Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    O tom, co máš na mysli, se tu "kdysi" nepsalo, protože už to dávno funguje a jmenuje se to Cloud gaming.

http://lmgtfy.com/?q=OnLive
  • Peppa
    Mě se tenhle trend líbí, odpadá instalace a hra je dostupná všude.
  • Protoze je to novinka hlavne pro vas, ten kdo chtel nebo chce renderovat v prohlizeci by stejne nesahnul po Unreal Enginu, protoze to je jako brat kanon na vrabce. Jedine, co je na cele te zprave zajimave, je pouziti Flash 11, ktery konecne umi hardwarovou akceleraci (Stage 3D API).

A mimichodem flash hry s prichodem Adobe Air (www.adobe.com/products/air.html) bezi i na iOS. Dokonce prvni hrou na ipad2 co to pouziva, je ceske Machinarium.
  • Nechcete opravit ten trochu nesmyslný název článku? To, co přesně vystihuje podstatu věci je: Epic and Adobe raises mobile and browser gaming to console level with Unreal Engine 3 support for Flash 11... Díky.
  • Aha, díky za vysvětlení. Já jen, že se tady o tom hraní přes vzdálený počítač kdysi psalo a myslel jsem že je to právě tento případ.
  • Hm... aha, už jsem si říkal, že to mám asi nějaký popletený, z toho článku to na mě vážně působí jakoby to měl bejt nějakej unreal-stream-player.
  • Tak to si pochopil zle, Flash Player 11 prave zvlada HW podporu OpenGL/DirectX takze UDK spravili ze dokaze vykompilovat hru do AVM a renderovat prave cez tuto HW podporu, nieje to ziadny remote streaming.

A ano nato aby to slo rychlo potrebujes rychli pocitac, dokonca rychlejsi ako keby si hral normalnu, rozumej neflashovu, verziu kedze AVM je interpretovany a hodne zatazuje CPU.
  • Já to chápu tak, že výkon bude zajišťovat nějaký vzdálený počítač, který budeš na dálku ovládat a streamovat pouze obrázky, takže jediné co budeš potřebovat, je velmi rychlý internet. Jako krávovinu bych to určitě neviděl.
  • vindalooo
    To není zase tak pravda. To že zatím nevyšel jako "live" novější quake/doom není podle mne v omezení prohlížeče/softwaru ale jen marketing. Přece nebudou dávat k volnému hraní hru na které chtějí ještě nějakou dobu rýžovat. A hlavně (nemám podloženo) je Quake3 v multiplayeru nejsúspěšnější ze všech Quake/Doom her.
  • Odulin
    Welcome to the world of tommorrow:)
  • NonSuch
    ja bych si toho nevsimal, petr zase bumbal marketingovy cool-aid
  • Ať už je rendering volaný flashem nebo hrou jako samostatnou aplikací, pořád je potřeba mít adekvátní PC výkon. Autor článku to podává, že díky flashi teď UE3 v plné grafické palbě pojede všude a všem (prohlížeče, televize, facebooky, mobily), což je samozřejmě krávovina / utopie.
  • Buď se seká moje video nebo jejich technologické demo *3*
  • A co přesně dělá?
  • sleepless
    Uplne nechapu, jak to myslite. Nejde tu o konkretni hry, ale demonstraci technologie. Hry grafickych kvalit Quake Live bezi v prohlizecich delsi dobu, Unreal Engine 3 je novinka.
  • SA-reg
    No ale UE3 je UE3... težko srovnávat s id Techem 3.
  • Můj kocour mne chce zabít. Pomozte!
  • Autor krapet zaspal, vzhledem k tomu ze id Software provozuje www.quakelive.com uz nejaky ten patek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit