Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ste vy blbeci (vcetne mě) nepiratily, nestalo by se to, ja bych udelal to ze offline bue moct hrat jen ten kdo si to zaplatí
    • jezis zase jeden nesvepravnej
    • http://www.youtube.com/watch?v=TXauYIQxWIE
      *2*
  • škoda mohla to být dobrá hra, pro mě je mrtvá, jestli to tam dají
    • Lurok
      Nemyslim si, ze je to takova hruza. Protoze ja kdyz nekam jedu tak na notasu parim treba Limbo a takovy ty mensi hry. A doma na kompu mam celkem stabilni internet, takze v tom zase takovej problem nevidim.
  • GlaDOS
    Ať si. Od Epicu mě zajímal jen Jazz Jackrabbit a jelikož se na jeho další pokračování vys...., tak je mi to fuk.
    • kubi-wan
      Pravda pravdoucí... když může Rayman, proč ne Jazz? Ahá... protože v Epicu už zbyli jan drsňáci...
    • Tak kámo ty teda jedeš ultra drsně old school. Většina "staromilců" by šla až po UT2004, někteří jen po UT99.
      • GlaDOS
        Ale tak jo, Unreal a UTčko bylo fajn. Ale ručně kreslená a hezky animovaná skákačka mě chytla daleko víc, a daleko raději bych viděl její nové pokračování. Ubisoft si u mě tak zlepšil reputaci, když vydali skvělého Raymana Origins.
        • Já mám Jazz jackrabbita2 dohranou snad 60x, asi moje nejvíc hraná hra
  • No jo. Jakmile jsem si přečetl nedávno "PC only" tak mi hned bylo jasné, že tam bude nějaký háček.
  • Hmm, no... přesně tohle jsem nechtěl... aby se toho po Blizzardu někdo další chytl.
  • God-of-War
    To nééé!!!! Už takhle sam na*ranej na Diablo *16* .

Stejně si to koupim *1* .
    • prudislav
      diablo jsem koupil :-) ale jsem rád že jsem se ho nakonec zbavil - hnus co z něho udělali (a to nemluvím o tom online-only prestoze mi to zabilo nekolik HC postav)
  • Stormangels
    Klidně,mě by to nevadilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit