Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous vlétla do ostré verze a rovnou vyhlásila soutěž
16.12.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
a drahe.... + ich podpora je na bode mrazu. preto radsej X52 pro. Vyhovuje uplne super, zatial co sa mi starsie CH vala v prachu v skrini...
-
Ja jsem s X52 plne spokojen a mam namapovane snad uplne vse. Kamarad si poridil tu 55ku a fakt tam proti te 52ce nevidim rozdil ktery by za ty penize stal.
-
X52 je víc než dostačující. Jen musíš používat přepínač modů ;)
Já jsem přesedlal na X55 až nedávno, a sice má víc tlačidel, ale například Joystick se mi víc líbil u X52 (Myslím herně, ne vzhledem) -
Jenom kdyby to neměli všechno tak hnusný... *13*
-
X55 nekupovat, tak problemovy hotas se jen tak nevidi. Doporucuji radeji priplatit za Ch products.
-
Jak tam bude přistávání na kamenných planetách, jdu do toho.
-
A používáš pinkie na X52 jako Shift? Mě se to celkem osvědčilo. Taky myšítko jde přemapovat na další 4 tlačítka. Kolečko na 3 tlačítka a posuvník na přepínač.
Neměl jsem zatím s množstvím tlačítek problém. -
tu 55tku ti zavidim, rikal jsem si, ze zaplatit o 2 litry vic oproti x52 pro jen proto, ze to ma vic tlacidel na throttlu je throttlovina ;) Nicmene nyni jiz vim, ze kazdej button navic v tehle = vyhra!
-
Ja jsem spokojen je to zabavne poutave super;) na x-55 super ted ocenuji tolik tlacitek kolecek atd... ;)
-
Kdo cekal akcni hru, bude zklaman, my ostatni si to uzivame!
-
Tak pokud si to nespustil solo, tak si hrál multiplayer.
-
To si si kúpil hru o ktorej si nič nevedel ? Je to otvorený svet, kde si môžeš zastrieľať, obchodovať s komoditami medzi systémami, ťažiť suroviny, prípadne čo-to objavovať. Hra ale nesľubovala príbehovú linku ktorá Ťa bude viesť v štýle Wing Commander. Súčasťou je ak mass-multiplayer. Plus, tvorcovia majú zámer hru rozširovať o ďalšie prvky.
-
Ja to mel stazeno z casti kvuli tem tutorialum, ktere byli k dispozici uz drive, takze se vetsina spis uz jen synchronizovala, za hodku hotovo..
Kazdopadne jeste moc jsem nevyzkousel, sotva jsem prosel tutorialy :). Ale zatim me prijde, ze to dost odpovida puvodnimu ELITE, coz me hreje na srdci. -
Vcera som to hral asi 2 hodiny ale bol som z toho sklamany. Obehal som zopar systemov, znicil zopar piratov ale ta hra sa mi zda dost prazdna.
Je tam nejaka forma multiplayeru alebo nieco podobne? -
Mezi trolem a idi*tem je nějaký rozdíl?
-
Nahlášeno, my na tebe také ne.
-
Po 10+ letech kvalitní space sim a prej dost a jen trajdání mezi planetkama. Z úst casual peasanta, co žere roky ty nakriptovaný tunely, to fakt pobavilo. Akorát nevím, jestli to byl epic troll nebo si skutečně takový idi*t.
-
Lukáš Ladra tam má stanici.http://www.fffilm.name/2014/12/o-dvou-pohrbech-ktere-dobre-dopadly.html#more
-
supr
-
uf, nebylo už těch vesmírných "simulátorů" dost? Stejně je to jen trajdání mezi planetkama sem tam.