Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl bym i jen někdo prosím vysvětlit jak funguje ten Beta sing up? Už jsme to poslal akorát trochu nechápu k čemu to je (jen tak tuším :D)
    • musiš si vytvoriť účet na eu.battle.net a tam v nastavenia máš možnosť prihlásiť sa do beta testov rôznych hier od blizzardu. Keď chceš aj všetkých. Potom už nič iné len čakať na pozvánku v emaily od blizzardu a davať pozor na rôzne spamy ktoré sa tvária ako pozvánka *3*
  • Jak funguje ta beta verze nemám moc dobrou angličtinu ,potřebuju na to nějaký beta-key nebo to je free nebo co?
    • Tak to je úžasné -_- takže to není open Beta pfff :/
    • Veskoslav
      Přihlásíš se na svém Battlenet účtu k tomu, že chceš být pozván do bety HotS a pak se modlit, aby to přišel mail s pozvánkou. Nic víc. A až v tom mailu obdržíš veškeré informace co a jak máš udělat.
    • potřebuješ jen účet na battlenet a velkou dávku štěstí *1*
  • zastaralý engine, zastaralá grafika, ale tak to víme, chtějí, aby se to dalo hrát na sebestarším stroji a tahat penízky :)
    jo měl jsem svou malou epochu z wowka, bylo to krásné hraní, ale už ne....a teď vidět tu roztodivnou skvadru hrdinů a zloduchů atd. v jednom, navíc tak zastarale až ošklivě, ne děkuji
    • však jestli budou prodávat hrdiny za prachy jako LoL tak to bude průšvih, ale věřím že snad nejsou tak blbí a udělají to jako DOTU 2 kde si za prachy koupíš jen legrační kloboučky
      • Ukaž mi v LoL postavu která nejde koupit za herní body? V LoL sou taky jen oblečky za prachy... Když to bude mít stejnej F2P systém jako LoL tak to bude bomba
        • Veskoslav
          Tak to bude s prominutím na hovno.....Systém hrdinů v LoL je jeden z nejhorších, co v MOBa hrách je. Ať si vezme model s Doty 2, nechci jako debílek čekat, až si na hrdinu vydělám nebo si počkat až bude v týdenní výměně. To by si Blizzard dost naběhl.
          • To co ty chceš je ovšem nepodstané.
            • " nechci jako debílek čekat " stačí?
            • Veskoslav
              Kde v příspěvku píši, že něco chci? Umíš asi číst mezi řádky. Já jsem pouze napsal, jaký model by měl být. A to je docela rozdíl;)
  • Hmm..pekny video. Ale kdyby radsi místo všech tehle online ptakovin udelali poradny rpg ve stylu třeba Dragon Age nebo Elder Scrolls, motivu mají tri zadky..za poradny open world rpg ze světa warcraftu nebo starcraftu by jim lidi urvali ruce, ale ne budou se patlat s nejakejma kartickama moba hrama pro dvanactilety deti a stoletym wowkem..chjo :)
    • Veskoslav
      A proč by to dělali? On to někdo po nich chce nebo si to hráči přeji? Mají 3 silné značky, které spravují. K tomu dvě menší značky, které se pouští do boje. To ti přijde málo? V současné době navíc mají pracovat na utajovaném MMO nové generace. A otevřený svět ze světa Warcraftu je přece World of Warcraft. Jedinou TPS hru, co Blizzard nedodělal a poslal k ledu byl nadějný Ghost.

P.S: Jde vidět, že jsi ty karty nehrál, ale to je u Tebe, Joe a podobných obvyklé, že nejvíce se kritizuje to, co naprosto neznají či nehráli.
    • od blizzardu nečekej nic co by nebyla zdimačka na prachy
      • Veskoslav
        A hele první vlaštovka trolí bandy dorazila. Co ještě řekneš Joe za novinky a rady? Rád se ti směji.

P.S: Joe, můžeš mít popsat, jak bude Hots rýžovat hráče? Taky se rád pobavím a poučím. Takže začni přehánět, jak je u Tebe naprosto obvyklé. Jo a nauč se česky;)
        • nevim jak ale jedno je jisty bude rejžovat, prece to nedelaji pro charitu a že by nemeli co delat
  • Velká škoda ,že to není Open Beta a já se tak těšil :( Zpět k Dotě2
  • Asi nikdo neví za jak dlouho by měl případně přijít beta-key že?
  • už není tech moba her dost?
  • páné poprvé za ty roky, už mi nezbývá nic jiného než na ty videa shlížet na yt, tady to prostě ani na střední kvalitu nefrčí kloudně, so sad
    • to mě přivádí k otázce proč je problém mít relinky na videa přímo z youtubu, když stávající je ukázka maximálního amatérizmu.. kudla diť je to ostuda když na takovýhle stránce vám prostě nejdou videa!
  • jindra.veliky
    lol, trailer naprostra traparna a stejne tak hra - takovy omalovanky pro decka

uz asi nikdy nedockame kvalitniho nastupce Warcraftu 2... *6*
  • Kinet1c
    moba pre masy, hm, ja som masa, nehram taketo hry a ani nebudem po zhliadnuti gameplay, takze same o same

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit