-
lidi je to fakt příšerný,hratelnost se nedá,jen design úrovní se mi líbí to je tak vše,krok 10 let zpátky
-
čistě za mne tak 3/10
-
TotalBiscuit teď zrovna dělal taky recenzi a z jeho slov to nevyznělo tak tragicky. To už ale záleží na vás, co si z toho vezmete *6*
https://www.youtube.com/watch?v=N35SDHu5wTM -
-
TB roby prve dojmy z hry a nie recenzie, on ti povie co si o hre mysli na zaklade zahrania si do urcitej miery, nehodnoti hru ako celok, mozno si niektore dohra, ale rozhodne to nie su recenzie, ale mas pravdu z jeho prvotnych reakcii vypliva, ze hra nie je az tak zla ako sa zda, ale u mna vyhral pred ani nehranim uz len ten fakt, ze save su neexistujuce a su tu len checkpointy aj to len na niektorych miestach a dost vo velkych vzdialenostiach od seba umiestnenych, tzn taketo hry nehram, uz len pre to, ze fakt sa my nechce pri nejakej blbej chybe (mojej samozrejme) opakovat jedno a to iste kolo, inak to s toho TB hrania vyzeralo celkom ok, no okrem toho drobneho faktu, ale pre mna dost rozhodneho, keby to bolo ako napr. Watch Dogs, ze skoro vsade nejaky save a skratka na ten save ani len nepomyslis a hru si vypnes kedy chces pretoze mas istotu, ze teraz sa to niekedy save lo, no nic no, to som len ja, inym to prekazat nebude
-
-
OK beru *3*
-
-
Zaujimave ze vobec nespominal tragicku AI, ktora sa tam niekolkokrat predviedla. Sice silne pochybujem ze ho City Interactive podplatila :D, ale toto je jasny priklad toho, ze netreba hned bezat nieco kupit lebo TB povedal ze to je OK. Treba si spravit vlastny nazor :)
-
-
S tím názorem máš pravdu (což jsem taky napsal).. Mě osobně se ta hra vůbec nelíbí a ani fps nehraju...
-
-
Tak proč recenzuješ hry které tě ani nebaví potažmo nehraješ FPS
-
-
-
-
-
-
Takže vesměs špatná a nedotažená hra.Moc kladných bodů v recenzi nevidím..
Má cenu vůbec kupovat? Hrál někdo?.. *9* Zrovna na tuhle hru jsem se těšil.. -
-
Hral som to a presiel, ale ta hra je taka prazdna, nema iskru. Ako jednohubka fajn ale to je asi tak vsetko. Za plnu cenu urcite nebrat.
-
-
Přesně tak, nemá jiskru...má z ní podobně prázdný pocit jako z Homefront.
-
-
-
Kde jsou ty časy prvního MoH, sakryš *13*
-
-
Medal of Honor byl taky takovej divnej...
-
no moje první Medal of Honor byl Underground, a to byla katastrofa :D
-
-
To byl tuším druhej díl, ale byl taky dobrej *3*
-
-
To nevím, hlavně proto jsem si na GOGu v probíhajících slevách zakoupil Medal of Honor: Allied Assault War Chest. *5*
-