Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Me to strasne bavi, ten svet, i ty frakce sou skvely. Hra je vyborne napsana, questy zajimavy a hromada rozhodnuti.
    Vyvoj postavy a vsechno okolo je udelany taky skvele.
    Grafika zaostava, ale to se dalo cekam, navic uz vysel mod na mlhu a sweetfx ktery hru meni k nepoznani.
    Bugy jako vlajici kabaty, vlajici prsa zen apod. tam bohuzel sou, ale su ochotne je prehlizet, protoze fakt zeru kazde dialog, a rozhodnuti.
    Soubojak je fajn, jetpack funguje a svet je na neho navrzene.
    Tohle neni hra pro Assasins Creed deticky, tohle je sakra tezky a poctivy rpg tak jak sme ho vsichni driv znali, nez prisli vsechny ty Assasiny a dalsi a akcni adventuram se zacalo rikat rpg. Kdepak Elex to je rpg se vsim vsudy, cerne kun roku a paradni hra. 8/10
    • To bola rec ako vino! Presne tak :-)
  • Gothic se vším co do něj patří. Bugy, podivně se chovající mobové, dialogové pasti. Prostě vzali jádro staré hry, neopravili v něm nic, za co byl Gothic vždy kritizován a navlékli na to nový kabát.
  • Elex nebo assassin creed origins
    Elex Klady +Velký svět + atmosféra+ není to casuale game
    Mínusy - občas se tám objeví nějáká chyba
    assassin creed origins
    Klady +ve starověku mate drony +mikrostransakce muže te si koupit skill pointy nebo jednorošce a vybavení
    + Grafika
    Zápory
    - causle game
    - Instagram
    - nudné story v budoucnosti (hrajete za holku, která si neváží svýho žívota animus jí zabíjí )
  • maros.goc
    "Přijde mi to jako ohromná škoda, že se tvůrci na místo silně lineárního RPG s menší rozlohou pokusili vytvořit další polovičatý open-world, který ty nejlepší zážitky rozmělňuje otravným pěším cestováním."

---> ...hovoríme tu o hre od Piranha Bytes, odkedy oni robili silne lineárne RPG? však by sklamali všetkých svojich fanúšikov ....cestovanie na peso? autor nevie pouzivat teleporty či čo?

"Ostřílení hráči Gothicu a fanoušci náročných soubojů budou plesat radostí, zatímco ostatní hráči patrně po chvíli Elex odinstalují..."

--> a tak to má aj byť, tí skutoční hráči v podobe zrna si Elex dosýtosti užijú a zvyšok v podobe buriny sa oddelí a pôjde si hrať nejakú tuctovú kinematickú akciu s desiatkami ikon po mape a šípkami kam má človek ísť
    • michaliuz18
      VELMI dobre povedane maroši. Vidno ze tuto recenziu robil niekto kto nebol zapaleny pre gothic a risen ako my :D a aj ked ano tak ho dnesna doba tak ovplyvnila ze sa radsej priklonil ku casualom a elex radsej sprdnú :D
      • Diky Miso, mna najviac pobavilo ze PBBl malo urobit silne linearne RPG...akoze co? Absolutne nechapem ten streleny napad, to mali z hry spravit nejake JRPG? Pretoze to su silne linearne RPG hry.

A ta staznost, ze on musi po hre chodit neustale :-o no panko by si asi ziadal automove alebo okamzity teleport na miesta mapy kde si este ani nebol ...uplne smiesne tvrdenia

Navyse jetpack je skvely a dodava hre novy rozmer, len sa bojim ze ked niekedy pride Gothic 4 tak mi ta vertikalna hratelnost bude chybat :-D
  • jamar28
    Pokud bych měl věřit recenzi, tak ztrácím zájem. Hry s otevřeným světem mám rád, ale k čemu otevřený svět, když není zaplněn zábavným obsahem? A to s tím sbíráním zbraní je nějaký bug, nebo to fakt tak zamýšleli? Takže když prostě porazím nějakého bosse se super laserovou puškou, tak tam jeho mrtvolu nechám odpočívat v pokoji a jdu se porozhlédnout po okolí, jestli tam nejsou cigára nebo toaleťák? Koho tohle napadlo proboha? Náročné souboje mi nevadí, ale nechci hrát hru, která je jen o soubojích, to je nudné, je teda aspoň dobrý příběh? Cio postavy? Dobře napsané? Zajímavé? Co questy? Zábavné, nebo z 95 % generické blbosti typu dojdi, zabij, přines jako ve Fallout 4?
    • Ne nehraj to, ty rozhodne ne.
    • maros.goc
      objavia sa aj typické fetch questy, no nikdy to nie je len také, že chod proste a prines alebo niekoho najdi, takmer vzdy to ma nejaku zaujimavu pribehovu suvislost...zbrane a zbroj sa ti odráža v závislosti od frakcie kde si, zbrani nie je vela a ani zbroje, cize typicka Piranha Bytes, ked sa uz k nejakej novej veci dostanes, citis ze je to nieco nove a viac si to samozrejme aj vazis, totiz typicke Pirane

otvoreny svet hry Elex je velmi pekne navrhnuty, je ho radost skumat, je radost citat si o svete a zistovat ako fungoval predtym, je zaujimave stretat rozne postavy, ktore trapia rozne problemy a pomahat im a postupovat v ranku tvojej frakcie vyssie a vyssie :)
      • jamar28
        Z tvého popisu to zase naopak vypadá lákavě. *1* Tak já nevím, si to asi budu muset zahrát. *1*
        • počkej si na vanoční slevu, nikam ti to neuteče
  • maros.goc
    vynikajúca hra, za mňa 8/10 :) je to krásne RPG, presne ako sa píše v recenzii, je to klenot :) zastaralejšie spracovanie snad nemoze nikto dementovat, ale kto miluje Gothic, tak ale aspon na neho dychne nostalgicka atmosfera ;)
  • 5/10, víc ani náhodou ne !!!
    • Hral jsi a nebo jen reakce na recenze, videa a obrazky?
  • to je dobrý, Gothic 1,2,3 tu všechny dostaly 8/10.
  • Zopar rad od berserker warriora:
    1. nepomahajte NPCkam v boji (target locking je prij€bany, na 100% date hit NPCku a on sa pusti do vas - kamarat nekamarat.
    2. vykaslite sa na lockpick a hacking (nic brutalne nenajdete a ak je to dolezite, tak sa to odomkne nejak inak)
    3. vykaslite sa na zabijanie monstier, ludi, kohokolvek (su z toho smiesne xp a trash loot)
    4. vykaslite sa objavovanie sveta (toto nie je Fallout, necaka vas legendarna brokovnica v podzemi v truhlici. Tu behate od questu ku questu aby ste si mohli kupit vybavu od vydriduchov z frakcii)
    5. zbierajte vela toaletneho papiera a cigariet ( berserkers warrior armor stoji 10000, prilba 2500 - po tom vsetkom co ste pre nich urobili *2* )
    6. vykaslite sa na Elex, je jesen (podzim), zacali vypredaje na GOGu a Steame. Za 49,99 sa da aj slusne ozrat. Hlava z toho bude boliet kratsie ako pocas hrania tohto "svojskeho RPG"
    • Bohuzel musim s tebou souhlasit. Nejvice me asi mrzi absence tech truhel "ala" Fallout nekde v tajne jeskyni v podzemi. Je to proste spise pribehove kecaci hra.
      • Tak je tam alespon Ignis Artifex alias Excalibur a ten najdes v jeskyni zarazeny v kameni :-)
      • maros.goc
        a povieš mi čo by v nejakej trápnej zaprdenej jaskyni v jej najhlbsom bode robila ta najlepsia zbran ever? v Elex nie su jaskyne, je to iny druh RPG nez to ktore od neho chces
  • S recenzí po hraní cca 10-15hodin naprosto souhlasím. Je tam tak nějak vše vystiženo, jak bych to také tak řekl. SPOILER! Nevíte někdo, kde se nachází nejbližší CRAFTING UČITEL? Nevíte, jak se dostat do města kleriků (má to tu "magickou" kopuli skrz kterou se nedá projít), mám od outlaws falešnou ID, ale přesto mi stráže říkají, že musím mít ID a nebaví se se mnou.
    • madPav3L
      To město s kopulí=štítem (v češtině Abessa, v angličtině myslím Doom City) není město kleriků. Město kleriků je v Ignadonu a jmenuje se Hort, můžeš se tam teleportovat potom co objevíš teleport u Abessy.
      • Abessa se jmenuje i v angličtině. Jinak tomu ještě říkají Domed City.
    • Still
      Tak na tenhle bug jsem nenanaril, dostal jsem se tam s falešnou kartou... Resp jsem bonznul týpka co mi dal falešný doklady a stráž mi za odměnu dala pravou :p
      • Fakt? Sakra a ja som za tu pravu zaplatil 500u...byt dobry sa nevyplaca :-( :-D
        • Still
          Nevím, já na většinu prasáckých věcí, jsem ke konci měl vysokou hodnotu chladu.. Takže jsem měl kladnou karmu... Neuměl jsem být potfora *13*
          • erm.. cold level neni karma
            vysokej cold znamena, ze nemas emoce, ses defakto alb (proto chlastani elex flasek zveda cold)
            a nizkej, ze je naopak mas

cold je zkratka coldhearted od toho se taky ty cold levely menujou, kdyz mas 90+ ses ice cold
            kdyz mas 0 ses purely emotional
    • Je to bug.
      • Diky. Sakra tak prvni bug od Pirani co jsem objevil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit