Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbí
  • Odulin
    Líbí. Je to trochu víc podobnější Oblivionu než bych čekal, ale to vůbec neva. Už se těšim až se do toho zas ponořim. *3*
  • Samej kritik koukám *5*
  • a cim si myslis ze to asi tak je?
  • to jakej net je potreba na to video se mi to seka *16*
  • Ataker
    no jen jestli nekecáš beztak, jak to bude ke stažení, tak budeš tahat, jak splašený *7*
  • takze xbox preci jen tuto herni serii znicil a ne ze ne. RIP; misto tohodle si radeji zahraju znovu morrowind
  • povedal by som že skôr keď sa dostaneš za nejaké miesto v príbehu, ako to bolo v Oblivione s otváraním sa brán
  • koukam, ze animace lidi sou porad silene :) pritom treba ten drak vypadal v pohybu perfektne.
  • mmrrxx
    oblivion datadisk
  • Ale šípy lítají pořád stejně pomalu jako v Oblivionu (vím, že se to dalo upravit přes konzoli). Proč prostě přímo do hry nemůžou implementovat aby ty šípy lítaly normálně rychle. Aspoň mi teda přijdou vážně moc pomalý. Mi v Oblivionu celkem vadilo.
  • Tak zrovna animace (třeba běhu :D) doznaly dost velkých změn, takže to už nevypadá jako by panáček stál a zem pod ním běhala. Jinak grafika mi taky přijde podobná.
  • Ataker
    takže když překročíš určitý lvl třeba 30, tak ti začnou po světě létat draci ?
  • MrSanta
    Ale no tak, zas tak stejné to není. Hned na první pohled je vidět, že je výrazný posun u celkového zpracování postav - lepší animace, mnoooohem lepší obličeje, zbroje taky o dost propracovanější a dohlednost je taky úplně někde jinde.
  • draci se ti na zacatku hry objevovat nebudou...uz to nekolikrat rikali v rozhovorech
  • Vypadá to hrozně podobně jako oblivion,graficky,animacemi atd.Od série TES bych čekal trošičku větší pokrok,rozdíl mezi morrowindem a oblivionem byl na první pohled viditelný,mezi oblivionem a skyrymem už tolik rozdílů vidět není...
  • ako vyzera to ako odpad, mohli to tak dodrbat? nech sa vratia k zakladom morrowindu
  • nechapu ty souboje z drakem jak bylo receno prej si delaj c chteji ze proste jsou vypusteni do hry a nemuzeme predpokladat kde se objevi a co udelaji takze mi chcete rict ze ja lvl 1 si pujdu krajinou ejdnou na me plivne drak lvl 30 ohen a ja na miste umru a tohle se bude opakovat porad dokola? kdyz sem lvl 1 a ty draci si tam delaji co chteji trosku blbi ne?
  • Já mám asi zkreslené vzpomínky na Oblivion, ale vizuelně včetně animací Skyrim a Oblivion vypadají asi stejně.
  • MrSanta
    Vypadá to libově. Na plnou se silně těším. Akorát mám obavy z časové kolize s SW:TOR. Přece jen na Skyrim budu potřebovat aspoň dva měsíce a vypadá to že dostanu jenom jeden. Snad se s tím nějak poperu *1*
    0:50 "Come on monster!" *chramst* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit