Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nutno ale dodat, že prozkoumat 4 miliardy soustav zabere dýl jak půl roku. *1*
  • walltar
    No dýl se to načítá a hráči to nepřinese žádné výhody ... ono spíš de, že to MP prostě není zakotvené v gameplayi. Pokud nejsi pirát, nebo bounty hunter, tak ti to dá jen nevýhody. Proč se nechat přepadávat lidma, když si můžu vystačit s NPC, který nemají takový lodě?

Jo když si letím zabojovat s lepší lodí a výbavou, tak bych o tom, že to zapnu i popřemýšlel ... ale většinou se mě stalo, že lidi mají menší bounty, než NPC, takže to opět nemá cenu. Maximálně pro lidi, kteří hledají větší výzvu v boji ... potom asi jo.
  • XorxoxTalarius
    Standartni postup u UPC, vypadne na nekolik hodin kdyz to nejmin potrebujes *5*
  • Ty voe já snad dneska změřim kolik Elite "provalí" dat za hodinu létání. Kdo nechce, důvod si najde, kdo chce, cestu si najde. Datovej tarif jde už sehnat celkem levně a pokud si chceš užívat komfortu internetu na chalupě na kterou jedeš x desítek kilometrů a při tom propálíš x litrů benzínu, tak si snad můžes dovolit pustit žilou stovku za mobilní datovej tarif (nemluvě o tom že kde kdo má už teď služebák).
  • C-BEAM
    ty to berieš tak akoby človek prišiel na chalupu a hral od rána do večera. Čo tak varianta, že počas dňa si vonku a večer si namiesto k telke sadneš k dobrej hre ? to ťa fakt táto možnosť nenapadla ?
  • Hele Walltare mě se nezdá nijak špatná. Mě funguje bez problémů a pokud máš pořádnej router se zapnutým UPNP, hra bude zvesela dělat nodu z tebe a budeš bez problémů. Funguje to na principu P2P a to se všema výhodama i nevýhodama. Pokud ale tuhle hru máš rád, pár minut na nastavení routeru by sis udělat mohl. Pak si tě server ED "ošahá" zjistí že si vhodný kandidát na nodu a seš téměř za vodou. Jediné co může zkazit takovou hru je pád hlavních serverů. Ale to jsou prostě porodní bolesti.
  • Tys vzivote nevidel zadnou hru? Podle vseho to tak je. Dynamickou ekonomiku umely hry uz pred 30ti lety. A minimalne 20let ruzny gamesky umoznujou hrat s kamosema nebo proti nim. Ale pouze pokud to tak chces. Presto se kupodivu daji hrat zcela offline.
  • palver
    Nojo. A při launchi Diabla se taky ukázalo, že i když nejsi na chalupě, ale doma na stabilním 120 Mb připojení, stejně je Ti to na nic, protože to neustojí battle.net servery *7*

U online her prostě stále musíš doufat, že se někdo na druhé straně dobře vyspí a nevypne server.
  • 2stonkeeper: ty debile, elite zadnej multak NEMA a NIKDY jako multak prezentovana nebyla. Odzacatku ej to prezentovany jako single hra, s moznosti (nekdy v budoucnu) se zapojit do online.

A dopce uz spravte ty zarany fora!
  • A kupodivu do diablo offline hrat lze, co? njn, magori jako ty samo nepochopej,z e to PC na chalupe leckdo ma. Trebas i misto telky, protoze po jeji digitalizaci uz nechyti ani ty duchy.
  • walltar
    Já druhou stranu samozřejmě chápu ... Ale ten Sólo mód co tam je se od hraní offline liší jen minimálně. Jde jen o stahování dat z ekonomiky a podobně. Takže většině hráčů nevzali možnost výběru. Opravdu to postihne jen lidi co mají špatný internet, nebo jim zrovna vypadne .... a těm co to vadí, tak vrátí peníze. No a kdo nepřispěl, tak si hru prostě nekoupí.
  • palver
    Myslíš ty zvěsti, že budeš muset mít počítač zapojený do zásuvky, i když to je notebook s plně nabitou baterií? *3*
  • wenceslaus
    A už jsou i zvěsti o nutnosti mít počítač zapojený do zásuvky!
    WTF? Co když pojedu pod stan?!
  • palver
    ... a to je jeden z důvodů, proč už hry nekupuju v předobjednávkách, nebo nepodporuju v kick-starteru...
  • Však říká že není potřeba stabilní připojení.. Nebo ti net vypadává na desítky hodin/několik dní? Takovýhle problémy jsem neměl ani v době dialupu, prozradíš mi tvýho providera?
  • Kdyz chces hrat sam tak proc sakra hrajes hry ktera je delana primarne jako multak??
  • Treba proto, ze uz tam PC mam a nemusim ho tahat? A treba proto, ze se muze stat takova vec, ze je venku hnusne?
  • Mart9
    Takže když člověku zrovna nejde internet a chce si alespoň zahrát, tak má prostě smůlu. Tohle zbožňuju...
  • diky nechci
  • Elajt FTW!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit