Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    *11*
  • Tak do tohohle hnusu si taky kopnu...k TES jsem nastoupil až u Morrowindu, ale i tak jsem si tam vzdyčky přál multi v pravidlech a způsobu SP. Udělat jen další řadový wow MMO je zase zklamání a vystřízlivění. Přál bych jim, aby na tom pořádně prodělali.
  • smejki
    A jen tak pro úplnost - studio dostalo na vývoj té hry cca 300megavočí. To jen abyste měli představu o tom, kolik to asi koštovalo. Zřejmě neprojeli všecko, ale desetinka to taky nebude.
  • Oj, tak jestli to bude v teto grafice (*8*) co je na obrazcich tak asi bye bye vsechny hry a ahoj ES! *1*
  • Nuda, ta hra bude nuda... *5*
  • boha jeho, takže vykrádačka wowu (debilbího) a modelama a texturama z TES,no velkej BS, to vám povím, evidentní fail. Bethesda si zaslouzi zas padnout nahubu, Fallout 3 BS, SKYRIM BS atd...
    • smejki
      kde vidíš modely a textury z TES? Ani ty tam totiž nejsou *15*
      • to zas ne, sou tam, videl sem tam tu zlatou zbroj co meli straze ve Vivecu, a styl nejakejch hradeb s texturama co my hned pripoměl Oblej nebo Skyrim...

jako uz od TES3 sem si rikal, ze coop by to fakt posunul, ci nejakej multiplayer...

ale tohle? esi to má bejt vyslyšení komunity, tak asi uz neumej ani poslouchat pepíci z Bethesdy...

to už 1000x líp zní STALKER MMO!!!! I když me to taky da se rict sklamalo, oproti STALKER 2, stejne se nato este dost tesim
  • deridon
    Hero Engine.. hnuj jak po stránce technické, tak po stránce vzhledové, TES serii mám velice rád, ale tohle.. vůbec to nepůsobí jako TES, jediné co mě hřeje vůči TES serii u srdce je to, že to dělá Zenimax a odehrává se před x lety před Skyrimem... takže Bethesda snad bude kutit další Fallout a poté další TES...
    • Hero engine? Stacilo v swtoru... *1*
  • MickTheMage
    Problem. Problem je v tom, ze by som rad kazdu Elder Scrolls hru (pokial je to mozne) mal original. Takze vlastne aj ked nechcem (a MMO vseobecne nemam rad), tak si ju budem moct jedneho dna vyskusat. ZeniMax, ZeniMax radsej ste mali zbastardit v MMO prevedeni Fallout ;) to by ma tolko netrapilo.
    • smejki
      Fallout? Poď von!
    • stacilo, ked zbastardili Fallout ako taky, a TES od 4ky sa im tiez dari kvalitne bastardit
  • wow jsem dohrál nekolikrát, pokaždé za jinou postavu a je to nejlepší hra jak je, z teto spravy jsem nadšenej. Od koho by se meli učit když ne od nejlepších? je mi líto že je tahle diskuze plná trollu *13*
    • SnakePlisken
      Gratuluji, jsi první člověk, který dohrál MMORPG hru! :D Dokonce ne jednou, ale několikrát! :D
      Kam se na tebe hrabe Chuck Norris. :)
    • Tys toho asi ještě moc nenahrál, nebo máš nároky, který nechápu :-) WoWko, minimálně od WOTLKu je splácanej paskvil, kdy tvůrci bez špetky nápadu a fantasie kopírujou co se dá z LOTR, atd, a už to s Warcraftem má společnej tak max. název, nehledě na to, že je ta hra pro trochu náročnější hráče, kterejm nejde jen o to celej večír strávit v dungeonu a mačkat 3 tlačítka před bossem, popř se o kousek pohnout absolutně nehratelná... Lidi jako ty prostě nechápu...
  • ja hraju wow, mam lvl 85 warrior full epic gear a jsem rad že tahle hra bude mit stejny principy, protože je to dokonala hra a uz nic noveho se neda vymyslet. first person pohled je kravina protože je to neprehledne (nemate oci vzadu), kdyz hrajete third person vidite co se deje za vama.
    • ten warrior je troll ze?
      • Menttor
        Uprímně v to doufám...
    • Více tolerance, přátelé. Jsou zde i lidé, kteří mají opačný názor. Tak například warrior full epic gear si to zahraje rád ... a určitě nebude sám. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit