-
spis naopak
jinak recenze super ja bych si to strasne rad zahral, ale nemam na to proste zelezo..... *16* -
Mám podobný názor, nyní si dávám pauzu a časem se zase vrátím :)
-
Hru jsem koupil, přikoupil i pořádný knipl s plynem a několik desítek hodin se skvěle bavil. Pořád jsem stávající obsah nevyužil naplno a hra se dále rozvíjí. Začala trochu nudit, ale počkám až proběhne pár velkých patchů a s chutí se do ní na pár dalších desítek hodin vrátím. Každopádně svým přátelům, kteří mě navštíví, TEN prvotní feeling nechávám ochutnat a TEN je imho uhrančivý.
-
Ale jo, par desitek hodin se v tom s trochou vule zabit da a v porovnani s mnohymi hrami to je silnej nadprumer. Problem ale je, ze tenhle zanr je sitej na stovky hodin kvalitni simulatorovy zabavy a to se splnit nepovedlo, docela promarnena sance...
-
Na Elite jsem se tesil, i když jsem mel pochyby ze to Braben zvladne udelat tak jak bych si predstavoval, sance tu byla, ale bohužel se tak zatím nestalo. Mozna za nejaky cas, az tam dodela vse co tam ma byt. Momentalne to je po pomerne kratke době velka nuda, takzvane tam nemá clovek do ceho pichnout. Takze se radsi venuji X Rebirth, který Egosoft po roce ustavičného patchovani dal konecne do stavu ze se to da v pohode hrat. Rebirth je naprosto fascinujici hra, která co se tyce detailu rozmeru amoznosti nemá konkurenci. Bohuzel se neda moc doporucit, vyžaduje spoustu casu a pochopeni aby do ni clovek proniknul, a taky hardwarova narocnost oproti Elite je tak trojnasobna (ono je taky proc, když clovek vidi ty mega vesmirne stanice které funguji v realnem case pochopi ze tohle je spis pro pocitace budoucnosti). rebirth ma velmi spatnou povest diky opravdu nepodařenému startu, ale kdo ma tyhle hry rad a da tomu ted sanci, bude hodne prekvapen. Tim myslim opravdu sanci, ne ze to na 5 hodin zkusi.
-
Mě sice kosmo-hry vůbec neberou ale tajně doufám, že bude i ten gamesplay s panem Grygarem starším.
-
redakcia prečo to nemá 9 ved je to exluzivita na mrtvej paltforme pc, ale keby to bolo čisto na konzole tak hned 10 že čo sa dokazalo stvorit /dufam že som eliminoval komenty toho to tipu /