Přejít na výpis diskuzí
Epická námořní bitva z Assassin’s Creed III
6.6.2012 | Adam Homola
104 příspěvků
-
Zajímalo by mě, jestli je Pan Adam Homola taky epickej, epickej kretén? Závody Formule 1 nejsou moc zajímavý samy o sobě, vylepšení o plachty a za deště tomu v tomto případě vůbec nepomáhá a destruktivní sílu děl na jakési mrzké korvetě nebo co to je by jim koukám mohlo závidět i Yamato, případně jmenovec Yamato Gun ze Starcraftích Battlecruiserů...
-
závodní plachetnice nemají desítky děl, stovky lidí a bůh ví kolik stovek tun zásob na palubě. Ano ponor byl jen pár metrů, ale snad žádný kapitán by si nedovolil (obvzlášť v takové rychlosti) zkoušet štěstí- sebevyzbrojenější loď uvízlou na mělčině dokáže zneškodnit i šalupa.
No a vítky k realitě- to je tím, že námořním bojům v 17.-19. století se věnuje málo her a lidé prostě nechtějí, aby se další společnosti inspirovaly z takovédleho modelu. Když už arkádu s plachetnicemi, tak ve stylu filmového Hornblowera, kde je to jakžtakž vyvážené. -
Rychlost lodí je absolutně v pořádku, někdy mrkněte na závody plachetnic. Hádat se o tom, jestli kolem útesu je taková a taková hloubka mi přijde trochu ujetý... prostě je tam asi velká hloubka a dřívější dřevěný lodě nemaj takovej ponor. Dost tu zaznívá něco o realitě a polovina z vás mrská japonský kraviny, world of warcraft a denně postrili milion lidi v call of duty apod. "zajimavostech" ...
-
Podivně ? ty vůbec nevíš co píšeš jako většina lidí!! Zjisti si oč jde o příběh a jak vznikli pak něco napiš jinak s tou námořní bitvou souhlasím.
-
Mr. La Forge, reroute all auxiliary power to the engines.
*1* -
Na prispevek vyse uz nejde odpovidat, tak to davam sem. Skvela (zvlat po aplikaci modu) hra byla Pirates of Carribean, zde je recenze z tiscali -->
http://games.tiscali.cz/recenze/pirates-of-the-caribbean-50597
80% hry tvori prave namorni bitvy plachetnic a musim rict, ze nic podobneho jsem zatim asi nevidel. -
No ale celý ten freerun má reálný podklad a zrovna to co zmiňuješ je jediné opravdu hloupé, protože by Ezio po prvním skoku vypadal jak palačinka.
Tohle je tak vzdálené od uskutečnitelnosti že to poráží něco čemu se říká suspension of disbelief (ne, nevím jak to je česky). -
Wow (efekt) *8* To jak tarzan (pardon assassin) běhá po kamenných větvích vypadá podivně... ale tohle už je padlý z jahody na znak. Nepřekáží těm speed-boatům plachty? Musí klást hroznej odpor vzduchu... *1*
-
Dohady o "reálnosti" u série AC...no to mě p***r...
-
15fps
-
Jo, ale furt se jakž takž dalo mluvit o realističnosti, ikdyž místy dost skřípající, ale tohle je už moc!
-
pro správnou odpověď stačí zavolat přítele na telefonu, tedy UBISOFT =D
Jinak to moře mi nepřijde jako takovej zázrak...stejný možná i lepší bylo v Silenthunter 5 -
jo a ještě mně teda trochu zaskočilo jak si to s tou lodí žene mezi útesama (ok, chápu že to je asi nutný pro pořádný "akční" efekt) a těsně kolem pláže : D buď ta loď má nulovej ponor, nebo to moře nemá dno.
-
Kapitáne, warp připraven, nabijte fazery a zapněte štíty, fotonová torpéda jsou již nabita... ROFL AC bylo vždycky o zábavě, ale tohle už je solidní sci-fi :-D
-
graficky to vypadá docela pěkne, hlavně to moře a zpěněný vlny co se tříští o loď....ale ten "jízdní model" co to má jako sakra bejt? to je nějakej motorovej torpedovej člun nebo co?:D připomíná mi to ten simulátor PT Boats
-
tohle melo bejt v Risen 2 a ne v AIII *7*
-
Záleží na tom jak to hraješ :). Já se třeba snažím hrat tak abych se do konfliktu dřív jak po zabití dané postavy nedostal. Pak se holt už střetu nevyhneš. Pokud si to někdo frčí jako terminátor prosím, ale ať pak neříká že to není dost STEALTH. :)
-
Tady to zas někdo bere doslova :) ... Tím sem jen myslel že kdyby se pohybovali jak v realu tak by sis na ten úkol mohl rezervovat celej den. :) toť vše
-
Koukám, že jakmile se v námořní bitvě nechovají lodě jako Ferrari na závodním okruhu, tak jsou hned označeny za lodní simulátor. *15*
-
ano lebo cela seria assassinov je uplne realisticka a vobec neposobi "pitomo" - skakanie z 30m do voza plneho sena, lietanie, skakanie po konaroch stromov atd atd... tato pasaz hry sa evidentne robila s ohladom na zabavu a efekt a nie na realitu...