Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts se nebojí remaků, ačkoliv Syndicate selhal
13.6.2012 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
syndicate nebyl remake. Pouziti znacky preci neznamena remake .... takze jestli se EA neboji remaku tak je to jenom proto, Ze zadne nedela.
-
Nemam nic proti re-makeum kdyz jsou povedene a maji i vlastni myslenku... ja uz chci Age of Decadence (pokud mozno s cestinou) tech textu je tam tuna onehda jsem zkousel Inquisitora po 20 hodinach jsem stale na zacatku a uz se v tech textech pomalu ztracim :) tomu se rika vyzva - ohledne Syndicate: prvni dil jsem nestihl a u re-meaku jsem tusil ze to dopadne spatne pokud ma dneska nejaka strilecka uspet musi zaujmout a to hned ve vice fazich (prikladem budiz XCOM ci Dishonored) jinak se snadno stane ze hra zapadne mezi nevyrazne
-
Syndicate je výborný!!!! Hlavně ten Coop, byl jeden z nejlepších coopu podle celé naší komunity a to hrajem každou. jen to nedostalo takovou reklamu, škoda
-
-
Hrajete každou, jo? *1* *1*
-
komunity? ty si z kibucu, alebo co?
-
-
Mě osobně se Syndicate líbil jako kratší odpočinková akce.
Za plnou cenu ani nápad, ale v pořádné slevě doporučuju. -
me teda Syndicate bavil !! ..
-
EA by se mel hlavne bat, aby za par let jeste vubec nekdo ty splasky co vydavaji kupoval
-
Syndicate byla jedna z nej (-zabavnejsich, -lepsich..)FPS, co jsem za posledni dobu (2 roky) hral..
-
-
To jsi hrál za dva roky jenom jednu FPS?:)
-
-
v jedne veci ma pravdu za poslednich par let nevyslo zadne kvalitni FPSko
-
-
Mňo, v zásadě máš pravdu. Seděl jsem teď a vzpomínal a vzpomněl si akorát asi na první Crysis a první Modern Warfare (já vim, že se to tady nenosí, ale prostě to byla skvělá hra). A obojí už je...pff, radši nemyslet...
-
-
me taky MW1 pomerne bavil :)) kdysi kdysi....
-
-
Co např. nový Deus Ex?:)
-
-
Jo ale tady je jako FPS myšlena hra ve které jde o to prostřílet z místa A do bodu B a přitom postřílet co nejvíce lidí.
-
-
To jde i v CoD MWxxxx, BFyyyy, ve zmiňovaném Deus Ex HR, Bioshock2 a mnoha jiných FPS, pravdou je, že jen velice malé procento z vydaných FPS her stojí za zapamatování a hraní....
-
-
-
-
Kušuj, pacholku!
-
-
-
Vážená Ea Games běžte do velké růžovoučké p1če,skončily jste ume :-)
-
EA by měli ku*va už přestat prznit něco, co má/mělo jméno. Měli by si přestat hrát na monopol a polykat malé firmy. Osobně už toho mám pokrk, za svých 22 let si pamatuju jak byl herní svět krásný bez těchle sra*ek.. Nastavují laťku pro ostatní firmy, pak to třeba v UBI nemá vypadat tak,jak to vypadá dnes...
-
ta recyklacia *15* za chvilu bude asi 4 NFS Most Wanted aspon si mohli dat namahu dat nove meno *1* *1*