Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jde spíš o princip, vcelku chápu, že někomu vadí, když je každá maličkost vázaná na připojení. Přehnaná závislost na jednom elementu, kterej může kdykoliv selhat, je vždycky průkak.
  • Přesně, vždyť už o tom mluví asi rok, tak ho to konečně nechte zahrát *15*
  • Nevím , ale asi mám už k čistě online hrám averzi ...(Patrně od doby kdy mi podpora EA oznámila , že můj registrovaný Battlefield 2 s datadisky ani obnovovat do Originu nebudou )
    Sice u onlinovek mohou kdykoli cokoli změnit a náležitě monetizovat , ale tak nějak pak nemám důvod přistupovat k placení za klienta . Tudy cesta pro backery nevede ....
  • neni problem. net ma uz kazdy. skor placu socky co si to nemozu stiahnut
  • del0
    A pak přišlo konzolové Diablo 3, které always online nepotřebovalo...
  • Hele můžu se zeptat, kolik už jsi toho v Elite:Dangerous odehrál? Já nějakých 180 hodin. Většina Solo play a to, že je ekonomika dynamická je pro mne stejně jako u Waltara to, co mne u hry baví. Navíc se v poslední době vyplatí číst i i ty zprávy, co se tam píšou. Pokud nejsi vyloženej blbec, neproděláš. Když levně nakoupíš, přinejhorším s malý m ziskem za průměrnou cenu, s trochou štěstí s velkým ziskem za slušnou cenu. Při statických cenách v systému A kup ryby, skoč 2 systémy prodej ryby a kup procesory a zpátky pro ryby. Zopakuj 800x, kup větší loď. Na to by ti ale stačila hra co má jen ty dvě stanice, ne?
    Na to je snad asi lepší si nascriptovat BOTa a jít na pivo. Pak by se našli inteligenti, co by si na youtube našli "nejvýhodnější trasu" a makrovali ji do zblbnutí, jak moby ve WOWku. Offline mod bych ani tak nehrál, na druhou stranu OPEN taky ne. Mám hry na to, abych si večer odpočinul po práci a ne aby mne honil nějakej 24/7 profík mezi asteroidy. I ty NPC jsou na mne někdy moc drsný :). A týmovka s pár kamarády je z toho ta vůbec nejlepší varianta.
  • Ajeje, argument "a co chalupari?" se tu objevoval uz pri launchi Diabla.

Proc by proboha nekdo chtel na chalupe hrat hry? Neni lepsi zustat doma a hrat hry doma? Proc tahat kompl / konzoli na chalupu, tam si zahrat a jet domu?
  • to mas jiste pravdu, ale prakticky sebrali hracum vyber jaky styl hry se jim libi. konzervativni hraci nechteji hrat na netu i kdyz ho maji doma. osobne znam takove takze chapu i tu druhou stranu.
  • Jsem zvedav, jak si tu upiratenou verzi zahrajes, kdyz hra bere treba i data z marketu z online serveru. Dost pochybuju, ze by diky tomuto nejaka zcela funkcni piratska verze vubec vznikla. ;)
  • walltar
    Tak ten případ z elite je třeba pro mě něco co mě k té hře táhne. *1*

To že se ten vesmír mění a zítra může být jiný, než byl dneska. Něříkám, že to vyhovuje všem, ale já sem za to všema deseti.
  • walltar
    Jak to myslíš? SP v Elite by byl úplně stejný jak bude always online Solo play. Kampaň se nikdy neplánovala ... jediný rozdíl měl být v tom, že by se ti vesmír simuloval v tvojem PC.

Takže je celkem jedno jak často hraješ .. já třeba plánuju elite hrát tak hodinku max 2 za den. Taky teď nemám čas. Ale nevidím jak by to ubíralo na zážitku.
  • Tak si precti o SC ty PR zvasty, jak budes hrat za to svoje 10tibarakovy pidimesto, a proto ze nemuzes hrat offline, protoze ten jejich server simuluje celou ekonomiku a umoznuje ti trebas s.cky prodavat sousedum.

Hele, kdyz chci ja hrat sam, tak chci hrat sam. Kdyz budu chtit hrat MMO, tak si najdu MMO. Kupodivu se single hry hrajou prave proto, aby mi nikdo nezvanil do toho, co kde a predevsim kdy. Kdyz si single hru dneska ulozim, a za rok se k tomu save vratim, bude hra v naprosto presne stejny podobe. Ja vazne nechci nekde zaparkovat lod, a za mesic zjistit, ze 150 parseku kolem je vsechno obsazeny piratama.

Zkus si to trebas predstavit jinde ... nahodime rekneme ...skyrim. A ted si to predstav, ve mestecku ti reknou, ze v jeskyni za vsi sou lupici. Ty si to ulozis, a za tejden prijdes, s tim ze pudes teda vybit ty lupice, a on uz ti je nekdo vybil. Nebo ... v meritku elite, nakoupis nekde za miliardu kreditu cojavim ... nejakej fet, povezes ho pres pul vesmiru, takze si das dneska pauzu, a reknes si, ze ten 10tihodinej prelet dodelas zejtra ... a zejtra prijdes o tu miliardu, protoze mezi tim nekdo dorucil 100 takovych nakladu a cena tvyho zbozi je nula.
  • by me zajimalo jak ty kilometrove komenty pisou kdyz jsou porad offline
  • pred mesicem jsem to koupil a ted me to vadi... nemam cas sedet cely dny u netu a parit a bez toho nejspis prijdu o zazitek ze singleplayeru? hry. protoze jsem to chtel hrat prilezitostne. jsem zvedavej na star citizen kde ma bejt ta singl squadron kampan.. nvm jestli si elite mam teda nechat nebo chcit refund.. :(
  • walltar
    Jak kdo ... Já za poslední rok nehrál skoro žádné porty z konzolí. Tak bych řekl, že 2-3 hry za rok. Petici jsem v životě nepodepsal. Poslední dobou sem hrál spíš různé MMO a teď třeba Hraju Wasteland 2. A na takový Project Eternity se nemůžu dočkat. Elite taky bude na celkem dlouhou dobu.

Ono na konzolích zase až tolik pecek nevychází .... většinou je to taková výpň, kterou člověk dohraje a v životě si na ni víc nevzpomene. Sem tam je tam něco fakt dobrého, ale to je sem tam i na PC.

Myslím, že jak konzolový, tak PC hráč má dost co hrát ... Jo na konzolích jsou určitě větší tituly, to se nedá popřít, ale větší neznamená hned lepší. To je čistě na každém jednotlivci co preferuje.
  • A je tady zas, ubožák *1* Víš, že všem konzolistum děláš hanbu? *15*
  • Hnisavec
    jj preto sa o ne bijete, vypisujete petície a na piratebay ich denne stahujú stotisíce....PC drísty...nebyť konzolí tak nemáte na PC čo hrať mimo undergroundu...
  • Hnisavec
    PC hráči evidentne žijú v nejakej zemľanke bez netu a vody, kde mastia celý deň hry.....nariekanie na always online mi príde ako úplny nezmysel pri takejto hre.
  • walltar
    Stavba tam žádná nebude ...

A průzkum tak funguje ... jak lidi budou prozkoumávat vesmír, tak budeš mít možnost si kupovat data o tom co už bylo prozkoumané. A prozkoumávat nové systémy.

Pokud se připojíš až po půl roce po startu, tak hranice prozkoumaných systémů může být úplně jinde. A taky tam třeba budou nové stanice a tak, ale tohle rozšiřování civilizace budou plně řídit devové.

Ono je to skoro jak MMO ... a v open play se to tak i docela tváří. To potkáváš kolem sebe i ostatní hráče, jako v MMO. Akorát to je omezenější, než většina otevřených MMO.
  • risa2000
    Chápu, že se jim nepodařilo vyrobit obsah pro single player, tak to chtějí nahradit tím, že se bude vytvářet podle aktivit hráčů - což by v zásadě nemuselo být špatné. Co ale nechápu, jak to bude fungovat v čase. Ti, co to začnou hrát první den, budou vesmír jako „objevovat“ a ti, co se připojí později, už budou mít u každé planety benzínku a fast food?
    A druhá věc, když hru přeruším s tím, že si něco naplánuji na později (průzkum, stavbu, atd.) a pak se připojím, může se stát, že někdo jiný už systém prozkoumal, nebo stavbu postavil? To by mně pak přišlo, že skoro hraji MMO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit