Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • starej grygar nic moc no... my co jsme četli einsteina v originale (a rozumeli tomu) jsme se oknam vesmiru dokoran jen smali *3*
    • Ten porad nam jako detem hodne dal, na einsteina v originale jsem v 8 letech fakt nemel a i dneska bych u nekterych pasazi byl hodne bezradnej, tak to sem netahej. To co v tom poradu zaznelo melo hlavu a patu, trolle!
      • pro 8 leti deti dobry *1*
      • Vždyť je to jen dítě toužící po pozornosti. Ten Okna v životě neviděl a teď je bude zuřivě hledat na YouTube, aby dokázal opak. *4*
        • jasne že ne protože to davali pred 100 lety ale četl jsem knihu (a ty psychologicky rozbory si strč nekam)
          • Zagro
            Dementku :)
          • walltar
            Sem nevěděl, že to vyšlo i jako leporelo.
  • Jack1947
    Doufám že bude další Gejmsplej, na tuhle osmičkovou hru bych vydržel se dívat hodiny a hodiny ale samotné hraní mně zas až tolik neláká...
    • To víš že bude... a oba Grygaři se ti tam i obnažej.
      • tak to už bude gaysplay, jááááj lolol lol. som slovák.
        • Jack1947
          Hrozná sranda, 2 normální mužští svlečení do půli těla je hrozně gayské *7*
          V reálu ale o nějakém gejspleji by každý hrdina mlčel. Stačí že tu uráží redaktory trollové z netu (nebo dem-nti). Není to myšlené jen na tebe ale obecně trapné.
          • Shaker
            Koukam, ze ty nepoznas vtip ani kdyz te jebne klobasou pres gezicht :D
            • Jack1947
              Já už nevím kde začiná vtip a končí realita, tady na games? normální a nebudu sám.

Být redaktorem mohl bych to brát jako urážku k jeho osobě, i kdyby to byla pravda co komu co potom ne... (jako že samozřejmně není)

Vtipy? nevím mně to vtipné nepřišlo ani tehdy, když to vtipné být mělo. Gaysplay fakt. Slabé *7*
    • RazorProduction
      na youtube toho mas dost.
      • Jack1947
        A? co jako.. mně nezajímá Gamesplay někoho ale jen Games... věřím že zase bude vždyt je to supr hra *4*
        • Odporucam kanal tohto manika. Sice nerozprzprava, ale titulkuje genialne svoje bounty hunterske videa. Dohnal to az do stadia, kde z toho vznikaju zaujimave minipribehy. Ked vies anglicky, tak sa na to skvele pozera.

https://www.youtube.com/user/Isinona/videos

Netvrdim, ze gamesplay je zle. Prave naopak, ale som presvedceny, ze toto ta chyti rovnako ak nie vac.
          *3* *3*
          • Jack1947
            Tip možná dobrý ale ne pro mně, možná kdybych se fakt nudil.
  • Jestli vas zajíma LP, tak si najdete kanal Isinona na YT. Je dobrej/a
  • Mart9
    8 je docela slabota na to, jaký hype ta hra měla. Pro mě je to něco jako Euro Truck Simulator, je to pěkný, chvilku to zabaví, vžijete se do nějaké role, ale brzy to začne být stále stejná nuda.
    • Pethulla
      Tak je třeba si uvědomit, že je to simulátor, tedy žánr, který není primárně určen pro Hráče Obecného, který by se mu měl spíš vyhýbat, protože to pro ně bude málo dynamické, repetitivní a tak dál.
      Simulátory jsou zkrátka zaměřeny na zcela jinou skupinu hráčů, pro které to ale "stále stejná nuda" nebude. Spíš naopak. A nějaké číslo to nezmění.
      • Berem to tak ze Elite:D pocita co najvernejsie fyziku letu vo vesmire atd? Pretoze tak to chapem ako simulatory ja. Napr simulatory stihaciek, aut atd. sa co najvernejsie snazia pocitat fyziku ich modelov. Preto sa simulatormi volaju a pretoze vacsina prace ide to toho tak v ostatnych oblastiach casto laguju.
        • Ked chces naozaj simulator tak odporucam orbiter. Navyse je zadarmo, akurat ta grafika je uz zastarala, aj ked existuje aj dx9 a dx11 klient do toho ale defaultne to bezi len na dx7. Ale je vonku nova beta, kde by mala byt uz vyrazne lepsia grafika. Dalsia vyhoda je mnozstvo addonov ci uz realnych alebo scifi. Ale je to naozaj len sandbox simulator. Elite by som oznacil skor za hru, asi tak isto ako Euro Truck Simulator aj napriek nazvu:)
    • Nojo... Tomb Raider měl taky velkej hype... a dostal tu tušim sedmičku... tak co je pak slabota?
      • Mart9
        7 dostal, protože se Bach úzkostlivě drží stupnice a sebelepší hře není schopen dát víc. Viz FIFA 15 - zde nejhůře hodnocený ročník za posledních asi 8 let, protože ji recenzoval Martin.

A navíc o Tomb Raideru jsem dopředu neslyšel, jak úžasná by to měla být hra, co všechno tam bude atd...
        • To neni odpověď, to je výmluva.
          A o TB jsem toho před vydánim slyšel až hanba, a to jsem se o tu hru ani aktivně nezajímal.
          Třeba jak to má bejt hrozně survival a podobný žvásty...
          Stačí se prohrabat timhle http://games.tiscali.cz/tomb-raider-13918/clanky
          • *TR jsem myslel, samozřejmě
          • Mart9
            Spíš vysvětlení
  • Prodám http://pc.bazos.cz/inzerat/55001463/Saitek-X-55-RHINO-HOTAS-system.php
  • Nerad bych se zase opakoval, ale přijde mi, že Star Citizen bude prostě mnohonásobně lepší. Promakanější souboje, menší stereotyp... A tu realistickou fyziku to taky má. Jako MMO hra, získat maximální obsah nemá být po několika dnech, nýbrž minimálně po několika měsících. Chris Roberts na to jde prostě dobře... Jak to tak čtu, Elite je lehce zklamání,
    • JO? a kdy vyjde ty nádhero? :D
    • "...bude..." V tom je ten problém. Elite tu je a je to nejlepší vesmírný simulátor na trhu. Až se Star Citizen posune z budoucnosti do současnosti, věřím, že to bude výborná hra. Jenže ještě tu není, takže Elite je jasná volba.
    • walltar
      Myslím, že bude určitě... Ale teď mě třeba mnohem víc baví Elite, než AC v SC. Určitě bych neřekl, že je to zklamání (pokud sis někde nestvořil oblačné zámky). Ale pokud chceš hrát space sim teď a nebaví tě jen boj v malé aréně, tak Elite je jasná volba.

Prostě nejlepší je teď hrát Elite a potom přejít na SC až v něm bude dost obsahu.
      • počkej az vyjde SC a bude te Elite bavit porad vic.. :D i kdyz.. lidi kteri do toho dali pres 20k to budou muset prekousnout a chvalit co? ;)
        • walltar
          O tom pochybuju... Elite hraju sem tam abych si zalítal. Ale boj v SC mě baví víc už teď. Mě tam vadí jen to že je to všechno v aréně. Mám rád otevřený hry a hry do kterých se vstupuje přes lobby mě prostě vadí.
      • Sice som ani jedno zatial nehral. Ale z videii co som videl to tiez na mna posobi tak, ze elite je momentalne lepsia a ma viac obsahu predsalen. To ze SC bude super je myslim jasne, len kym to bude to este chvilku potrva.
  • Moderátor je úplně mimo nechápu jak takový člověk vůbec může mít občanku. Slunce je název naší hvězdy, neexistují žádné další "slunce" je to ta samá kravina jako říci, že Země je název planety a všude jindy jsou další "země" V naší sluneční soustavě je to Slunce, v jiných je to hvězda, která čeká na své jméno. ;) SLUNCE = JMÉNO, HVĚZDA = OZNAČENÍ "PLANETY"
    • Meleš nesmysli, idiote. *1* *1* *1*
    • To jsi uz slysel, jak se to ma s velkym pismenem ma zacatku slova v ceskem jazyce? Doporucuji nastudovat...
  • redakcia prečo to nemá 9 ved je to exluzivita na mrtvej paltforme pc, ale keby to bolo čisto na konzole tak hned 10 že čo sa dokazalo stvorit /dufam že som eliminoval komenty toho to tipu /
    • up_er
      spis naopak

jinak recenze super ja bych si to strasne rad zahral, ale nemam na to proste zelezo..... *16*
      • A co mas za poc?
        • up_er
          Mam hoodne stary PC jeste dvoujadro a 4 giga RAM...ja jsem spis konzolovej hrac. Mozna jednou az si koupim PS4 *2*
      • To je škoda. Hra je to dobrá, a někdo se po 50ti hodinách začne nudit, někdo ne... Každopádně za zahrání to stojí.
        Jinak já to hraju na 2,5 roku starém "herním" notebooku s i7 s nvidíí GTX660M. Hratelné je to na pohodu ve full HD.
  • Ale jo, par desitek hodin se v tom s trochou vule zabit da a v porovnani s mnohymi hrami to je silnej nadprumer. Problem ale je, ze tenhle zanr je sitej na stovky hodin kvalitni simulatorovy zabavy a to se splnit nepovedlo, docela promarnena sance...
  • kde to koupim?
    • Prekvapivo na internetoch, rozumej stranku hry alebo Steame.
      • Jo to je jasné ale na kartě hry jsem to nějak nepochopil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit