Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Oni dělají lodě podle původních lodí ... takže jsou omezení tím jak ty lodě vypadaly dřív v původní hře.
  • walltar
    Tak o tom není debat ... ESO fakt nemělo žádný content... bohužel. Na měsíc a něco mě zabavilo, ale potom přišla hrozná nuda.
  • Což o to, máš částečně pravdu, ale ono to není tak jednoduchý. Aby ta planeta nebyla jen pustá koule, musí se použít minimálně procedurální generování a i tak bude většina z nich prostě jenom "zalesněná" koule s vodou...oh wait...stromy by ale měli asi vypadat jinak, ne? Ty oceány tekutiny asi taky nebude voda. Zvířata na každý planetě by měly taky vypadat asi trochu jinak atd...Je tam moc proměnných a sám uvidíš, jak si na tom "No mans Sky" vyláme zuby a když ne, stejně ty světy nebudou vypadat kdo ví jak. Stejně by ty světy vypadali "genericky" a těžko by sis je oblíbyl.
    Co se týče Kerbalu, ano, grafika není špičková, jenže... Například tvrdíš, jak hra vypadá graficky špatně, přitom na to že je to Unity engine, dokáže občas vyprodukovat nádherný scenerie a perfektně pracuje se světlem a stíny.
  • Teď si nejsem úplně jistej, ale při supercruisu tam toho smetí je o dost míň. Ber to třeba tak, že u planet/stanic/bodů zájmu je toho smetí víc prostě proto, že tam lidi za ty léta nějaké udělali. To bylo jen ta pro představivost.
    Smetí je tam ale především proto, aby si měl okamžitou vizuální odezvu kam vlastně letíš, protože nemusíš vzdy letět čumákem dopředu, při bojích dost často pozpátku, nebo bokem kolem velkýho cíle. Pokud vymyslíš lepší způsob jak přirozeně, přehledně a bez zasrání půlky obrazovky dát hráči tuhle informaci, napiš jim jí na fórum, rádi ji implementujou.
    Po zkušenostech z mechwarrior online mi ale věř, že ve hrách kde se nemusíš pohybovat stejným směrem jakou koukáš má dost lidí problémy s koordinací. Hodně lidí je taky zvyklých na WSAD a pokud W nedělá to, že jdu tam kam koukám, tak je to neskutečný problém. Pro mě, odkojence na počítačových hrách něco nepochopitelnýho, ale bohužel pravda.
  • Zkus starpoint geminy 2, nedávno vyšlo z early accessu, nicméně ještě má lehčcí poporodní bolestě (sem tam to padne), ale hrát se to dá celkem slušně. Autoři se navíc docela činí, co se týče látání děr a přidávání obsahu dle požadavků komunity.
  • a uplne nejlepší by bylo po pristani vystoupit a souložit s mimozemštankama. oh wait...
  • chápu že ne každej ma fantasii na načrtnutí hezke lode/originalniho kokpitu, ale jeden by rekl že maji alespon dost rozumu aby si zaplatili talentovaneho vytvarnika
  • Na konzole to možná bude (narozdíl od Star Citizena), ale čekej downgrade.
  • Mám dojem, že přistávání by tam mělo být časem až po vydání hry spolu s fps.
  • Ruku na srdce, že je to lepší než ESO? Tak podceňované MMO a tolik věcí tam je, zatímco v ESO není. *3*
  • walltar
    Platící hráč i může zajít na novej server, kde je maximum F2P hráčů, nečeká tam fronty a pozemek tam šel sehnat ještě skoro týden po spuštění těchhle serverů ... 10x víc hráčů než pozemků nebude nikde. Třeba u nás v guildě má nějakej pozemek skoro každej. Jo dost lidí má malý farmy, ale už mají připravený věci co si půjdou mrsknout do Aurorie, kde bude zase hromada pozemků. Taky se pracuje na patchi 1.7 kterej přidá nový zóny do normálních kontinentů ... což sou další pozemky. A vždycky se dá od někoho ten pozemek koupit ...

Migrace bude ... akorát Trion hrozným způsobem podcenil launch. Takže je neměli připravený. Korea spouštěla s 27 serverama a EU měla 4 ... všechny problémy který máme sou kvůli tomu, že někdo čekal, že Asijský MMO starýho stylu nikdo nebude v EU a US hrát ... no jsou to idioti.

No když tě to vykopne tak se prostě naloguješ znova (máš na to 10min). Mě to spadne 1x někdy 2x za den a to přežiju. Navíc když se to přepne na DX9 tak se to padání ještě omezí.

No většina problémů které máme jsou kvůli podcenění situace .. ale já si myslím, že jak to po měsíci lidi přestane bavit a otevřou Aurorii tak se toho dost vyřeší.
  • Dost slaboduché řešení podle mě. Směr letu by ti daleko lépe mohl říct nějaký "budík", teda asi panel, či jak to budou v budoucnu nazývat.
  • Dobrá doména. Střelit to někomu, kdo udělá skutečbý fanstránky. *4*
  • To je o ArcheAge? *1*
  • Mně je story úplně ukradenej. Stejně si většinou vytvářím lepší, mně ušitý na míru. Od ED chci velký vesmír, pěkné lodě atd.
  • Jako pěkný, o tom žádná. Tuhle hru si nejspíše koupím, ale pořád mě štve, že tam zase nebude přistávání na planetách. Je to fakt velká škoda. Vesmír sám o sobě je nezajímavé mrtvé místo. To skutečně zajímavé jsou planety - ty by bylo zajímavé objevovat, vést zde letecké boje atd.

Trochu OT:

Včera jsem po dlouhé úvaze koupil Kerbal Space Program. Ta hra je stále ve vývoji, je podle mě žalostně optimalizována, graficky vypadá fakt špatně a velmi brzy jsem byl nucen si jí dost přizpůsobit různými modifikacemi, ale sakra, za poslední dobu je to snad pro mě nejlepší a nejchytlavější hra. Když člověk nestuduje tutorialy a nenechá si všechno vykecat na youtube, je to taky docela obtížná hra. Takže to berte jako možný tip na hru, jestli "žerete" tyhle vesmírný blbiny jako já. *3*
  • Ja chcem FREELANCER 2 :D Cool story, velku variabiltu vesmiru a lodi a SPUUUUUSTU tajnych miest na smejdenie (nasiel niekto planetu CORSAIRS? s naj lodou v hre + ALLIEN weaponry v tom tajnom vesmire kde dropovali zbrane co nekonzumuju energiu? LEBO JA ANO :D )

Ale toto vypada dost podobne len komplexnejsie tak uvidim.... ale moj PC uz to asi neda... a na konzoly sa toto asi nikdy nedostane(kludne piste hate, ale joystick napojim na co chcem a nova konzola mi vyjde na 400eur a vydrzi zo 4-5 rokov oproti kompu co je skoro dva krat tak drahy a ktory nepotrebujem...)
  • Neustale posraty forum na tiscali zase hodilo post jinam ...
  • Ty asi moc schopnosti cteni nedisponujes vid? Ve hre je minimalne 10x vic !!!!!!!!!!!platicich!!!!!!!!!!! hracu, nez kolik je k dizpozici pozemku => zaplatili si, a nic stavet nemuzou, protoze neni kde.

A "kdyby trochu premysleli" dbilove co to provozujou, tak by takovou kktinu jako zmeny regionu a prihlasovani se na us servery nemusel nikdo vymejslet.

Dtto, ted pridali tusim 3 servery, a ty prozmenu zejou prazdnotou, protoze ti kkti nepridali zadnou moznost, jak migrovat postavy ... coz samozrejme vsichni nadsene uvitaj, ze maj zahodit co maj odehrano a zacit znova, aby za mesic mohli absolvovat totez ... protoze pokud nekdo chce hrat v nejaky guilde, tak se to dela dost tezko na jinym serveru.

Vubec system zaparkovani postavy na konkretni server je napreshubu ... stejne jako spousteni hry s minimem serveru, kdyz pronajem stoji par fufni ... (+- 50 hracu zaplati pronajem celyho jednoho serveru na mesic).

Jinak u her (jake prekvapeni) jde vzdy v prvni rade o to, aby fungovaly, coz se o tomto rozhodne rict neda. Opravdu potesi, kdyz se clovek po par hodinach dostane do hry, aby ho to z ni po 1/2 hodine vykoplo. Coz se deje celkem pravidelne defakto vsem.
  • Ale zas u toho hraje hezky rozhlas :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit