Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous vlétla do ostré verze a rovnou vyhlásila soutěž
16.12.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Hruza! Ale dobry spusob jak zabít ceskou komunitu *15*
-
není třeba, lamo!
-
Bude tam čeština ?
-
Díky za odpověď. Předpokládal jsem, že je z mé otázky jasné, že mě P2W irituje... *3*
-
fanstránka - http://www.elitedangerous.eu
fórum - http://forum.hrobsky.eu -
No ono když moc IP adres ti zdarma programy nenabídnou, takže máš slušně omezené možnosti.
-
Nahlášeno, nemám na tebe náladu.
-
již stahuji 3,5 hodiny a jsem tak ve dvou třetinách (2,31GB)
-
Pacientum na stejnem pokoji se neříká kolega :)
-
On dneska jeste nekdo nedokaze obejit IP ban?
-
Kolega psal, že to lítá jak na horské dráze, ale teď už to prý stahuje normálně 3 Mb/s
-
Ale on nikoho neurážel, jen předložil fakta. Nevím proč zde a nevím proč tolikrát... *5*
-
Taky se vám to tak pomalu stahuje? Nebo spíše nestahuje?
-
Maxi doufám že dostaneš IP ban... a už nikdy tě tu neuvídím. Chováš se jak nějaký rozmazlený fagan.... P.S podud chceš urážet Cikány pokus se to napsat vlastními slovy a ne ctr+c/ctrl+v Wikipedii OK. I když podle tvých výlevů co tu každý den předvádíš.... na to asi nemáš *5*
P.P.S
Ani trollit ta dnešní mládež neumí *9* -
Co to meleš za píčovinky? Jestli bereš drogy, měl by jsi s tím okamžitě přestat. Ono kdo je hloupý, hlupákem i zůstane. Z profilu šlo vyčíst to, že v Dotě mám cca 1200 hodin za poslední 3,5 roky. Ne že hraji pouze Dotu. Jediná nula, co to strašně řeší je he/he(haha). Tudíž další reinkarnační nula?
-
a nevzlétne a nevzlétne *13*
-
Veskoslávku, po tom tvém trapasu co jsi tady zvěřejnil svuj Steam profil a vyšlo najevo, že kromě Doty jsi v živote nehrál žádnou jinou hru, tak bych se na tvém místě odmlčel ;)
-
Aha, nie ze by som mal v plane to urobit, sidewindera uz nechcem ani vidiet ;-)
-
Nemaji (krome nejakych zkusenosti ze hry), podminka souteze je ta, ze kazdy musi zacit s cistym stitem po launchi. Ergo tedy ti co hrali gammu musi smazat save.
-
Jako fanousek a hrac puvodni hry jsem zcela spokojen. Samozrejme, porad je co zlepsovat jako u kazde jine hry, ale duch puvodniho Elite je vystizen dobre...