Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna vcera jsem zase hral a prislo mi, ze nejak vylepsili modely lodi, ty souboje ted vypadaj vazne lahudkove jo a taky zacala NPCcka huste ramovat neboheho praotce zejmena ve chvili, kdy uz nema stity ;) Za me porad lepsi a lepsi a vsem co si precetli recenzi a zvazuji nakup hru doporucuju!
  • Pethulla
    Tak je třeba si uvědomit, že je to simulátor, tedy žánr, který není primárně určen pro Hráče Obecného, který by se mu měl spíš vyhýbat, protože to pro ně bude málo dynamické, repetitivní a tak dál.
    Simulátory jsou zkrátka zaměřeny na zcela jinou skupinu hráčů, pro které to ale "stále stejná nuda" nebude. Spíš naopak. A nějaké číslo to nezmění.
  • Mart9
    Spíš vysvětlení
  • To neni odpověď, to je výmluva.
    A o TB jsem toho před vydánim slyšel až hanba, a to jsem se o tu hru ani aktivně nezajímal.
    Třeba jak to má bejt hrozně survival a podobný žvásty...
    Stačí se prohrabat timhle http://games.tiscali.cz/tomb-raider-13918/clanky
  • Mart9
    7 dostal, protože se Bach úzkostlivě drží stupnice a sebelepší hře není schopen dát víc. Viz FIFA 15 - zde nejhůře hodnocený ročník za posledních asi 8 let, protože ji recenzoval Martin.

A navíc o Tomb Raideru jsem dopředu neslyšel, jak úžasná by to měla být hra, co všechno tam bude atd...
  • Jde o to jak tě hra za čekání odmění, co za trpělivost a snažení dostaneš. Navíc třeba v SH, když hraješ za němce, tam je ten postupný přerod z lovce na štvanou kořist, ze zabijáka na zoufalce snažícího se přežít. Elite tě dle mého názoru odmění jen dalším čekáním. Trošku mi to připomíná současné bojové simulátory - technicky je to slušné, ale bez obsahu.
  • walltar
    Tak SC taky nebude mít příběh co by tě hnal dopředu... Squadron 42 bude SP kampaň, ale tu jak dokončíš, tak tě to vyhodí do vesmíru, kde si budeš moct dělat co chceš.

Mise jako takové budou udělané mnohem líp, než tady (budou se skládat z různých předpřipravených kousků) ale tomu se nedá moc říkat příběh.
  • C-BEAM
    tak poď do mňa astrofyzik, napíš prečo je to manuálne nezvládnutelné, veľmi rád sa dozviem niečo nové.
  • walltar
    To si nedovedu představit jak by si to v tomhle typu hry provedl... v Super Cruise si moc rychlý a i kdyby měl normální let realistickou rychlost, tak kdo by seděl týden u PC a dělal gravitační prak?

Tohle vážně není KSP. *1*
  • walltar
    Oni vždycky říkali, že chtějí realistický vesmír... no a vesmír je z 99% nudný. *1*

Ale nevím proč si čekal něco převratného... Si myslím, že udělali co řekli, že udělají.
  • Nojo... Tomb Raider měl taky velkej hype... a dostal tu tušim sedmičku... tak co je pak slabota?
  • Uprimne, uz mne zacinaji unavovat tyto nedodelky, kde se vzdy sesypa kupa fanboys s tim, ze to urcite, ale urcite dodelaji.
    X-Rebirth je stejna kravina, jako na zacatku. Stupidni AI, stupidni jedna lod na celou hru atd. Jedine, co porad dokola opravuji jsou bugy.
    To same vidim v Elite. Predesilam, ze jsem backer, takze hru mam. Ale priznam se, ze jsem cekal neco uplne jineho. Ne hru, kde po par hodinach neni co delat. Ne hru, kde je x bilionu systemu krere jsou vsechny stejne. A rozhodne ne hru, kde budu muset jak trouba prepinat mezi online a offline modem, abych vubec mohl pristat na stanici. A opravdu neminim cekat rok, jestli z toho nahodou bude neco vic. Kdyz si koupite dum a postavi vam jen zaklady s tim, ze steny a strecha budou nekdy v budoucnu, take nebudete skakat radosti.
  • Tebe se opravdu příběh ve Freelancerovi líbil? To myslíš vážně? :D
  • To znamená že mu tedy moc dobře nerozumíš :)
  • Vyborně, tak nám prosím napiš něco o využítí toho potenciálu, co by jsi tam připdal a tak, díky.
  • Chim
    kabiny
  • Mart9
    8 je docela slabota na to, jaký hype ta hra měla. Pro mě je to něco jako Euro Truck Simulator, je to pěkný, chvilku to zabaví, vžijete se do nějaké role, ale brzy to začne být stále stejná nuda.
  • Spousta her umí ocenit kvalitní čekání. Ve stealth hrách taky pořád čekáš, kdy už konečně budeš moct přeběhnout naproti a čekat, až se budeš moct vrátit, protože naproti to nikam nevede.
    .
  • stačí se vyzkoušet jak to funguje když praskne přední sklo a vysaje vzduch z kabyny, to je hned jiné ozvučení.
  • Odporucam kanal tohto manika. Sice nerozprzprava, ale titulkuje genialne svoje bounty hunterske videa. Dohnal to az do stadia, kde z toho vznikaju zaujimave minipribehy. Ked vies anglicky, tak sa na to skvele pozera.

https://www.youtube.com/user/Isinona/videos

Netvrdim, ze gamesplay je zle. Prave naopak, ale som presvedceny, ze toto ta chyti rovnako ak nie vac.
    *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit