Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous předvádí přistávání ve vnitřním i vnějším doku
29.9.2014 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Příběh, holčičko, příběh, to pochopíš až budeš starší dáma
-
Ona stejne drazsi lod automaticky neznamena lepsi lod takze jestli je tam "jenom" 25 lodi je docela fuk :D
-
OK. Mě jen přijde, že víc lodí by nikoho nezabilo a bylo by na co koukat.
-
Hrál jsem jen jeden vesmírný - nevím zdali to nebyla i trochu arkáda Dark star one, pak samozřejmně Sturmovik (starý a 1946 jinak ani néé). Knipl jak jinak, jo a taky Microsoft flight 2007 (ten nový zadara můžeš zkusit no). MFS má spoustu modifikací atp...
X2 tomu novému se radši vyhnout obloukem, z toho co jsem četl v jednom Levelu tak tohle bude nejen pro hrstku fanoušků ale taky pro ty komu nevadí si zaumírat páč to se tady děje (z toho co jsem četl) zatím celkem často. -
No tak Elite a Frontier byli vždycky takové komornější simulátory, které nechali člověka ať si dělá co chce. Pokud si najdeš zábavu, tak tě hra bavit bude, a určitě dostaneš dost možností k tomu si tu zábavu najít, a pokud si ji nenajdeš, tak to asi po hodině vypneš.
Podobně jak když lidi zkouší třeba EvE ... někdo u toho vydrží 10minut a někdo roky. -
Ty jsi to ráno trochu přehnal s matrošem, že? *3*
-
Pro úplnýho začátečníka je War Thunder (v SB modu) simulátor až dost. Je tam kompletní ovládání motoru, trim... atd. Na vyzkoušení stačí bohatě.
Stejně jako joystick. Thrustmaster HOTAS X s tím, že pak eventuelně dokoupí pedály a našetří na lepší. Dát cca 6000 za výbavu když ani neví, jestli ho to bude bavit, mi přijde moc -
No potom ukázali boj ... Ale tahle předáděčka byla už skoro před rokem. Na té poslední co byla teď ukázali Racing (který už jede i pro lidi co mají AC), boj s multiplayer lodí a 4 lidma, a teaser na FPS boj (ten ukážou v live demu 1.11 na pax australia).
Imho je to po 2 letech vývoje hodně ... Já osobně neznám žádnou AAA hru, která by po dvou letech vývoje (což je většinou doba kdy se taková hra oznamuje veřejnosti) ukázala víc. -
viz dole reakce na tvůj první dotaz....
-
Nebavi te to protoze casto potkavas lidi a dostavas od nich a nebo protoze ti to kazdejch 5 minut pada jako mne? :D
-
Normálně z kosmíru učurávám a třeba takovej Freelancer mě bavil velice, ale u tohodle nechápu co bude zdroj zábavy. Prozkoumávání mě baví, bojování mě baví, něco pokšeftovat mě baví... ale kvůli tomu, že si pak koupím fungl novou vesmírnou kraksnu se kterou budu vydělávat na lepší.
No a z tohoto důvodu mě číslo 25 u počtu pilotovatelných lodí vůbec nerajcuje. -
a proc bych mel hrat offline ? co z toho ? deticky.
-
wow, no já chtěl lítat s helinou, ale s mým platem si na licenci musím nechat zajít chuť a lítat můžu maximálně s RC walkerou *1*
-
Jestli mas rad starsi letadla (1 sv.) tak bych si sehnal joystick zkusil Rise of Flight. Ma moc hezky zpracovany letovy model, krasnou grafiku a letani samotne je pak spis o skillu nez o nastudovani telefonniho seznamu.
Maji k dispozici F2P verzi s jednim letadlem (vic clovek stejne do zacatku nepotrebuje) - http://riseofflight.com/tryrof/en -
jo a nebavi mne to
-
to nic nemeni na tom, ze to udelal schvalne. neukazal nic, pac nebylo co. prulet vesmirem. no super za 2 roky vyvoje.
-
tak si zahrej war thunder ... na easy mod je to arkada na hardcore je to simulator, navic je to online, takze litas proti ... s...opravodvyma lidma a jestli te to bude bavit, tak pak muzes zkouset dalsi simulatory
-
ok *3*
-
Já teď hraju Archeage, takže s Elite spíš čekám na launch.
-
diky za info