Přejít na výpis diskuzí
Epic uvažuje o nutnosti stálého připojení k netu u Fortnite
19.7.2012 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Mě zaráží jedna věc. Takoví chytří lidé by mohli vědět, že čím více proti-pirátských ochran do hry udělají, tím větší bude snaha o to, hru upirátit... Indie většinou takový problém nemají, prodávají se za pár babek a když je opravdu dobrá, člověk si jí koupí...Indie hry pak ochranu nepotřebují...
Chápu, že gigantické společnosti jako Blizzard, potřebují vydělat hodně, ale myslím si, že si tímhle tak akorát nabíhají...na emulátoru Diablo 3 serveru se už pracuje, sic nebude fungovat přesně jako ten oficiální, ale i tak se budou lidé schopni u toho bavit, viz. emulátory na Wowko... -
-
Cenova narocnost vyvoje indie her a treba Diabla 3 je neporovnatelna, takze i mnozstvi kopii ktere potrebuji udat a cena tomu proste musi odpovidat. Jako hrac WoWka (samorzrejme na oficialnim serveru) protoze na neodicialnim serveru absolutne nestoji za to hrat jsem si na neustalou nutnost pripojeni zvyknul a nemam s tim zadny problem. Na diablu 3 pak ocenim ze porad vidim kdo z kamosu je/byl kdy online, vzdycky mam aktualni verzi hry, chat... atd
-
"Ti" lidé to vědí, ale "ty" kdo mají peníze na vývoj to nezajímá, ty zajímají jejich záruky a jejich konto.
-
-
Bastardi, proto si komereční hry zásadně nekupuju, zlatý indie
-
-
-
Hmm, no... přesně tohle jsem nechtěl... aby se toho po Blizzardu někdo další chytl.
-
Ať si. Od Epicu mě zajímal jen Jazz Jackrabbit a jelikož se na jeho další pokračování vys...., tak je mi to fuk.
-
-
Pravda pravdoucí... když může Rayman, proč ne Jazz? Ahá... protože v Epicu už zbyli jan drsňáci...
-
Tak kámo ty teda jedeš ultra drsně old school. Většina "staromilců" by šla až po UT2004, někteří jen po UT99.
-
-
Ale tak jo, Unreal a UTčko bylo fajn. Ale ručně kreslená a hezky animovaná skákačka mě chytla daleko víc, a daleko raději bych viděl její nové pokračování. Ubisoft si u mě tak zlepšil reputaci, když vydali skvělého Raymana Origins.
-
-
Já mám Jazz jackrabbita2 dohranou snad 60x, asi moje nejvíc hraná hra
-
-
-
-
Další v dlouhé řadě her,o které jsem ztratil zájem kvůli protipirátské ochraně.Stejně na to bude za chvíli crack a bude se to pirátit tak proč ještě kvůli té ochraně odrazovat lidi,co by si to koupili?Zlatý doby kdy sis koupil hru,otevřel obal,vzal disk,nainstaloval a hrál.Podívejte se teď.Kvůli tomu aby si děcka nestáhli hru hned jak vyjde se se*ou s ochranou,která ničemu nepomůže,pozdrží vývoj hry,odhání zájemce a ještě to vypadá,jako by ta hra nedokázala být "samostatná" když to musí být pořád jakoby v "kontaktu" s vývojáři.Ano,v launcheru si hezky pročtu co přidali a opravili patche,ale když mi nejede net a nemůžu si to spustit tak co?Mám čekat třeba celý den abych kámošovi ukázal co jsem si pořídil nebo si Jen tak prostě zahrál?Ne,ne,ne,tohle už upřímě nejde,s těmahle ochranama by se mělo něco dělat...
-
-
Amen
-
NO ja nevim, na Diablo crack stale neni ....
-
-
Na diablo 3 crack není, páč to nikoho nebaví... *6*
-
-
-
a jakou zpravu preda zavrena penezenka, bez specifikovaneho duvodu?
nicmene k veci: epic se po bulletstormu (a spouste dalsich spatnych kroku) nepoucil a nechce si napravit povest. jeho skoda. -
Jsem si celou dobu myslel, ze to ma byt strategie. :(
-
Zatracená komerce! Všechno je zlo, podporujme indie scénu! Je rok 2012, v mnoha zemích se už testují mobilní technologie LTE jejichž teoretická rychlost dosahuje 172 Mbps downloadu ale oni chtěji abychom byly pořád online? Co když mi moje uber 100 Mbps linka od UPC (kterou mám na to abych kopíroval hry, ne kradl!) na 5 minut padne a já zrovna budu chtít smažit tuhle hru? Fakt zlo! Fuj EA! Fuj UBI! Fuj ACTI! Fuj kdokoli kromě CD Projektu Red protože ti jsou nejvíc žůžo! KOMANČOVÉ DO TOHO!!!!!
-
-
Ještě že tu stále jsou nezávislí vývojáři a jejich super hry, který se daj doopravdy hrát, a těch her stále přibývá :D jinak bych už neměl co hrát...
-
Chlapec je sice troll prvni tridy, ale docela vystihuje 4 z 5 lidi tady v diskuzich na games *1*
-
Nevím jestli souhlasím se vším, ale nevermind...
+1
-
-
Hele lidi, jestli si chcete dobře a legálně zahrát, jděte na steam a ve rubrice "nezávislé hry" najdete spoustu SKVĚLÍCH her s nepřemrštěnou cenou + můžete je hrát i bez připojení k netu!!!!
-
Klidně,mě by to nevadilo.
-
To nééé!!!! Už takhle sam na*ranej na Diablo *16* .
Stejně si to koupim *1* . -
-
diablo jsem koupil :-) ale jsem rád že jsem se ho nakonec zbavil - hnus co z něho udělali (a to nemluvím o tom online-only prestoze mi to zabilo nekolik HC postav)
-