Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous předvádí přistávání ve vnitřním i vnějším doku
29.9.2014 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
Co bezdůvodně nadáváš hornomaďare? Sám si dilina, jasně napiš si to víš, nejlíp na ministersvo zahraničí *6*
-
Ty "nesmysly" ti pomahaji v tom ze vis ze vubec nekam letis a diky nim dokonce tusis i kterym smerem letis. Bez nich by ses proste vznasel v prostoru a koukal na hvezdy a nemel bys poneti jestli letis nohoru, dolu, doprava nebo doleva.
-
V Tatrách je vždy krásne... A o spamovaní by som na tvojom mieste nehovoril, páč som od teba nevidel ešte jediný inteligentný, či nebodaj prínosný komentár *3*
-
Co je to za ty bílé nesmysly co létají všude kolem? Já si to vždy spojoval s hyper-drivem nebo něčím podobným, ale tady mi to moc smysl nedává.
-
O.o čobolík se předvedl, kdybys byl registrovaný nespamoval by si dvěma posty. Co na tatrách jak se žije, horale? *4*
-
Zatim ne. Pockal bych na plnou verzi.
-
A bude v tej hre dosť obsahu, aby tá hra dlhodobo bavila? Možno je to len moja neznalosť a dojem, ale všetky tie videá, čo doteraz ukázali sa mi zdajú tak nejak stále o tom istom, aby to po pár hodinách nezačalo nudiť... Aj tie boje vyzerajú tak nejak furt rovnako...
-
pardon. to nemalo byť pod toho dilina, napíšem to ešte raz vyššie *4*
-
Pristávanie, pekné. A bude v tej hre dosť obsahu, aby tá hra dlhodobo bavila? Možno je to len moja neznalosť a dojem, ale všetky tie videá, čo doteraz ukázali sa mi zdajú tak nejak stále o tom istom, aby to po pár hodinách nezačalo nudiť... Aj tie boje vyzerajú tak nejak furt rovnako...
-
Pro zkusenyho pristavace to neni tak strasny ale pro nekoho komu dela problem se trefit do dveri :D
-
To si musím nájsť nejaké video nech si to pozriem :)
-
To můžou říct právě jen dětičky, které už skoro nic jiného než online neznají *3*
-
Kez by byl priblizovaci autopilot... ty prelety po slunecni soustave jsou mnohem vetsi nuda nez pristavani samotny.
-
Na přistávání ve stanici to autopilota má ... na lítání po vesmíru ne.
Ale ten autopilot je šíleně pomalej a než přistane, tak má člověk chuť si ukousat nohu. -
jak by řekl můj otec, když ti to nejde namaluj si tam kosočtverec *3* *1*
-
V původním Elite byla největší úpěšnost přístát. Teda trefit se do té obdelníkové rotující díry :-). Moje úspěšnost byla tak 20%.
-
toto nema autopilota?
-
Tak s timhle problemem se taky potykam ale rikam si bude tam vic veci a treba tam daj i vic misi apod. z nejake prednasky od tvurce mi vyslo ze ted prej postavili prazdnej barak a chtej ho zacit plnit vecma aby v nem nebyla nuda tak jsem docela zvedavej.
-
to ne ja nikdy za tim či onim nevidim ani kámoše ani nepřítele...a protože to většinou nemá přiběh časem to sklouzne do stereotipu
-
nevim jak tý já už se po 40letech za dítě nepovažuju *3*