Přejít na výpis diskuzí
Epická námořní bitva z Assassin’s Creed III
6.6.2012 | Adam Homola
104 příspěvků
-
Ja nevim proč se nimráte v takovejch malichernostech. Tahle hra není lodní simulátor ale assassins creed a nevim mě ta lodní bitva připadá pěkná a jako dobré zpestření. Některým lidem se prostě nikdy nezavděčíš.
-
No, my u toho taky neusneme, protože se té scéně budeme smát, jak je pitomá. *4*
-
To je opravdu hodnotná rada. *1* *1*
-
Tak to nehraj *4*
-
Tak kdyby to bylo udělané realisticky tak máš plné ruce práce tu loď udržet na vodě, ale když je to stylem pravé + levé tlačítko spacebar tak to máš pravdu to bych u toho usnul taky.
-
No, nevim jak vy, ale jako kdyby ty lodě byly udělány realisticky tak asi přitom usnu :)
-
ne, to je epické!
-
Jak prevzal kormidlo, tak sa uvolnila rucna brzda :)
-
Něco od akely? Už jsou to starší kousky, ale možná by ještě byli hratelné.
-
Nemají tam dávat lodě pokud je nechcou dělat pořádně a aspoň s kapkou realizmu.
-
Není to nejaký zrychlený? Nebo ty lodě mají trysový motory? *7*
-
Jak tady čtu tvoje názory a postřehy, tak v nějakých bodech máš určitě pravdu. Ale tvrdit, že mezi prvním a druhým dílem se téměř nic nového nenajde? To jsi trošku přestřelil :D Pokrok od prvního dílu ke druhému je neporovnatelný! Je to úplně jiná hra!
Je založená na principech, které fungují a hlavně baví!
1)Volnost pohybu nebyla ve hrách více rozvinuta jako AC.
2)Spousta postupu zabíjení, od stealth akce až po plnokrevnou řežbu.
3)AC disponuje příběhem lepším, než většina filmu natož her! A co se týče měst a atmosféry(která z měst sálá), je na místě smeknout klobouk před vývojářema, protože svět od období od středověku až po renesanci na hráče dýchá tak, že i pět metrů od TV se cejtíš, jak v tehdejších metropolích.
Neříkám,že je v AC vše jak ze žurnálu, ale to jaká hra je a s jakou noblesou se hraje, si nezaslouží ani jednu větu z tvého příspěvku;) Zahraj si něco jiného "reálného" a neházej špínu na hru, co ti připadá "jednoduchá". Upřímně si stejně myslím, že si příběh nepochopil, protože to je jeden z větších lákadel AC.
Requista in pace. -
jezis co sem to zrovna videl? si delaj srandu?
-
Také mi nějaká taková hra (kde by hráč byl člen posádky) chybí, takže čekám jak a jestli vůbec dopadne The Deluge pro MaB Warband.
-
Asi už jsem starý, ale nic epického jsem neviděl.Prostá arkáda jen s tím rozdílem, že je kamera blízko kormidla.
-
tu co potopili, šla ke dnu rychle jak ponorka *1*
-
Alespoň by to hráče donutilo se těmto střetům vyhýbat, popřípadě zdrhat z boje.
-
I když nemohu řící ze by mi to nepripadalo zajímavé tak bych na tom vytkl jednu vec......Někdo kdo by si neprecetl nazev clanku a pustil si to video jen tak, tak by mu asi nedoslo ze je to Assassin´s Creed *3*
-
Pro me je teda pribeh tezky becko.
-
sesipali nebo sesypali ? *1* assassin by mel vic vyuzivat stealth prvku, snazit se byt nenapadnej - tady je to spise naopak, nekam nabehne a vsechny vykosi. Pro me je problem, ze je to kombinace realnych veci ( uveritelny prostredi ) a uplnejch blbosti ( chlapek schopnej povrazdit sam pulku zemekoule ) Za idealni pro me by bylo pridat tam vic stealth prvku, snaha byt nenapadnej, vyhybat se soubojum a pokud by uz k nejakymu souboji doslo, tak aby byl obtiznej. Tim padem by souboj s vice jak 2 enemakama zaroven znamenal smrt ( podobne jako ve hre Thief )