Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts se nebojí remaků, ačkoliv Syndicate selhal
13.6.2012 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Co např. nový Deus Ex?:)
-
rasisto kurevskej!
-
no a ty si mentalne zaostalej
-
v jedne veci ma pravdu za poslednich par let nevyslo zadne kvalitni FPSko
-
Kušuj, pacholku!
-
EA se k tomu ani nestaví že by hry chtěla dělat. EA dělá jenom "produkty", které slouží jen a jen k vydělání $$$ + za dlc dalších $$ a nějaké premium a profi $$$ atd. atd. a co z toho vznikne ? EA - $$$$$$$$$$$$$$$ , normální člověk - :(
-
Syndicate je výborný!!!! Hlavně ten Coop, byl jeden z nejlepších coopu podle celé naší komunity a to hrajem každou. jen to nedostalo takovou reklamu, škoda
-
Nepoucitelny z*rdi. Jak v EA, co musej ykurvit vsechno na co šahnou, tak z*rdi co si ten jejich odpad pořád kupujou. Tady naštěstí všichni kradou, takže je to ok.
-
EA neumi delat hry
-
No taky:)Ale tam je šance, žeto není ončo:-D Ale u mládíka je to vždycky ončo:-D
-
Diky za tip, ale jako fanousek zanru jsem to pochopitelne hral. A jaste taky Athena Sword :-)
-
Céčka jsou spíše "sociálně slabí".
-
To jsi hrál za dva roky jenom jednu FPS?:)
-
Syndicate byla jedna z nej (-zabavnejsich, -lepsich..)FPS, co jsem za posledni dobu (2 roky) hral..
-
Hmm to slovíčkaření, ale jak jde vidět, tak se toho chytají i média:)
Cikán=mladík, zloděj kovu=sběrač kovu. Tak se toho chytl i herní průmysl a paskvil=remake. Svět jde dopředu nebo se v prdell obrací a v případě EA dvojnásobně.
P.S: Syndicate byl od začátku do konce špatně. Původní hráči naprosto nepřišli na chuť tomu novému paskvilu a noví hráči neznali z čeho to vycházelo a ani podle ohlasů to pro ně nebylo nic moc. -
EA by se mel hlavne bat, aby za par let jeste vubec nekdo ty splasky co vydavaji kupoval
-
a čo čakali ? vzali značku ktorá súčasnej generácii hráčov nič nehovorí a pretvorili ju do podoby ktorá zase nehovorí nič generácii ktorá Syndicate hrávala :)
-
Kakat na EA, já od nich koupil jen BF3, protože to byla hodně povedená hra, toť vše. Nebudu podporovat tyhle šmejdy s jejich recyklovanýma sračkama. Na trhu jsou lepší a zajímavější hry.
-
Remake - tohle sovo před pár lety nikdo neznal a jak bylo fajn. Co má ta nová patlanina společnýho se starým Syndicate opravdu netuším. Je vitět, že v EA jsou vážně vygumovaní.
-
skús The Stetchkov Syndicate :)