Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je divný, hraju Flight Simulator a tam taky čekáš, napřed na povolení ke startu, pak nahodíš autopilota a čekáš než někam doletíš, nebo takový Kerbal Space Program, tam pořád čekáš, než se dostaneš do správné pozice k provedení manévru, nebo třeba takový Silent Hunter, tam pořád čekáš na nějaké konvoje
  • Jo to je jasné ale na kartě hry jsem to nějak nepochopil
  • Tak ako niekoho bavi/nebavi sa terigat napriec celou mapou maximalnou povolenou rychlostou s 25 tonami paradajok z Debrecinu do Aberdeenu v ETS 2, tak isto bavi/nebavi niekoho vyckavat v Elite Dangerous.
  • Prekvapivo na internetoch, rozumej stranku hry alebo Steame.
  • Vsechny videa co sem videl, streamy, gamesplaye, ta hra je stale o tom samem - cekate na neco. Sedite jak vejce, a cekate az to nekam doleti, cekate az vas to vyplivne z toho hyperspacu nebo co to tam je. Naprosta epicka... nuda. Nejsem zadnej arkadovej bazmek, simulate hraju odjakziva, ale tohle je proste moc.
  • kde to koupim?
  • C-BEAM
    nevidím najmenší dôvod prečo by sa manéver gravitačného praku nedal zvládnuť ručne.
  • spoock
    Mám podobné pocity. hrál jsem to průběžně asi měsíc a mám dojem, že mi nestačí, abych se zabavil sám jen tím, že si tam poletuju, ten motiv by tam měl být, navíc létání v prázdném opakujícím se prostou, časem musí omrzet.
    Je tam tolik potenciálu, ale když se na to člověk pořádně podívá, pořád je to do značné míry nevybalancovaná hra s minimem činností.
    Momentálně je z toho Eurotrack simulace.
  • však je to hra :D a ak chcú hrať bez zvuku tak je tam niečo také že MUTE - problem solved
  • Tohle video krasne ukazuje detailnost a propracovanost Rebirthu..

https://www.youtube.com/watch?v=8-ulbVJpfCM&feature=youtu.be
  • Nemyslim, serii X hrajou dost lidi co o nejake online svety nestoji. Spis za 5 let bude další dil X, a většina hracu X universa se presune tam. Me osobne SC taky zrovna moc zily netrha, ale samo rad se na nej podivam..jestli ho nekdy vůbec dokonci. O level vys mozna bude, ale uvidíme jestli Robertsovi bude kolem stanic poletovat třeba 200 lodi jako v rebirthu:)
  • Ono je to tezke, puvodni Elite kampan nemelo a tohle jde v jeho duchu, takze kampan take nema. Je pochopitelne, ze nekterym hracum to chybi, ale je otazkou jestli by si nestezovali i tak, kdyz by po X hodinach dohrali kampan a pak ze neni "co delat" a zadny "end game content". Me bude stacit uplne ke stesti, kdyz rapidne vylepsi system misi, coz se ma podle dnesniho vyjadreni stat v update 1.3 :)
  • del0
    Za 5 let už každýmu pojede Star Citizen ve 4K na 60fps, takže Xko už nikoho zajímat nebude, vzhledem k tomu, že SC je graficky o level výš.
  • Jack1947
    Já už nevím kde začiná vtip a končí realita, tady na games? normální a nebudu sám.

Být redaktorem mohl bych to brát jako urážku k jeho osobě, i kdyby to byla pravda co komu co potom ne... (jako že samozřejmně není)

Vtipy? nevím mně to vtipné nepřišlo ani tehdy, když to vtipné být mělo. Gaysplay fakt. Slabé *7*
  • del0
    Kdybys nekecal. Ve Freelancerovi příběh hru posunul o level výš. To samé Freespace.
  • jakubc
    jj, je to tak, zkoušel jsem i nízké rozlišení a všechno vypnuto/na minimum a při větším množství stanic na obrazovce to padalo na 20-30 fps
  • gravitacni prak je podle me prilis slozity manevr na to aby se dal zvlednout rucne bez pomoci elektroniky a v této hre by postradal smysl protože v supercruise je let rychlejsi nez jakykoli gravitacni prak
  • Pro mě je to v mnoha ohledech splněný sen už teď. To dodání reálných dat a spojení se skutečným vesmírem mi přijde fascinující a cestování po něm a fungování v něm mě pořád baví. Mám při hraní takový správný pocit, že ta činnost co dělám má určitý přesah a je zajímavé jak jsou jednotlivá místa v naší galaxii zpracované. Osobně se cítím v elite jak gagarin křížený s picardem;-).
  • Shaker
    Ja si nemuzu pomoct, ale v ty hre je asi tak 5 opakujicich se veci, co delat, jak tam sakra vydrzite 50+ hodin? Do budoucna to urcite potencial ma a bylo by fajn mit alternativu k SC, u kteryho porad neni jasny, jak moc dobre bude fungovat, ale v tenhle moment je to misto poradny kozaty buchty jen predrazenej kostlivec...
  • Shaker
    Koukam, ze ty nepoznas vtip ani kdyz te jebne klobasou pres gezicht :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit