Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ja ten charakter ve hre ani 2x moc nevnímal - docela čučím kolik do toho investovali práce
    • Shenkster
      Nevnímal ? heh to nechápu...Kámo my jsme s Beth zažili tolik věcí...to si ani nedokážeš představit ;)
      • ale jo, bylo to lepsi nez kdyby tam člověk pobíhal sám... každopádně supr hra
  • Kozy
    Zajímavý čtení, akorát to úsilí mohli směřovat jinym směrem a ne na tu bezduchou schránku jménem Elizabeth.
  • Moc zajímavé čtení. Člověka většinou nenapadne, jaké problémy musejí občas programátoři řešit v takových situacích.

Díky za článek. *4*
  • fizola
    Pamätám si, keď som hral, prišla sa pozrieť aj spolubývajúca a nevedala odísť, zrovna sme boli v tej časti, čo je aj vo videu, na móle atď. proste tá romantická časť. Vtedy sa ona ako niekto, kto hry považoval len za zábavku pre deti, začala zaujímať, ako je možné, že dokážu vystihnúť emócie lepšie ako film. Proste jedna z najoblúbenejších postáv, popri Garrusovi z ME ktorý je prototyp týpka, ktorému zavoláš aj o polnoci že ti treba pomôcť
    • vonTossis
      Lépe bych to nenapsal.
  • vonTossis
    Stejně jako jsem schytal v diskuzi o Mass Effectu mínusů plný košík, tak si jdu zakoledovat znovu. Srdcem je BioShock Infinite má vůbec nejoblíbenější hra. *4*
    • Vidím, že si opravdový "Gurmán". Jak ME, tak BI: I jsou pěkné břečky. Aby jsi nebrečel, přidám svoji nejoblíbenější hru - Symphony of the Night
      • vonTossis
        Moc se mi líbí Dawn of Sorrow. A samozřejmě, tvůj názor a vkus jsou mnohem hodnotnější *4*
    • kickasl
      Mass effect!=Bioshock Infinite
      Pardon, moje chyba.
      • vonTossis
        Já provokuju a píšu pořád to stejné? Podívej se na můj profil :)
        • kickasl
          Uznavam- tvuj profil jsem neprochazel, ale ten prispevek na me tak pusobil.
          "Uz jednou jsem neco napsal a dostal milion minusek tak to sem jdu napsat znova, i kdyz je mi jasny, ze ty minuska zase dostanu- TAK JENOM DO ME(kdyz uz nemuzu dostat pozitivni pozornost, tak at si me lidi aspon vsimnou)!"- Takhle nejak to na me zapusobilo. No holt asi spatny prvni dojem. Tak ja se omlouvam. Jsem nemocny a tak je na tom moje nalada spatne a uz se docela slusne nudim.
          • vonTossis
            V klidu *4* Jen jsem poukázal na to, že když jsem napsal o Mass Effectu, že je to má nejoblíbenější herní série, tak jsem si to dost vyžral. A vím, že pro mnohé je BioShock taky strašná blbost. I když si myslím, že tehdy v té diskuzi pod Mass Effectem řádil minusový šotek/Mass Effect hater *4*
            • kickasl
              Tak ten Tě nemá moc rád :). I to jméno má příhodné.
            • vonTossis
              A už je tu mínusovač znovu *4*
            • kickasl
              A ja jsem deb*l. Ja si az ted uvedomil, ze jsi zminoval diskuzi o ME a tohle je diskuze o bioshocku(ono jak to ma oboji dve slova tak jsem to nejak sloucil).
              Jinak abych taky prispel do diskuze necim smysluplnym tak ME je pro me skvela serie(i kdyz ten konec 3 me - jako spoustu ostatnit - zklamal a k tomu zahrat si to znova, jsem se zatim nedostal, ale nekdy mozna sjedu celou serii).
              Bioshock Infinite jsem naopak ani nedohral. Ma to atmosferu a hlavne ve chvilich kdy se nestrili dokaze zapusobit, ale zatimco ze zacatku to jeste bylo celkem vyvazeny a i ty strileci casti me bavili, tak se mi to casem dost zajedlo a stalo se z toho pro me nekonecne a repetitivni strileni- ale strilecky nejsou zrovna muj nejhranejsi zanr, takze byt to treba ekvivalenti RPG tak si to uziju.
  • 1. ji dubuje
    2. ji pohybuje
    3. ji designuje
    4. ji predlohuje (ta s tim rajcovnim prizvukem)

takze tak trochu vsechny 4 *5*
  • Co je to za obludu na tom obrazku ?
  • vonTossis
    Tohle je ovšem skvělý článek a fantastické video *4* A která z těch borek ve videu tu hru alespoň hrála? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit