Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená Ea Games běžte do velké růžovoučké p1če,skončily jste ume :-)
  • me taky MW1 pomerne bavil :)) kdysi kdysi....
  • EA by měli ku*va už přestat prznit něco, co má/mělo jméno. Měli by si přestat hrát na monopol a polykat malé firmy. Osobně už toho mám pokrk, za svých 22 let si pamatuju jak byl herní svět krásný bez těchle sra*ek.. Nastavují laťku pro ostatní firmy, pak to třeba v UBI nemá vypadat tak,jak to vypadá dnes...
  • syndicate nebyl remake. Pouziti znacky preci neznamena remake .... takze jestli se EA neboji remaku tak je to jenom proto, Ze zadne nedela.
  • Presni si vystihol moje slova. Ked chceli remake tak mali zobrat stary syndikat a urobit ho do novej grafiky, hratelnost na tu dobu bola vyikajuca a zahrat si to dnes v novej grafike tak krochkam blahom. ale nie treba urobit fps ach jaj.Ked uz to takto poriesili kde zmyzlo vylepsovanie formou kybernetickych implantatov. To ma velmi sklamalo ten strom dovednosti co tam dali ze hmmm. ale co uz radsej si zrejme zahrat stary syndikat a spominat na tie krasne casy.
  • Další recyklát, EA už funguje jen jako prodloužená ruka investorů, konkurence na trhu neexistuje, tak proč by se kdo snažil. Tvorba je motivována pouze ziskem a vývojáři musí dělat to co jim investor přikáže, žádná volnost, svoboda, kreativita, pouze pasivita.
  • Moc hezky řečeno, gratuluji.
  • Hairy_Ass
    Hrajete každou, jo? *1* *1*
  • Hairy_Ass
    "Jejich revírem jsou předměstí, jejich tempo je vražedné, jejich protivníci jsou policisté a ostatní gadžové... Naši romští spoluobčané pracují ve dne v noci, jejich úkolem je ukrást co nejvíc kovového materiálu." *15*
  • Diabla 3, dufam *1*
  • komunity? ty si z kibucu, alebo co?
  • remm
    fuha, lepsie sa to napisat ani nedalo :) klobuk dole
  • Masa-san
    To ano, ale byli by hloupí, kdyby si neuvedli na trh nějakou novou značku, do nekonečna se to samé bez proložení recyklovat nedá a na druhou stranu recyklovat mohou později kdykoliv a to jak nové, tak i staré značky. Z čeho logicky plyne, že vydělají více, když zavedou nové značky na nový nenasycený trh a ty pak budou recyklovat později společně s tím co zbylo z těch starých značek z minulých(nynějších) verzí konzolí.
  • Masa-san
    Jde o to, že se jim zdá trh obsazený zavedenými silnými značkami, na nových konzolích se pojede opět od nuly, takže bude větší šance vydělat peníze na nové značce, než nyní.. Na recyklaci bude času dost i potom. Nezdá se to, ale pokud jde o generaci zisku, dokáží tyhle korporace plánovat i více než o jeden krok dopředu. *3*

Článek tu na tiscali
    http://games.tiscali.cz/tema/ea-dela-az-pet-novych-znacek-pro-next-gen-59703
  • kostejnesmrtelny
    Mňo, v zásadě máš pravdu. Seděl jsem teď a vzpomínal a vzpomněl si akorát asi na první Crysis a první Modern Warfare (já vim, že se to tady nenosí, ale prostě to byla skvělá hra). A obojí už je...pff, radši nemyslet...
  • Přesně tak! Strašně by mě zajímalo, kterej kravaťák a podle jakýho blbýho marketingovýho průzkumu, nechal vyrobit takovejhle "Syndicate".
    Příští remake bude asi Golden Axe a bude to leteckej simulátor, protože podle jejich barevnýho grafu to přece musí bejt bomba.
  • snazil som sa prejst syndicate ale nedalo sa strasne nudne a a sproste spravena hra. Najviac ma sralo ze sa nepriatelia spawnovali hned predomnu a nedalo sa nikam schovat
  • To jde i v CoD MWxxxx, BFyyyy, ve zmiňovaném Deus Ex HR, Bioshock2 a mnoha jiných FPS, pravdou je, že jen velice malé procento z vydaných FPS her stojí za zapamatování a hraní....
  • Jo ale tady je jako FPS myšlena hra ve které jde o to prostřílet z místa A do bodu B a přitom postřílet co nejvíce lidí.
  • Stejně tak ROM je zkratka pro Razovitého Občana Města

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit