně zabíjení pořád těch stejných monster, aby jsi postoupil na vyšší level. Najdeš to hlavně ve starších korejských MMO (Lineage 2 v době Chaotic Chroniclů toho byla plná, dnes už není) a taky free-to-play MMO, které pak prodávají v cash shopu itemy, co tě od grindu osvobodí.

Spousta lidí cítí grind různě silně. Někomu přijde jako grind, když máš v nějakém MMO zabít pro tři questy 3x 14 příšer a děláš je všechny tři zaráz. Já v Lineage 2 před lety zabíjel stovky stejných příšer (třeba v catacombách a necropolích nebo Shrine of the Loyal na vyšším levelu) a bez questů, takže mě to jako grind nepřijde.
    • Vlastně to jsou normální anglická slova, takže tohle asi moc nepomůže, co? ^^
      • Jasně že jsem jako první zkoušel Google překladač, ale nebyl jsem si jistej, jestli to z něj chápu zprávně, protože občas si komunita určitá slova vykládá po svém. Každopádně dík, zase o něco moudřejší (než to zapomenu :-) ).
    • smejki
      lore není MMO terminus. Lore = svět, jeho historie a pravidla. Synonymem je universum.

a hoď si na dalším levelu pár bodíků do googling skillu - http://en.wikipedia.org/wiki/Grind_%28disambiguation%29
      • Heh, taky ti končí pracovní doba, tak jen sedíš a browsíš? ^^
        • smejki
          nope. ještě mi nezačala *1*
          • Huh? Ok, budu na tebe myslet, až se budu večer opájet zábavou, nikotinem a lehkým alkoholem :)

Edit: vlastně to občas mám i v práci, když nikdo neotravuje a mám vše hotovo *1*
            • smejki
              c je spráfně - volníčko *1*
  • Zadna omalovanka nema sanci pokorit trh. Chce to uplne jiny styl grafiky vic realnejsi bez priteplenych xichtu a ruznych pandicku a podobnych sracek. Proste neco noveho, TERA by na tom byla dobre nebyt ze si sami tou grafikou nasrali na hlavu.
  • Veskoslav
    Já nevím. Kdyby udělali něco jedinečného:)MMO je spousta, osobně mě zajaly MMO LOTR online a EVE online. Obojí totiž nabízejí něco, co ostatní MMO ne. Ale v tomto případě vidím bohužel "klon" současných MMO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší