Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze xbox preci jen tuto herni serii znicil a ne ze ne. RIP; misto tohodle si radeji zahraju znovu morrowind
    • Nedá mi to a musím na to reagovat. Morrowind byl vydán na PC a xbox pouze s měsíčním rozdílem, takže při vývoji Morrowindu museli tvůrci brát na původní xbox ohled...
      • RavenHolm
        Však to video nad tebou je až za použití MGE a to s grafikou udělá skutečně divy. Vanila verze Morrowindu na PC má stejně otřesnou dohlednost a textury jako na xboxu.
    • U Morrowindu bych ti doporučil Xboxovou verzi.
      • Xboxová verze? Myslíš tu s dohledem 1 metr a texturama jak bláto?

PC je lepčí: http://www.youtube.com/watch?v=sEdD-suPB48 *1*
    • Ataker
      no jen jestli nekecáš beztak, jak to bude ke stažení, tak budeš tahat, jak splašený *7*
      • ano bude tahat jak splaseny jako uplne vsichni *3* a ty co budou rikat no aj si to stahnu abych to skusil jenom pak si to koupim si to nekoupi k cemu uz maji hru ne? a ne ze se do em pustite jak sem pro pirateni sami stahujete filmy a hudbu a nerikejte ze to ej enco uplne jinyho
        • Víš, co je vtipné? Že v České republice je stahování filmů a hudby legální, takže je to něco jiného ;).
          • aha takze tobe jde o to co je legalni ja uz se bal ze hry nestahujes proto ze si na tom vyvojary daly zalezet tak to je pak jina no takhle je to jiny kdyby to bylo stejny zalezelo by ti i na tech filmech a i an ty hudbe ze to nekdo vytvoril a nekdo si dal tu praci
            • Nikdy jsem nic nekupoval proto, abych někoho podpořil, ale abych si užil zábavu, či doplnil sbírku. Nekupuji TV, abych někoho podpořil, ale abych měl dobrou TV, na které si mohu zahrát či pustit film. Podívej se na bazarový prodej. Lidem nejde o podporu těch lidí, ale o jejich vladtní zábavu a když to jak si ji obstarají, je legální, tak mají čisté svědomí.

Film má primární zisk z kina a hudba z koncertů, jenže hry mají jediný zisk a to z prodeje, takže je mezi tím velký rozdíl. A cena hudby u nás je ještě větší hnus, než u filmů či her.

Já osobně kupuji pouze filmy, u kterých vím, že se na ně podívám vickrát, než jednou - a takových je málo.
        • Ataker
          Na PC jsem si několikrát hry stahoval, ale PC už mám jen kvůli internetu a na Xbox si hry nestahuji, ale kupuji. Jinak filmy si stahuju, ale ne všechny pokud je ten film opravdu solidní, tak si ho koupím.
  • to jakej net je potreba na to video se mi to seka *16*
  • líbí
  • Prěsně že texture packy to zachranej a diky bohu za ty dary pač kdybych neviděl nápis skyrim a draky tak si myslim ze hraje oblivion
    • Grafika zachrani leda kulovy. Lituju vsechny co neznaji hry pred 10ti lety
      • fakt? myslíš Elder Scrolls, kdy jsme koukali na černou obrazovku a mezi bílými ikonkami se tam posouvala ikonka našeho avatara?

A to se nadává na grafiku...

možná trochu kecám, on už ten Morrowind bude mít pomalu deset.
  • Hairy_Ass
    To jste nikdo neviděl gameplay z E3, že jste najednou tak zaskočení? A mimochodem ho doporučuji shlédnout, protože atmosféra z toho přímo sálá. *7*
    • pokud vim, tak nikde nebyl v takové kvalitě a zde je to bez povídání, už jen hudba mi tam chyběla.. a atmosféru jsem nasál více zde právě :)
  • Pardon, ale ono to opravdu vypada jako Oblivion :/

Otazka je jestli to novinky a kristalove vypilovana hratelnost vyvazi.. toho se trosku bojim, protoze, nalijme si cisteho vina, Oblivion byl po 10 odehranych hodinach uz celkem nuda
    • Je to děláno pro úplně tytéž konzole jako Oblivion, takže se není čemu divit. A pak že konzole jsou hybatelem herního průmyslu. *7*
      • Tohle mne osobne treba vubec nevadi, alespon se da cekat nenarocnost na hw. Spise by me zajimalo, jak dopadne Skyrim po strance hratelnosti, gameplaye, vybalancovanosti sveta, nakolik se jim podari vytvorit vybalancovany svet do do citliveho levelscallingu, ktery nebude negovat hracovy nabyte nove schopnosti jako v predchozim dile. Pokud tohle vyjde, pak budu spokojen.
    • Oblivion jsem dohral po cca 100 hodinach hrani a to jsem rozhodne nemel projite vse. Takze pokud te nebavil uz po 10 hodinach,proste to nebyla hra pro tebe.
      Ja naopak ocenuji,ze se stale drzi korenu serie Elder Scrolls a ze clovek vi co ho ceka. nelibil se ti predchozi dil? temer jiste se ti nebude libit ani tento. Byl jsi nadseny z minuleho dilu? Pak zrejme budes spokojeny i ted.
    • Osobne bych byl radsi, kdyby to pouzilo engine Oblivionu a usetreny cas se investoval do artworku, pribehu a gameplay. Opacne by to bylo daleko horsi.
      • to ja taky.. a taky hlavne do AI, kdyz ma ten svet pusobit "uveritelne".. mozna by pro zacatek stacilo, aby se banditi s hracem dokazali vyporadat i kdyz zrovna vyleze na kamen vyssi nez 30 cm :)
  • Podľa mňa to vypadá jednoducho... zle. Ako to už pár ľudí povedalo, vidím tam úplne minimálny rozdiel oproti Oblivionu. Skôr mi to pripadá ako nejaký vylepšený mód na Oblivion.
    • Netreba čakať overthetop fotorealistickú grafiku a treba otvoriť oči.
      Neporovnávať s texturepackmi pre Oblivion, ale s pôvodnou verziou Oblivionu. Hneď si uvedomíš, že už len X-Boxová verzia Skyrimu má raz také rozlíšenie textúr (aspoň to tak vyzerá), ako pôvodný Oblivion na full detaily. Animácie sú úplne inde. A o ksichtoch ani nevravím. Skyrim vyzerá mimoriadne k svetu a ak sa im podarí atmosféra- Bohu vďaka :)
  • GuruSerpent
    No já teda nevím. Mě to jednoduše nadchlo. A jestli to je, jak někteří píšete, moc podobné Oblivionu, tím lépe ne? Oblivion je fajnová hra.
  • Z videa před půl rokem jsem byl nadšený. Z prezentačky z E3 taky. Z tohohle je mi na blití. Co to je, Oblivion na low detaily?
  • Ataker
    Doufám že ty boje s drakem budou opravdu těžké a bude jich tam velmi málo.
    • No co jsem četl tak jich tam bude hodně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit