Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim co je trapnejsí, moba žanr, ten trailer nebo že použili stary world of warcraft engine
    • Anarcha
      Taky jsem se krapet divil , že nepoužili engine aspoň s SC2 W3 mi co do vizuálu přijde již krapet za zenitem no , ale třeba to zachrání hratelností , ale zatím by mě asi nepřesvědčili opustit Dotu 2.
  • Nevypadá to špatně, ale já bych spíš chtěl "Warcraft 4" :)
  • Ach, Blizzard. Tí hajzlíci proste vedia ako robiť trailery.
    Hra ma nezaujala ale trailer proste perfektný :)
    • Tj, trailer se jim zase povedl dokonale :)
  • maros.goc
    no ja neviem ako vy, ale mne ten CGI prišiel práveže ako jeden z najslabších od Blizzardu
    • h0p3
      Tojo u mě porád vyhrává k vanilla WoWku, z toho mi běhá ještě dneska mráz po zádech.
  • h0p3
    Jakožto celkem letitej MOBAř musim říct, že se mi to líbí. Hlavně ten battleground system = víc map, rozdílný gameplaye. Ale zas na druhou stranu doufám, že nevynechaj klasickou dota mapu.
  • Ethy
    Tak Dotu s LoLkem to s největší pravděpodobností neohrozí a jsem rád, že se o to ani nesnaží. V nějakém rozhovoru co je na YT jsem zaslechl, že se budou stejně sdilet expy a něco tam padlo o tom, že nebude tolik záležet na lasthitování, takže to bude asi hodně casual, což je dobře. Pokud se to vydá směrem více map (teďka jsou snad 3), for fun gameplay, kde se bude zakládat na vtipném propojení 3 Blizz univerz, rád si to semtam zahraju, ale popravdě mě to zas tak neoslovilo, asi jsem čekal víc.
    • Ethy
      http://www.youtube.com/watch?v=EnhI_JotfcY tady je to interview, kdyžtak ho pak Adam může hodit do článku
      • Overwatch
        Video máme nahozené v systému, je na kartě hry. Postupně se bude všechno psát, doplňovat, uploadovat, aktualizovat. Teď je toho ale moc najednou...
        • Ethy
          jojo jasný, nemyslel jsem to nijak špatně. Jen jsem to postnul pro případ, že by ti to nějak uniklo.
  • xixixao
    No, vypada to vsechno suprove, ale neubranim se pocitu, ze Blizzardu dochazi dejovy linky. Na Blizzconu tri hry: HeartStone - karetni, Heroes of the Storm (nepochopitelne stejne znejcici nazvy) - mix vsech starych univers a Warlords of Draenor - navrat do minulosti, predelavka kontinentu (sveta), ktery uz zname (Outland).

Starcraft jeste ceka nova hra, Diablo datadisk, ale z Warcraftu cisi, jak ho neskutencym zpusobem vytezilo WoWko.

Doufam tedy, ze Titan prijde s novym vesmirem, ze Blizzard nekam posune (jako se to pravdepodobne podari Ubisoftu s Watchdogs).
  • Trailer? Epic. Gameplay? Not so much
  • Aristarch
    ...ja nemôžem zato...ale zdieľam podobný pocit, že grafika je divná. Mne príde hrozne infantilná. Trailer na HoS je vymakaný, pôsobí fakt epickým a fantasy dojmom. Hra samotná vyzerá horšie ako DOTA2, ktorá je síce kreslená ale nevyzerá tak detsky. Mne to pripomína skôr WoW. Ale bol by som radšej, keby hra vyzerala ako Diablo 3. Ako...nepríde Vám ani trošku infantilný Diablo na koníku v 39 sekunde gameplay videa?
    • League of Legends to v infantinlosti grafiky stejně nikdy nic netrumfne, možná do chvíle než udělají MOBA hru ze světe My little pony *1*
      • Aristarch
        ...ved hej...aj to sa dá čakať *1*
  • Tesim sa ale, to chcu este kolko rokov vo vsetkych hrach mat taku ... vzdy zaostalu (kreslenu) grafiku.
    Ale zase chapem ze to bude menej narocne a tym padom zasiahnu vatsie publikum.
    No neva hlavne ide o hratelnost :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit