Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous předvádí přistávání ve vnitřním i vnějším doku
29.9.2014 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Sir, you just made my day. *5* *15*
-
To bych videl nerad, ze moje raketa launchuje a ja se zatim prochazim po zakladne. Mozna sem staromilskej, ale ja rad pri launchy sedim v kokpitu. Kdyz to vemu kolem a kolem i pri lunchy rad sedim v kokpitu.
-
No já mám Domek + 2 velký farmy a když se loguju tak sem ve hře do 10minut (pracuju jindy než většina lidí). Takže já s placením nemám problém.
Ale zajímalo by mě jaká hry ti zadarmo nabídne to co archeage (sandbox se stavěním domů, open wold PvP, hráči řízenou ekonomiku, lodní bitvy, stavění a obléhání hradů...) protože já to hraju hlavně proto, že žádné jiné MMO něco podobného nenabízí.
Možná tak stará Ultima ... ale to jsme trošku někde jinde. A Darkfail (ale ten nevím jestli byl zadarmo) ale ten byl zezačátku tak špatnej, že sem s tím celkem brzo seknul.
A stou aktivací ... kdyby ti lidi trošku přemýšleli, tak to aktivovali bez problémů. Kámoš se ve špičce prostě lognul na US prázdnej server a měl Aktivováno.
To že F2P hráči nemůžou stavět domy je jenom dobře ... protože těch pozemků je fakt málo. Ale tam kde hraju tak stejně byli všechny zabrané už za 48 hodin po launchi, kdy byl early access. Ale jak se otevře velkej PvP kontinent, tak hodně místa přibude, protože tam je dost velký množství pozemků a dost lidí sbalí farmy tady a pojede tam. -
Hmm ... platit za hru, ktera se mi (mozna) logne pul hodiny po tom, co ji spustim, pripadal bych si jako dbil. Vetsina lidi, kteri se nevalej doma, ma totiz rekneme +- dvouhodinovy okno, kdy muze realizovat zabavu. Fakt nevim, proc bych mel platit za cekani, kdyz jinde dostanu (i zadarmo) okamzitej login.
BTW: ftp fronta je mezi 15 - 22 tak 1000+, a odhad je vzdy >1 hodina, coz je defakto nekonecno (pod hodinu to neklesne ani pri poctu 500, coz je po cca 5ti hodinach). Hra kterou nejde hrat pak nikoho nezajima, leda magory, kterym nevadi platit za nic.
Pokud vim, tak nejvetsi ficura hry = stavba vlastnich domku, je stejne mrtva, protoze zajemcu o pozemek je tak 10x vic nez kolik je pozemku na mape. (a to muzou stavej pouze platici hraci ...) takze proc platit, za pripadnou peknou ficuru (v nicem dalsim ta hra zajimava neni) kterou stejne nelze realizovat?
Mimochodem, opravdu me pobavilo to, ze podle diskusi na webu, na aktivaci (placeneho) pristupu bylo treba se lognou do hry ... takze si hromada lidi nemohla ani aktivovat placeny pristup (a tudiz prednostni login) protoze se do hry proste nemeli lognout jak ... tvle tomu se rika pristup. -
tiež mi to vadí ale viem si predstaviť, že to zásadne pomáha pocitu z rýchlosti. Čo by som ale urobil keby som mohol, je že by som počet tých častích znížil tak aj o 2/3... je tam toho príliš.
-
Hele, kdyz uz tu spamujes, tak by ste mohli provozovat aspon vlastni web ...
-
Teď už jsou fronty pohodové ... kolem třetí je to třeba půl hodiny a večer trošku víc. A to hraju na největším serveru. Teda nevím jak čekají F2P hráči ... ale ti moc nikoho nezajímají.
-
Hlavne, ze tohle je jen odkaz na facebook nic jineho, takze ano je to stale facebook. Tohle snad ani nemuzete nazvat stranky, pripadne fanstranky.
-
2Drasťa: Tohle tvrdej vzdycky vsichni (naplneni hry obsahem), a u toho tvrzeni to dost casto taky skonci.
Osobne mam trebas rad hry, kde se pvp nijak neomezuje, ale zaroven funguji herni mechaniky tak, abys fakt nemoh stat nekde u spawnu a zabijet tam newbeeky. pvp by proste melo mit nejakej rad a smysl, a podobne jako v realu, pokud nekoho bez priciny zapichnes, melo by to mit odpovidajici nasledky (coz by rozhodne nemel byt ban od GM). Klidanko si dovedu predstavit, ze tvoje postava pokud bude chycena stravi 14 dnu (realnych) v base. A zase, nechal bych tam nejakou tu skulinku typu dohodne se parta PKcek a basu dobyjou silou/uplatej spravce/... -
Nic proti, ale tohle zrovna nebyl problem v te hre, dyt stacilo se dostat celem k te brane a pak uz jen rotujes stejna jako ta stanice. To me prislo jako to lehci, hrosi bylo se snazit dostihnout nepratele a setrast je ze zad. Takze kazdy souboj byl kolikrat solidni adrenalin, aby jsi nezkoncil.
-
Hrajes? To asi nechodis do skoly/prace, ze? jinak bych to preformuloval spis tak, ze cekas vzdycky par hodin ve fronte, nez te "bozi odpoji" ;D.
-
Pokud to bude 25 kousku s diametralne jinejma vlastnostma, je to pomerne dost. Pokud to bude 25 kousku ala 25 krabic ve wotku => 25x jinej model pro totez, tak je to trapas.
Ale u her tohodle typu to vetsinou bylo o tom, ze muzes mit malou mrstnou stihacku, co moc nevydrzi, nebo pomalejsiho bitevnika nebo trebas obrovskou nakladni lod, ktera ale otaci tejden a kdyz ji dojdou stity, je to letici mrtvola. Freelancer byl fajn, predevsim mel velmi prijemny ovladani a po siti to chodilo jedna basen. Jen to bylo ponekud nedotazeny po obsahovy strance. Dost peknych mechanik (a porad jeste i dnes akceptovatelnej vzhled) ma Edge Of Chaos 2. Kdo nehral, tak doporucuju vyzkouset, je to takovej pribehovej sandbox (mezi plnenim ukolu si muzete delat vice mene cokoli). Hlavne to ma (IMO) velmi dobrou atmosferu - mate vlastni zakladnu, vybavujete si postupne celou letku lodi ... loupenim nakladu(nebot hrajete za pirata) muzete travit cely hodiny (dokud vas teda nekdo nesejme ;D, obrana mist kde prepadate casem roste ). -
Tj, a jaka to byla uleva, kdyz sis konecne vydelal na autopilota, co umel pristat sam. Nejvetsi vyzva bylo srovnat rotaci lode s dokem.
-
budeš se divit, ale nejsem Jack, btw víš jak vznikly slováci? (všem slušným slovákům se omlouvám), šel bůh s pytlem plným pinďourů přes rameno a roztrhnul se mu o tatry, tak teď je řada na tobě, napiš něco drsnýho o pražácích *3* sakra třeba se mi někdy podaří získat ban a já se fakt tak snažím, pořád nic, nebo že by to bylo tou proxynou co používám? takže na závěr bych chtěl dodat, že tvoje máma je tak tlustá, že než se sehne pro vařečku, tak vyjde Half Life 3, tak to by pro dnešek stačilo
-
až bude starší dáma, tak bude číst harlekýnky
-
Zatím nic moc, ale porad lepší než fanstránky na Facebooku *4*
-
Nebuď tak ubohej Jacku *1* *1* *1*
-
Ahoj,
pokud se chcete dozvědět více o hře, stačí pouze zajít na www.elitedangerous.eu -
*1* *1* *1*
-
Jak píše Drasťa, je to vlastne "vesmírny prach", nie je to realistické, ale je to účelné *4*