Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fortnite bude hadam dulezita hra, kdy jeji ne/uspech rozhodne jestli se hraci dostatecne spalili s D3, nebo zustalo dost preziravych, nepoucenych nebo blbych lidi, kteri si radi nechavaji sr*t na hlavu od vydavatelu.
    Doufam, ze to Epic projede na plnej care, jinak se s podobnejma zhovadilostma roztrhne pytel...
  • Takd další hra, kterou si nepořídím *6* škoda, docela jsem se na to těšil, ale vyhazovat prachy za hru, kterou si zahraju jenom když budu "online" mě fakt nebere. Takovýhlech her je pořád víc, prej "ochrana proti pirátům *1* " jako by jim to pomohlo, není to nějaká konspirace?
    • Nastesti tohle jde mimo me, stejne tak jako Diablo. *6*
    • JohnyTheZik
      Podle me to Blizzu celkem pomohlo :).. Na emulatoru se sice pracuje, ale uznejme, ze to porad jaksi nestaci a kdyz se kouknu, jak jsou na tom WoW neofiky, tak to taky nevidim buhvijak uzasne.. A spousta lidi si to tak koupila, i kdyz verim, ze by to normalne upiratili (nerikam, ze vetsina, ale imo dost)..
      Na druhou stranu SC 2 ma urcite taky spoustu hracu, ale to spis kvuli skvely online hre, takze to je vec druha..
      Zajimava tematika..
      • prudislav
        já diablo koupil v podstatě jen kvůli jménu což byla chyba a teď jsem rád že jsem se ho zbavil (snesu hodně(i lagy zabíjející HC postavy) ale tohle fakt nešlo)
      • koupili protože to je Diablo, možná by byly menší prodeje kdyby lidi věděli jaké budou problémy
  • Já uvažuji prozměnu o ztrátu zájmu o tuto hru. Pokud to není vyloženě MMO, proč to kur.a všude dávat. Zvlášť pro mě co jsem na vesnici(internetové připojení nestabilní) to je zaručené demotivující pro hraní hry.
  • Co jsem taky rovnou nepridat filtr na online? Zbytecne ztraceny cas nad tema clankama
  • Ať jdou do zelí s těmahle blbostma. Už týden řeším aktivaci SW, protože mi odešelHDD a po nové instalaci už to nebere heslo ale je potřeba to aktivovat dalším kodem. Kód měl přijít přes e-mail do 48hodin a uběhl týden a podpora mlčí. Podle fora je normální, že to trvá i dva týdny. Ať žijí nové technologie *16*
    • No tak je to coop hra takze offline to hravat nema moc zmysel..ako ked ides hrat l4d s botmi...
      • To je fakt, ja vetsinou hraju l4d v pantoflich:-)
        • *1*
  • škoda mohla to být dobrá hra, pro mě je mrtvá, jestli to tam dají
    • Lurok
      Nemyslim si, ze je to takova hruza. Protoze ja kdyz nekam jedu tak na notasu parim treba Limbo a takovy ty mensi hry. A doma na kompu mam celkem stabilni internet, takze v tom zase takovej problem nevidim.
  • Ako starší hráč mienim investovať iba do dvoch nových hier, Dark Souls: Prepare To Die a X: Rebirth, tie to majú isté ihneď po vydaní, ale to neznamená že na ne nepoužijem crack. Tie konzolové /kryjeme sa za múrikom/ a PC /sme furt s kámošmi/ idú mimo mňa.
  • No tak snad jim zitra na cestě do práce spadne na hlavu cihla, dostanou rozum a na tenhle idiotský nápad zapomenou.
  • No jo. Jakmile jsem si přečetl nedávno "PC only" tak mi hned bylo jasné, že tam bude nějaký háček.
  • me je jedno jestli to bude vyzadovat stale pripojeni, spis de o to aby se to hralo na mym komplu a ne na serveru s lagama jako diablo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit