Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls V: Skyrim ve zkratce na dvouminutovém videu
24.7.2011 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
Já mám asi zkreslené vzpomínky na Oblivion, ale vizuelně včetně animací Skyrim a Oblivion vypadají asi stejně.
-
-
Tak zrovna animace (třeba běhu :D) doznaly dost velkých změn, takže to už nevypadá jako by panáček stál a zem pod ním běhala. Jinak grafika mi taky přijde podobná.
-
-
nechapu ty souboje z drakem jak bylo receno prej si delaj c chteji ze proste jsou vypusteni do hry a nemuzeme predpokladat kde se objevi a co udelaji takze mi chcete rict ze ja lvl 1 si pujdu krajinou ejdnou na me plivne drak lvl 30 ohen a ja na miste umru a tohle se bude opakovat porad dokola? kdyz sem lvl 1 a ty draci si tam delaji co chteji trosku blbi ne?
-
-
no a ? tak se mu vyhnes .. to je jako stezovat si, ze kdyz na zacatku budes mit jen neco o trochu lepsiho nez dreveny klacek, hadry s pytle na brambory a narazis na medveda/obra/orka/rytire tak si s tebou vytre zadek .. krom toho jak uz napsali, tak draci ze zobrazi az od nejekeho lvl, a treba to taky nejak napoji na pribeh .. je snad normalni, ze slabsi postava v rpg umre kdyz narazi na nekoho kdo na koho jeste nema ...
-
ja teda nevim jestli jsi nejakyho draka nekdy videl chlapce.... takovej drak, to je minimalne lvl 130 *1*
-
draci se ti na zacatku hry objevovat nebudou...uz to nekolikrat rikali v rozhovorech
-
-
takže když překročíš určitý lvl třeba 30, tak ti začnou po světě létat draci ?
-
-
povedal by som že skôr keď sa dostaneš za nejaké miesto v príbehu, ako to bolo v Oblivione s otváraním sa brán
-
-
-
-
Vypadá to hrozně podobně jako oblivion,graficky,animacemi atd.Od série TES bych čekal trošičku větší pokrok,rozdíl mezi morrowindem a oblivionem byl na první pohled viditelný,mezi oblivionem a skyrymem už tolik rozdílů vidět není...
-
-
a cim si myslis ze to asi tak je?
-
Ale no tak, zas tak stejné to není. Hned na první pohled je vidět, že je výrazný posun u celkového zpracování postav - lepší animace, mnoooohem lepší obličeje, zbroje taky o dost propracovanější a dohlednost je taky úplně někde jinde.
-
-
Asi tak. Na tý samý generaci konzolí, co kdo čekal? Podle mě to vypadá obstojně. Jen dynamický stínování dokáže u spousty her shodit fps o třetinu. Evidentně se do zadku tolik nekopali, jestli to poběží opět při 30 fps.
-
-
-
Ale šípy lítají pořád stejně pomalu jako v Oblivionu (vím, že se to dalo upravit přes konzoli). Proč prostě přímo do hry nemůžou implementovat aby ty šípy lítaly normálně rychle. Aspoň mi teda přijdou vážně moc pomalý. Mi v Oblivionu celkem vadilo.
-
hraju oblivion mod Nehrim a levelování je tam pozměněno, tak jak by se mi líbilo u oblivionu. Dostávám expy za splněné úkoly. To mě v O s..lo a ztrácel jsem motivaci k plnění úkolů. V tomhle modu zůstává zlepšování používáním skilů, další level dosáhnete pomocí expů (zvyšujete základní vlastnosti jak u O). Navíc dostanete body, za který jdou dokoupit další úrovně dovedností. Úkoly jsou zajímavý a dungeony parádní. Má to trochu z Gothicu, trochu z Oblivionu (engine) a připomnělo mi to Baldurs Gate v některých momentech.
Svět je úplně nový a ta hra je plnohodnotná - odešel jsem od rozehraného O a zatím se tam nechci vracet(např, nudné zavírání bran mě neláká.
Hrajete někdo? -
-
Mě zase Nehrim vůbec nebavil a systém levelování víceméně stejný jako všude jinde. V TES se mi líbí, že člověk leveluje zásadně přes zlepšování svých dovedností a ne jako všude jinde přes questování. Vedle toho, questy člověk nedělá pro to, aby expil, ale pro to, aby více pronikl do daného herního světa. K tomu spousta questů v TES hrách jsou celkem zajímavé a zábavné.
-
-
mě ze začátku taky nebavil, ale po pár hodinách se to výrazně zlepšilo. Levelováni je kombinace používání skilů a zkušenosti.
Navíc tes je takový sooubor měst bez vzájemné provázanosti, někdy jsem měl problémy najít nějaký vedlejší quest. Nějakou dobu mě to bavilo, ale v TOP10 RPG to asi pro mě nebude.
-
-
tak ted jsi mě nalákal....spíš jsem uvažoval, že si pořídim Baldurs Gate II.....ale tohle mě taky láká
-
-
oblivion datadisk
-
Samej kritik koukám *5*
-
-
Na diskuzi na nic jiného ani nenarazíš *7*
-