Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele lidi, jestli si chcete dobře a legálně zahrát, jděte na steam a ve rubrice "nezávislé hry" najdete spoustu SKVĚLÍCH her s nepřemrštěnou cenou + můžete je hrát i bez připojení k netu!!!!
  • Jsem si celou dobu myslel, ze to ma byt strategie. :(
  • Já tedy nevím, ale nevydím s nutností být online zase takový problém. Kdyby to bylo v době analogových modemů, ISDN a podobných věcí, kterýma sem si prošel, tak nadávám taky. Ale teď, kdy při zapnutí PC mám i automaticky zaplej internet a o nic se nestarám (FUP už je snad zrušen u všech poskytovatelů, nebo ne?) a během těch 3 let co mám kabel sem měl výpadek tuším dvakrát na půl dne, v tom zas takovej problém nevidím. Je pravda, že horší je to na místech s nekvalitním WiFi připojením, ale to je zanedbatelné procento hráčů (z pohledu vydavatele, samozřejmě by mě to taky sr..alo).
    • doporučuju pobavit se se skvěle lagujícím Diablem 3 a vono tě to nadšení z permanentního připojení singleplayer hry přejde...já osobně sem si D3 nekoupil a ani nekoupím, protože už sem ho viděl u 2 kámošů, v jednom případě na obstojném, stabilním IEEE 802,11n s 300Mb/s wi-fi, na kterým normálně hráváme MP, v druhým případě na rychlé kabelovce, v obou případech se na těch sítích hrává bez problému MP a Diablo v obou případěch parádně lagovalo, na singleplayer hru vyloženě super...takže sem si řekl, že mi D3 může políbit šos, nahodil sem ze Steamu Titan Quest a pohoda, to, že hoši z Blizzardu po x letech kvalitu grafiky TQ tak možná dotahujou je dost zoufalý.
    • no, já tě můžu ubezpečit, že ani zdaleka FUP zrušenej není...
    • Tak to ti gratuluji, já zas mám velmi nestabilní net, a neni den kdy by mi to nevypadlo připojení. Nejhorší je, že je to přez kabel a dlouhodobě s tím nejde nic dělat. Veškeré hry, u kterých je nutnost být nonstop online jsou pro mě nehratelné. A jelikož vím, že tento problém neni ojedinělý (znám alespoň dalších deset lidí, kteří mají problém s kabelovým připojením), nebudu nikdy podporovat nutnost být online ve hrách.
    • ani mi tak nevadí technická stránka (taky jsem připojený vždy když zapnu počítač a mininotebook se kterým cestuju tak jako tak není zrovna herní mašina), ale prostě z principu nehodlám podporovat systémy kde jsem vydaný na milost vydavateli. Jsou s tím jen problémy, ať už podělaný launch hry kdy člověk bůh ví jak dlouho nemůže svoji legálně koupenou hru hrát (viz Diablo 3), průšvihy typu vypnuté autorizační servery (různé přesuny, údržby, vypnutá služba jako v případě Playstation Network), náhodné problémy s připojením (ať už u mě, u poskytovatele připojení nebo někde na cestě) ... proč bych měl chtít aby mi cokoliv z toho bránilo v hraní, zvlášť v případě singleplayeru? Celé je to jen a jen o tom že se vydavatelé snaží protlačit novou formu DRM, je jedno do jakých keců to zabalí. Z jejich strany to je vcelku logické, ale problémy s pirátstvím jsou čistě a pouze jejich problém, já jako zákazník který za hru zaplatí a legálně si ji koupí bych tím neměl být obtěžovaný. Pirátů se to stejně nijak zvlášť nedotkne, ti si jen chvíli počkají na emulátor a budou vysmátí ... zatímco "pitomci" co si hru koupili legálně budou s "online-only DRM" trpět na věčné časy ... nebo do chvíle kdy se vydavatelé rozhodnou vydat další díl a "podpořit prodeje" tím že pro tuhle hru vypnou servery. Sečteno a podtrženo, za sebe přeju vývojářům a distributorům každé takhle chráněné hry spousty a spousty napirátěných kopií, co nejnižší prodeje a pokud možno to aby jejich zisk byl tak malý že pomřou hlady i s rodinama (aby se prevíti nenamnožili).
    • Fuj, opravdu jsem napsal "nevydím"? Nic du si dát sám sobě pětadvacet na holou.
  • pořád marně přemýšlím nad tím, čím, kromě enginu, bude pro mě tahle hra zajímavá... a ani za boha nemůžu přijít na jedinej důvod...
  • Zatracená komerce! Všechno je zlo, podporujme indie scénu! Je rok 2012, v mnoha zemích se už testují mobilní technologie LTE jejichž teoretická rychlost dosahuje 172 Mbps downloadu ale oni chtěji abychom byly pořád online? Co když mi moje uber 100 Mbps linka od UPC (kterou mám na to abych kopíroval hry, ne kradl!) na 5 minut padne a já zrovna budu chtít smažit tuhle hru? Fakt zlo! Fuj EA! Fuj UBI! Fuj ACTI! Fuj kdokoli kromě CD Projektu Red protože ti jsou nejvíc žůžo! KOMANČOVÉ DO TOHO!!!!!
    • Ještě že tu stále jsou nezávislí vývojáři a jejich super hry, který se daj doopravdy hrát, a těch her stále přibývá :D jinak bych už neměl co hrát...
    • Chlapec je sice troll prvni tridy, ale docela vystihuje 4 z 5 lidi tady v diskuzich na games *1*
    • Anal.S
      Nevím jestli souhlasím se vším, ale nevermind...
      +1
  • Další v dlouhé řadě her,o které jsem ztratil zájem kvůli protipirátské ochraně.Stejně na to bude za chvíli crack a bude se to pirátit tak proč ještě kvůli té ochraně odrazovat lidi,co by si to koupili?Zlatý doby kdy sis koupil hru,otevřel obal,vzal disk,nainstaloval a hrál.Podívejte se teď.Kvůli tomu aby si děcka nestáhli hru hned jak vyjde se se*ou s ochranou,která ničemu nepomůže,pozdrží vývoj hry,odhání zájemce a ještě to vypadá,jako by ta hra nedokázala být "samostatná" když to musí být pořád jakoby v "kontaktu" s vývojáři.Ano,v launcheru si hezky pročtu co přidali a opravili patche,ale když mi nejede net a nemůžu si to spustit tak co?Mám čekat třeba celý den abych kámošovi ukázal co jsem si pořídil nebo si Jen tak prostě zahrál?Ne,ne,ne,tohle už upřímě nejde,s těmahle ochranama by se mělo něco dělat...
    • Amen
    • NO ja nevim, na Diablo crack stale neni ....
      • Na diablo 3 crack není, páč to nikoho nebaví... *6*
  • Ať jdou do zelí s těmahle blbostma. Už týden řeším aktivaci SW, protože mi odešelHDD a po nové instalaci už to nebere heslo ale je potřeba to aktivovat dalším kodem. Kód měl přijít přes e-mail do 48hodin a uběhl týden a podpora mlčí. Podle fora je normální, že to trvá i dva týdny. Ať žijí nové technologie *16*
    • No tak je to coop hra takze offline to hravat nema moc zmysel..ako ked ides hrat l4d s botmi...
      • To je fakt, ja vetsinou hraju l4d v pantoflich:-)
        • *1*
  • Takd další hra, kterou si nepořídím *6* škoda, docela jsem se na to těšil, ale vyhazovat prachy za hru, kterou si zahraju jenom když budu "online" mě fakt nebere. Takovýhlech her je pořád víc, prej "ochrana proti pirátům *1* " jako by jim to pomohlo, není to nějaká konspirace?
    • Nastesti tohle jde mimo me, stejne tak jako Diablo. *6*
    • JohnyTheZik
      Podle me to Blizzu celkem pomohlo :).. Na emulatoru se sice pracuje, ale uznejme, ze to porad jaksi nestaci a kdyz se kouknu, jak jsou na tom WoW neofiky, tak to taky nevidim buhvijak uzasne.. A spousta lidi si to tak koupila, i kdyz verim, ze by to normalne upiratili (nerikam, ze vetsina, ale imo dost)..
      Na druhou stranu SC 2 ma urcite taky spoustu hracu, ale to spis kvuli skvely online hre, takze to je vec druha..
      Zajimava tematika..
      • prudislav
        já diablo koupil v podstatě jen kvůli jménu což byla chyba a teď jsem rád že jsem se ho zbavil (snesu hodně(i lagy zabíjející HC postavy) ale tohle fakt nešlo)
      • koupili protože to je Diablo, možná by byly menší prodeje kdyby lidi věděli jaké budou problémy
  • Ako starší hráč mienim investovať iba do dvoch nových hier, Dark Souls: Prepare To Die a X: Rebirth, tie to majú isté ihneď po vydaní, ale to neznamená že na ne nepoužijem crack. Tie konzolové /kryjeme sa za múrikom/ a PC /sme furt s kámošmi/ idú mimo mňa.
  • Fortnite bude hadam dulezita hra, kdy jeji ne/uspech rozhodne jestli se hraci dostatecne spalili s D3, nebo zustalo dost preziravych, nepoucenych nebo blbych lidi, kteri si radi nechavaji sr*t na hlavu od vydavatelu.
    Doufam, ze to Epic projede na plnej care, jinak se s podobnejma zhovadilostma roztrhne pytel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit