Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Pro potřeby hry (tj. mapy světa s tabulkami) je grafika naprosto dostačující.
  • V době války můžeš vybírat válečnou daň, ovšem není moc populární *1*
  • S češtinou bych to neviděl moc růžově. Na 3 díl se čeština sice dělala od začátku až k druhému datadisku (byly 4) ovšem vzhledem k obrovskému množství textu a skutečnosti, že to není zrovna hra pro masu lidí, tak si myslím, že se nikomu nevyplatí ji vytvářet. Ale myslím, že ani není potřeba. Já rozhodně anglicky nijak zvlášť neumím a s hrou nemám nejmenší problém, takže to zvládne opravdu každý *3*
  • Rhulad
    Kdybych si občas nějakou novou hru nezahrál a soudil jen dle recenzí tak zažíváme herní renesanci.
  • Další level šílenství? Beru. Už mám ve frontě hry od Paradoxu, které mi samy o sobě vystačí na takových 10 let.
  • Pete.palis
    Ten orchestr *14*
  • je alebo bude cestina?
  • hrál jsem, hra je to povedená, jen malá výtka k tomu obchodu (je to zmíněno v recenzi, ktomu bych ještě dodal, že ty obchodní uzly jsou napevno dané a není možné je měnit) a nevadilo by mi, kdyby to bylo trochu víc hardcore...systém panovníka není špatný, ale cítím se ochuzen o některé funkce, které by se skutečně hodily.....například bych ocenil možnost hýbat s daněmi
  • Čeští Jagellonci jo? *3*
    Jinak musím pochválit autora, po dlouhé době recenze, která mě navnadila ke koupi.
  • :D t ochápu, já jsem si koupil CK 2 až před nedávnem a to ještě nemam koupený export do EU a ani ten customizátor jmén a zemí ( ten customizátor si asi dokoupim). U EU4 si počkám na to až vyjde pár DLC a pak si to asi koupim, mezitim si budu hrát CK2 :D Nevim proč, ale u her od Paradoxi mi vůbec nevadí absence bitev, a to CK2 mam za tu krátkou dobu co to mam už hodně moc nahrátý :)
  • trojka byla hnusná...todle už je dostačující, radši takovouhle funkční grafiku (i když žádnej zázrak) než přehypovanou ultramega cool s nerealistickýma stínama a nesmyslným shiningem
  • Vitekb
    Kolik DLC k tomuhle plánují? Zatím kupovat nebudu, nechci dopadnout jak s CKII.
  • jakej trol, jaka vaha? proste hra vypada hnusne včetne toho minima veci co tam je (lodičky vojačci).
    je to jedina vec co tam je a pak jeste tabulky ani jedno nezvladli, resp se s tim neobtezovali. za to že je to grand hc strategy ješte neznamena že to musí vypadat tak hrozne
  • Strategická globální hra a FPS je trochu něco jinýho a stejně tak tam je trochu jiná váha grafického zpracování, ale asi je zbytečný ti to psát když si jen hloupej trol...
  • Určitě to zkus, není to ani náhodou tak složité jak to vypadá. Za pár hodin pokusů a omylů se do toho dostaneš *3*
  • jo paradox spamuje hry ješte víc než ea nebo datadisky ke cod, misto aby udelaly jednu poradne
  • další veci ktera se mi nelíbí je user interface, v podstate je hra hlavne o tabulkach tak proč jsou ty tabulky tak malé nekde v rohu obrazovky s miniaturním písmem (mám problem to precist). V civilizaci V nebo TW hrách když jde o nejakou duležitou vec (treba technologicky strom nebo diplomacii) tak se otevre v samostatnem okne, ve kterem mužete dokonce scrollovat. tady je technologicky strom (idey) nekde v rohu piditabilka s nečitatelnym pismem.
    kdyžtak to mohli udelat volitelne.
  • Vizuál je dán tím jejich Clausewitz enginem, který používají na všechny jejich hry. Proto vypadají CK2, March of eagles, EU IV atd. skoro stejně.
  • Síce Paradox hry vyzerajú super náročne ale v skutočnosti sú strašne jednoduché, keď sa aspom trochu zorientuješ v interfacu tak si už na pol ceste k pomalovaniu polky sveta tou či onou farbou. Zapni si to napríklad za Castille alebo možno za Turkov odpauznito a za nie moc dlhú chvílu by si sa mal byť schopný v tejto "hardcore" hre v kľude zorientovať
  • já myslím,že ju.Neumím moc anglicky ani a de to.Je tam možnost nastavit spoustu pomocníků a zjednodušit si to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit