Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous předvádí přistávání ve vnitřním i vnějším doku
29.9.2014 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
... jo, sturmovnik som zabudol... si pamatam, ako mi instruktor lietania pri prvom starte vo vleku vyhlasil, ze... to je ako sturmovnik, staci mat vlekacie lietadlo v strede priezoru... :-))
-
ano jsem off a stále mne to baví.
-
Odpovedal by som ti asi podobne, ako odpovedam ludom, ktori uvazuju, ze sa chcu ucit programovat vo veku okolo 30 rokov... ak si doteraz nehral ziaden simulator, je vysoko pravdepodobne, ze ta ani ziaden bavit nebude. Ja som zacal so simulatormi, ked som mal 12 (MSFS) a odvtedy ma to drzi (aj ked velmi na ne nemam cas a lietanie je predsalen vacsia zabava nazivo, ked si mam vybrat)... taktiez zalezi, aka oblast by ta zaujimala? Lietanie? Civilne? Bojove? Vlaciky? Polnohospodarstvo alebo kamiony? (ok, to uz je skor joke, kedze to ma od simulacie daleko)...
Ale ak by si chcel nieco seriozne, tak sa pozri po staruckom MSFS, novsom X-Plane alebo niecom od DCS... vlaciky svojho casu Train Simulator, teraz uz neviem, v akom je stave...
Co sa tyka tych dalsich, ako World of Whatever alebo Warthundery, to nie su simulatory, ale prezlecene arkady pre masy. Taktiez (bohuzial) aj "Take on" seria (o Arma ako takej nehovoriac, to je super simulator pechoty, ale stroje ako take su tiez arkada - cim nevravim, ze je to zle).
A btw, nema velmi cenu zacinat so simulatormi (urcite nie leteckymi) a nemat pritom spravnu vybavu (aspon nejaky saitek x-52 s pedalmi a podobne) a v najidealnejsom pripade 3 displeje (... alebo dufam uz coskoro x-plane s podporou oculus rift).
Drzim palce. -
IL2 Sturmovik, ale chce to knipl(otočný s plynovou pákou, případně něco luxusnější neotočný ale k tomu jsou třeba pedály), na klávesnici to jde taky, ale je to jako drbat se pravou nohou za levým uchem
-
Cokoliv. Chtěl jsem, aby mi hráči napsali, jaký je nejvíc bavil / baví, abych se na to mohl kouknout a případně zhodnotit investici času do onoho simulátoru.
-
Hrajes online? Zkousel jsi uz nejakou skupinovou hru?
-
No s takovým přístupem - hodně štěstí! :-D
U simulátorů se spíš musí člověk obrnit trpělivostí, než čekat, co mu hra naservíruje.
A jde dost i o to, jestli tě zajímají tanky, letadla, vesmír... atd. -
Uz ted muzes hrat online i offline (Solo Play).
-
volodroidi jako ty určitě offline nikdy nehráli.
-
On to nebyl zaměstnanec ... to byl Chris Roberts, který to celý vede. *1*
-
Bude i plně offline ... už teď můžeš hrát online s tím, že se nepotkáš s jiným hráčem a jen těžíš z ekonomiky, která jede na serveru. Ale po vydání bude i plně offline mód hry.
-
Zatím ne. Možná někdy po launchi.
-
Může se jít člověk po přistání projít po základně?
-
existujou individua co jsou stale offline ? coolstorybro *15*
-
to udelali schvalne, pac nebylo CO predvadet.
-
škoda že online
-
Jsem simulátory nepolíben. Jaký byste mi doporučili, abych si k nim vytvořil vztah, díky čemuž bych se o ně v budoucnu mohl více zajímat? Jde o hodně, protože pokud mě první simulátor nechytne, tak mě nemusí chytnout pak už žádný. Takže doporučujte pečlivě, thx.
"vtipná" doporučení jako Goat Simulátor či Simulátor kamene automaticky přehlížím *3* -
neviem preco sa mi vybavila ta scena na predvadzacke STAR CITIZENA kde na vonkajsom pristani havaroval zamestnanec vyvojarov :D
-
Kdo chce pristavaci challenge tak at zkusi vypnout automatickou korekci rotace uvnitr zakladny. To je teprve ta prava bzunda :D