Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous nebude kvůli sondě New Horizons měnit podobu Pluta
20.7.2015 | Honza Konfršt
51 příspěvků
-
Takoveho nevyuziteho potencialu. Fakt to nedokazu pochopit. Tolik dostupnych materialu a vetsina ani z tech ikonictejsich mesicu a planet si nejsou vubec podobna.
-
no tak to lol *15*
-
Tak vzhledem k tomu že se o tom vedou spory, tak jde jen o to na kterou stranu sporu se přidáš.
Ale použít jako zdroj novinky... a potom mluvit o patentech na pravdu. *1* -
A jsem na to hrdý.
-
Hmm, tohle nikam nevede. Kdyby sis o tom něco přečetl, tak by si zjistil, že se o tom na akademické půdě stále vedou spory. My dva tady můžeme třeba slovíčkařit do alelůja, ale to nic nemění. Jen doufám, že nejsi jeden z těch, co si myslí, že vše, co je z USA, má patent na pravdu...
-
Rucne ve smyslu, ze je generator "ohnuty" na to, aby se vysledek plusminus blizil realne predloze. Nikoliv, ze muzou chytnout realne fotografie a pouzit je jako textury na dotycne planety.
-
Se očividně vyznáš...
-
tolik vymluv a pritom stacilo rict, ze jsou na to liny
-
Chim je místní grammar nazi.
He's not out hero. He's a silent guardian. A watchful protector. -
To jde pěkně vidět právě v gamesplayi s pány Grygary. Upřímně mě překvapilo, že při dotazu na pana Grygara staršího, zda tak vlož název planety ve skutečnosti vypadá, s jistotou tvrdil, že určitě ne; přiznám se, že podrobné podoby planet naší soustavy v hlavě nenosím a když se vývojáři chlubili, že Sol není generovaný automaticky, čekala bych, že si na něm dali víc záležet...
-
kdybyste se vybrali cestou na pluto, vaše dvojče by pri navratu zestarlo o 2000 let, proto je cestování ve vesmíru nemožný. Pokud nemate sourozence nebo pribuzne možná by to šlo. Rikal to einstein.
-
Je to blbost. Za 1300 let bude pluto naprosto stejnej jako teď...
-
quick NASA...
https://www.nasa.gov/press/2015/february/nasa-spacecraft-returns-new-images-of-pluto-en-route-to-historic-encounter
"as the probe closes in on the dwarf planet"
Trpasličí planeta ... -
quick google
http://www.novinky.cz/domaci/93935-v-praze-prepsali-ucebnice-pluto-uz-neni-planeta.html
Je to z r. 2006. -
Je trpasličí planeta pokud vím.
-
Opravte mě někdo, ale měl sem za to, že Pluto už nějakou dobu není planeta.
-
Naprostý nesmysl.
Už jenom proto, že studiem povrchu jakékoliv planety v naší soustavě zjišťujeme, jak naše soustava vypadala v minulosti - právě kvůli tomu, že téměř nepodléhají žádným externím vlivům.
Samozřejmě jsou výjimky, ale zrovna Pluto není :) -
Přesně... Nehledě na to, že mi to přijde dost jako alibismus ze strany vývojářů Elite... Celá soustava Sol navíc vypadá dost blbě. Třeba taková Venuše a koneckonců i Merkur vypadají v kontrastu s tím, co jsem očekával, poměrně dost ošklivě...
-
Co se planet tyce tak bohuzel nase slunecni soustava je o dost odflaklejsi nez jsem cekal a to ani nemluvim o mesicich. Proste Zeme, Mars, Jupiter a Saturn a jestli chces neco vic tak mas smulu...
-
Pokud není těsně před koncem nějakého zhroucení nebo ji nezničí něco jiného, tak i tak je 1300 let nic.. Kdyby to bylo 1,3 M let, už by se dalo říct, že to je aspoň nějaký čas..