Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Placas, kdyz nic nevis... SC ma mit singleplayer kampan, MMO cast a jeste moznost zalozit si vlastni server, pokud nechces hrat PU s lidma. Elite ma naproti tomu jen tu MMO cast, ktera zatim, co jsem tak slysel moc MMO neni.
  • Stabilních 60 fps v X Rebirth je nemozna věc, aspoň ze současnými pocitaci..mozna tak za 5 let to tech 60 pojede. Nebo kdyby to Egosoft optimalizoval pro sesti ci osmijadrove procesory, momentalne hra vyuzije maximalne ctyri. Graficka karta moc problém není..hlavne procesor.
  • jo to bude uplna telenovela..heh..pribeh v MMO..ten bude..tes se :)

PS: pribeh je to poslední co tenhle typ hry potřebuje..
  • tak je to porad hra, a ne simulator NASA, a hra bez zvuku by působila daleko hur nez s nima. Vzdyt at si někdo zkusi vypnout zvuky..velmi rychle se mu to prestane libit..
  • Jack1947
    Hrozná sranda, 2 normální mužští svlečení do půli těla je hrozně gayské *7*
    V reálu ale o nějakém gejspleji by každý hrdina mlčel. Stačí že tu uráží redaktory trollové z netu (nebo dem-nti). Není to myšlené jen na tebe ale obecně trapné.
  • Tohle by se mi taky libilo, ale bohuzel ne. Jednak, kdyby byl gravitacni prak udelan tak jak ma, tak by to nebylo hratelny casove. A druhak Braben chce vice hratelnost nez realismus. Respektive chce realismus az kam to jde, ale nikdy na ukor hratelnosti. Je tam par vyslovene arkade omezeni, ktere me trosku stvou, ale zbytek je natolik paradni, ze se to da odpustit.

Jeste k tem gravitacnim prakum. On tam tak trochu je, ale moc si ho neuzijes. V rezimu super cruise (nadsvetelny interstellar pohon) muzes rozparadit lod treba na 30c a mirit prulet tesne kolem planety (idelane nejake obri) a zaznamenas ohyb drahy lodi o gravitacni pole. Cim bliz to strihnes, tim vetsi efekt. Ale protoze v super cruise jsi skoro nehmotnej a samotnej pohon je nadsvetelnej tak jako prak, tak jak ho asi myslis ti to neudela.
  • tak to už bude gaysplay, jááááj lolol lol. som slovák.
  • Kazdej kdo napise neco o Elite neopomene usklebek, ze ve vesmiru nemuze nic byt slyset a ze je Braben padlej na hlavu a ze to ale musel udelat, protoze jinak by to asi bylo na prd.

Vazeni pratele, byla kolem toho celkem hutna diskuze v rane fazi vyvoje (alpha) a nakonec se rozhodlo, ze zvuky budou. Nejsou to primo zvuky daneho objektu, ale palubni pocitac vasi lodi ma prehled co kde kolem vas je, jak to zrychluje a zpomaluje apod a prehrava hraci umelou kulisu. Takze striktni dodrzeni "nesireni" zvuku ve vakuu a pritom si muze hrac uzivat naprosto paradni ozvuceni.
    Pak jsou do toho vseho mixovane ambienty a to jsou primo radiove sumy, ktere genuruji hvezdy, stanice apod. Proste promakany az na hranu.

Takze prosim, nesnazte se byt chytrejsi jak inspektor Trachta a porad dokola papouskovat tuhle kravinu. *7*
  • To je škoda. Hra je to dobrá, a někdo se po 50ti hodinách začne nudit, někdo ne... Každopádně za zahrání to stojí.
    Jinak já to hraju na 2,5 roku starém "herním" notebooku s i7 s nvidíí GTX660M. Hratelné je to na pohodu ve full HD.
  • Coffin.Corner
    No zrovna SDO moc snímků v běžně viditelném spektru neposkytuje, ne? ;)
    Jinak recenze parádní, hned bych do Elite šel, ale spolu s DCS bych to časově nezvládal...
  • jakubc
    Já se mezi těmito hrami rozhodoval, ale díky skvělým zkušenostem s X3 a větším možnostem v X: Rebirth co se týče seberealizace (vlastní stanice, vlastní flotily) jsem si vybral singlovku. X:Rebirth má dva problémy - HW náročnost (ať nastavíte cokoliv, prostě vám to stabilně na 60fps nepojede - i5, GTX770) a extrémní nároky na hráče - pokud u téhle hry nebudete přemýšlet, tak neuděláte ani ň. To druhé je samozřejmě i velká výhoda, protože pocit zaslouženého úspěchu je v této hře opravdu intenzivní.
    Každopádně jednoznačně doporučuju a přidávám se k výstraze, že 5 hodin není pro tuhle hru žádná časová investice, začněte na desetinásobku a nebojte se ještě přitvrdit.
  • Jack1947
    A? co jako.. mně nezajímá Gamesplay někoho ale jen Games... věřím že zase bude vždyt je to supr hra *4*
  • To víš že bude... a oba Grygaři se ti tam i obnažej.
  • risa2000
    Gravitace tam implementovaná je, ale jako gravitační prak se použít nedá, protože ať už v supercruise (superletu) nebo v normálním letu je rychlost lodi omezená uměle, případně i regulovaná. Takže to v důsledku působí viditelně jen v supercruise a to navíc jenom jako menší (nebo větší) opruz :).
  • Jde využít efektu gravitačního praku? Resp. funguje tam gravitace realisticky? Co Lagrangeovy body? A tisíc dalších věcí, na které si teď nevzpomenu, ale tekl bych z nich, kdyby v té hře byly implementované. *1*
  • Souhlasím, jediné co mě na X Rebirth v současném stavu vadí je jenom 1 lod k dispozici a to ještě s takovým vábným jménem (Albion Skunk), nicméně pro ty co hru nechtějí kvůli anglické lokalizace, tak už je SK překlad: http://www.nexusmods.com/xrebirth/mods/443/?
  • RazorProduction
    na youtube toho mas dost.
  • Jack1947
    Doufám že bude další Gejmsplej, na tuhle osmičkovou hru bych vydržel se dívat hodiny a hodiny ale samotné hraní mně zas až tolik neláká...
  • To všechno zní hezky, ale jak to nemá příběh co by mě hnal dopředu, tak bych se bál že mě to za pár hodin přestane bavit.

Rozhodně se víc těším na star citizen.
  • RazorProduction
    tet este viac ma mrzi ze uz sa nerobia videorecenzie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit